tiistai 28. marraskuuta 2017

Juhlakauden tuoksut: Shalimar Souffle Intense.Pikkujoulukausi on alkanut ja siihen sopii erinomaisesti vinkit ihaniin juhlatuoksuihin. Talven kynnyksellä on aika vaihtaa tuoksut hieman tummempiin sekä mausteisempiin sävyihin. Upea juhlakauden tuoksu on ehdottomasti tämä; Guerlain Shalimar Souffle Intense edp.

Shalimar on ikiaikainen tuoksu, joka on syntynyt vuonna 1925. Se on saanut aikoinaan inspiraationsa Taj Mahalin rakennuttajan rakkaan vaimon lempipuutarhasta The Gardens of Shalimarista. Alkuperäinen Shalimar on todellinen tuoksuklassikko ja se on saanut yli 90 vuotisen taipaleensa  aikana monta eri versiota. Näistä uusin on tämä, Shalimar Souffle Intense edp.Shalimar Souffle Intense edp on kokonainen tuoksumaailma yhdessä pullossa. Tuoksu on voimakas, mutta taittuu iholla lempeäksi ja terävimmät kulmat hioutuvat nopeasti pyöreiksi. Souffle Intense on metsäinen, aromaattinen, mausteinen ja juhlava. Se saa päät kääntymään ja kun se saapuu tilaan, keneltäkään se ei jää huomaamatta.

Upean syvänsiniseen pulloon pullotettu tuoksu on jopa majesteettinen. Pullo itsessään tuo mieleeni väistämättä Tuhannen ja Yhden yön tarinat. Tämän tuoksun voi hyvin kuvitella menneiden aikojen itämaisten prinsessojen iholle. Shalimar Souffle Intense on kuin öinen kävely kukkia ja sitrushedelmiä pursuavassa puutarhassa.

Alkutuoksu Shalimar Souffle Intensessa on täynnä kirpeän makeita sitruksia; bergamonttia, mandariiniappelsiinia ja sitruunaa. Sydäntuoksussa mukaan sekoittuvat pehmeän hurmaavat jasmiini sekä appelsiininkukka. Lopputuoksun ytimessä hurmaavat valkoinen myski, Intian vanilja, Tahitin vanilja sekä herkullinen Benzoin.

Näistä nuoteista syntyy kaunis laulu, joka soi iholla lempeää sekä intohimoista laulua.Guerlain Shalimar Souffle Intense on mitä sopivin tuoksu suuriin juhliin ja ikimuistoisiin hetkiin. Se on naiselle, kuka on rohkea, aistillinen, lumoava ja sensuelli. Itämaisten ja intensiivisten tuoksujen ystävät varmasti rakastavat tätä. Tämä on niin hurmaava, että jotta sen saisi kuvailtua, se pitää ehdottomasti tuntea omalla iholla. Tuoksu muuntuu iholla niin kauniiksi, ettei sitä pelkillä sanoilla kuvailemalla edes pysty kertomaan.Guerlain Shalimar Souffle Intense edp -tuoksua myyvät mm. Stockmann sekä Sokos. Tuoksun hinta on noin 119 € / 50 ml.

Mikä on sinun Guerlain -tuoksusuosikkisi?

Tuoksu saatu maahantuojalta.

4 kommenttia:

 1. Mulla on ollut pariin kertaan ihan ensimmäinen perus-Shalimar. Muistan kun käytin sitä 90-luvum alussa, sain paljon kommenttejs ihanasta tuoksustani ja olin itsekin aivan myyty. Kun ostin samaisen tuoksun muutama vuosi sitten se ei enää ollutkaan jotenkin "sama". En tiedä mitä oli tapahtunut, oliko tuoksua jotenkin muutettu mutta samaa tunnetta ei tullut. Onko niin että tuoksnenä muuttuu iän myötä? Olin niin pettynyt ...en ole muita versioita kokeillut mutta ehkä käyn haistelemassa tuon sinisen☺

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuoksunenä muuttuu iän myötä aivan ehdottomasti :) Mutta toki on voinut käydä niinkin, että onkohan sinulle myyty jokin Shalimarin variaatioista..? Tämäkin uusin on aivan erilainen kuin alkuperäinen. Alkuperäinen Shalimar on edelleen se sama kuin vuonna 1925, näitä uusia versioita on noin kolmisenkymmentä. Suurin osa niistä on varmasti ollut Limited Edition, mutta mun mielestä osa on jäänyt pysyvään myyntiin :)

   Poista
 2. Oi miten kaunis hajuvesipullo ja tuoksu ei itsekään kuulosta huonolta - oikein talvisen tumma tuoksu :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin kaunis :) Tässä on jotain sellaista vanhan ajan henkeä, niinkuin kaikissa Shalimarin pulloissa melkeinpä on.

   Poista

Kiitos kommentistasi :)