torstai 9. marraskuuta 2017

Kaikki tiet vievät Roomaan.Bvlgari on eräs lempituoksuvalmistajistani. Rakastan brändin korumaisia tuoksupulloja ja sitä tiettyä punaista lankaa, jonka löytää vain Bvlgarin tuoksuista. Yksi tämän syksyn suosikkejani on ehdottomasti Bvlgari Goldea The Roman Night. Kyseessä on kolmas Goldea -sarjan tuoksu ja ensimmäinen chypre (lämmin, kukkainen, hedelmäinen, metsäinen) -tuoksu tässä kyseissä tuoksulinjassa.Goldea The Roman Night on kuin pehmeää samettia. Se on samaan aikaan kiehtova, rohkea, innostava ja kuitenkin herkkä, lempeä ja puuterinenkin. Vaikka kyseessä on uusi tuoksu, tutun Bvlgarin punaisen langan tunnistaa tuoksusta. Se on kuin vesileimana taustalla, merkkinä ylellisyydestä ja hienostuneisuudesta.

The Roman Night on lempeä juhlatuoksu. Se ei hyökkää eikä valtaa tilaa liiaksi. Se on tuoksu, josta saatat helpostikin kuulla kysymyksen hei, mitä tuoksua sulla on? Tämä tuoksu antaa varmuutta ja sopii naiselle, joka kulkee rohkeasti ylväänä ja juhlii naiseuttaan.

Alkutuoksu alkaa jännittävällä Mulperinmarjalla, joka on makea ja runsas. Sen seurana ovat aromikas mustapippuri sekä raikas bergamontti. Sydäntuoksussa paikkansa ottavat Tuoksunuijakukka (Night Blooming Jasmin), perinteinen ruusu sekä eksoottinen musta pioni. Lopputuoksussa juhlivat musta myski, vetiver sekä lopputuoksunuottien kuningatar, patsuli.

Näistä syntyy upea kokonaisuus, joka istuu iholle täydellisesti. Blvgari Goldea The Roman Night ei sinänsä sisällä ikärajaa, mutta itse näkisin tämän tuoksun aikuisella naisella kuin ihan nuorella tytöllä. Mainitsin tämän olevan juhlatuoksu, mutta tämä sopii ehdottomasti myös päivittäiseen käyttöön. Tuoksu on sen verran lempeä, että se käy hyvin myös päiväkäyttöön.


Tämä tuoksu on erittäin ihana idea joulupakettiin äidille, siskolle, kummitädille tai isoäidille. Kaunis, musta pullo näyttää hyvältä siellä missä pidät tuoksujasi. Tätä pulloa pitää mielellään esillä.

Bvlgarin tuoksut löydät mm. Sokoselta ja Kicks-myymälöistä.

Saatavilla ovat seuraavat pullokoot, seuraavin suositushinnoin:

Bvlgari Goldea The Roman Night edp 72 € / 30 ml
Bvlgari Goldea The Roman Night edp 108 € / 50 ml
Bvlgari Goldea The Roman Night Pearly Bath & Shower Gel 30 € / 100 ml
Bvlgari Goldea The Roman Night Scintillaiting Body Lotion 38 € / 100 ml

Ovatko Bvlgarin tuoksut sinulle tuttuja?

Tuoksu saatu maahantuojalta pr-näytteenä.

8 kommenttia:

 1. Kuulostaa ihanalta tuoksulta. Pullokin on simppelo, mutta kaunis.
  Mukavaa torstaita sinulle Jonna!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on tosi ihana tuoksu <3 suosittelen lämpimästi!

   Ihanaa tiistaita sulle Outi <3

   Poista
 2. Tää on musta täydellinen juhlatuoksu, just sellainen mitä laitetaan nyt syksyn juhliin ylle. :)

  VastaaPoista
 3. Voi kun kauniita kuvia. Jo tämän pullon ulkonäkö huokuu siitä, että tällä loihditaan hieman luksusta arkeen <3

  VastaaPoista
 4. Tämä on ihana! ja jos Roomaan vielä pääsen niin tämä lähtee ehdottamasti mukaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä sopii kyllä erinomaisesti siihen kaupunkiin :) <3

   Poista

Kiitos kommentistasi :)