tiistai 3. lokakuuta 2017

Täydellinen istuvuus.L'Oréal Parisin tuotteet ovat nyt seikkaileet useampana päivänä blogissa ja tänään taas mennään brändin hyviksi todetuilla tuotteilla. Meikkivoide on tuote, jonka moni toivoisi olevan täydellinen. Edullisemman puolen meikkivoiteista L'Oréal Parisin meikkivoiteet ovat ehdottomasti niitä A-laatua edustavia.

Tänään kurkataan hieman True Match -meikkivoiteiden maailmaan. Kyseessähän on yksi L'Oréal Parisin lippulaivoista värikosmetiikan puolelta. Meikkivoide on hyvin paljon ylistetty ja pidetty kautta maailman. Se sulatuu täydellisesti iholle ja tasoittaa ihonsävyä sekä pintaa. Sävyvalikoima on varmasti yksi laajimmista, joten jokaiselle ihonsävylle löytyy varmasti omansa. Meikkivoide on tarkoitettu kaikille ihotyypeille, mutta erityisen hyvin se sopii kuivalle iholle. Siksipä se soveltuu erinomaisesti myös ikääntyvämmälle iholle, sillä se antaa kosteutta eikä korosta kasvojen juonteita ja ryppyjä.


Minulla on tässä postauksessa testissä kolme eri sävyä; Rose Ivory, joka on kylmään taittava, aavistuksen pinkihtävä sävy. Golden Ivory, joka on lämpimpään taittava, keltaisempi sävy. Ja Linen, joka on neutraali sävy, se on jotain näiden kahden edellä mainitun väliltä. True Match -meikkivoiteet ovat siitäkin kivoja, että koska sävyt kulkevat sävykartalla aika pienin nyanssieroin eteenpäin, täydellisesti istuvan sävyn omalle iholle saa myös sekoittamalla kahta eri sävyä keskenään.

True Match -meikkivoide on kohtuullisen ohutta koostumukseltaan ja enemmän nestemäistä kuin paksua voidemaista. Se on tosi helppo levittää kasvoille joko sormin tai meikkiblenderin avulla. Se antaa todella hyvän peiton jo yhdellä kerroksella, mutta kahdella tai jopa useammalla saa ns.full coverage -tyyppisen meikkipohjan. True Match -meikkivoide pysyy hyvin paikoillaan tunnista toiseen ja pitää ihon kosteutettuna.

Omalle iholleni nämä kolme sävyä istuivat jokainen tosi hyvin, vaikka niissä on keskenään pieniä sävyeroja. Ihmeellistä kyllä silti jokainen niistä sulautui ihooni erinomaisesti. Sanoisin tätä melkoiseksi True Match -taikatempuksi. Ihossa on tottakai sävyeroja vuodenaikojen mukaan, mutta sävyyn voi vaikuttaa myös hormonit ja aineenvaihdunta. Siksi on hyvä jos on olemassa muutamaakin eri sävyistä meikkivoidetta ja joita voi vielä halutessaan sekoittaa keskenään.Rose Ivory -sävy istui varmaankin kaikkein parhaiten iholleni, vaikka onkin hieman vaaleanpunertava sävy. Näistä kuvista huomaatte, että meikkivoide tekee tosi tasaisen pinnan iholle ja meikkipohja on superhyvä. Ei liian maskimainen vaan kuitenkin hehkuva, eloisa ja tasainen.Golden Ivory -sävy sopi iholleni myös todella hyvin, mutta oli ehkä aavistuksen liian tumma. Tummuus on kuitenkin niin vähäistä ettei sitä juurikaan erota kunnolla. Huomasin sen ainoastaan siinä, että tätä sai häivyttää astetta tarkemmin kuin Rose Ivorya.Linen -sävy oli mielestäni lähestulkoon yksi yhteen Golden Ivoryn kanssa. Minun iholleni ehkä aavistuksen liian tumma, mutta jälleen kerran vain aavistuksen. Iltameikkiin aivan täydellinen sävy  kun muistaa vain häivyttää rajat kunnolla.


Suuret suositukset siis tälle meikkivoiteelle. Jälleen kerran erinomaista laatua pikkurahalla. Normaalisti tämän hinta on noin 16,90 €, mutta esim. Sokoksen 3+1 päivien aikaan tämä on tarjouksessa hintaan 10,90 € (ke 4.10 alkaen).

Mikäli kaipaat hyvää meikkivoidetta, tämä on ehdottomasti sitä. Täydellinen istuvuus ja käyttömukavuus :)

Onko tuttu tuote?

True Match -meikkivoiteet saatu maahantuojalta, mielipiteet omia.

4 kommenttia:

 1. Tässä on ilmeisesti koostumus muuttunut verrattuna vanhaan pakkaukseen? Joskus käytin tätä ja silloin se tuntui päivän mittaan painuvan ihohuokosiin ja korostavan kuivia kohtia, jos sellaisia iholla sattui olemaan. Ehkä pitäisi hankkia jostakin näyte ja testata pitkästä aikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakko sanoa, että en tiedä onko koostumus erilainen nykyisin? En nimittäin ollut aiemmin testannut tätä :)
   Pyydä ihmeessä näyte ja testaa, itse ainakin pidin tästä tosi paljon :) Mutta toki oma ihotyyppi vaikuttaa hyvin paljon mikä sopii kenellekin :)

   Poista
 2. Mä olen kokeillut tätä muistaakseni vuosia sitten, voisikin olla hauska testata mitä tykkäisin juuri nyt :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)