sunnuntai 29. lokakuuta 2017

Superedullinen ja superhyvä.


Vanha sanonta jos haluat ostaa halvan ja hyvän, sinun pitää ostaa kaksi, ei onneksi aina päde. Poikkeus todellakin vahvistaa säännön ja tänään näytän teille elävän esimerkin siitä. Essence on niittänyt hyvää mainetta tuotteidensa kanssa jo parin vuoden ajan täällä Suomessa ja voittokulku näyttäisi jatkuvan. Koko sarja on aivan mielettömän edullinen, mutta melkein poikkeuksetta useammat tuotteet ovat siitä huolimatta superhyviä. Essencen tuotteissa on nopea kierto ja ne saattavat poistua hyllystä turhankin nopeasti. Toinen syy loppumiseen on niiden suuri suosio. Myyntihyllyt tyhjentyvät ennätysvauhtia ja usein olen itsekin kaupassa tuijotellut kohtuullisen tyhjää essencetiskiä.

Tänään tutustutan teidät todella kukkaroystävälliseen ja ihan huippuhyvään meikkivoiteeseen. Essence Fresh & Fit Awake Make Up -meikkivoide on ominaisuuksiltaan niin hyvä, että on vaikea uskoa tätä noin kuuden euron tuotteeksi. Ja tämä meikkivoide taitaa olla sarjan kalliimpia tuotteita :DMeikkivoide sisältää karpaloa sekä aimo annoksen vitamiineja, jotka "herättävät" ihon uuteen eloon. Koostumuksessa on mukana valoa taittavia pigmenttejä, joiden ansiosta meikkipohja on kuulas ja kaunis. Meikkivoide on puolipeittävän lopputuloksen antava, mutta oma kokemukseni on, että se on tosi peittävä. Jo yhdellä kerroksella sai aikaan todella tasaisen ja peittävän pohjan. Meikkivoide levittyy hyvin vaivattomasti ja siinä on kiva, raikas tuoksu.

Fresh & Fit pysyi paikoillaan koko päivän ja piti ihon pitkälle päivään kiillottomana. Hämmästelen vieläkin tämän meikkivoiteen ominaisuuksia versus hintaa. Enpä ole koskaan tainnut näin edullisen meikkivoiteen kohdalla olla näin ällistynyt hyvästä laadusta. Noin kuuden euron satsaus näin hyvään tuotteeseen on todellakin money well spent.

Itselläni oli neljän sävyn valikoimasta vaalein sävy, 10 Fresh Ivory käytössä ja se natsasi oman ihonsävyni kanssa täydellisesti yhteen. Kurkataanko minkä näköisen meikkipohjan sain tällä meikkivoiteella aikaan?
Hei kuuden euron meikkivoide! Toistan tätä nyt, mutta kun en meinaa itsekään uskoa todeksi :D Lopputulos on kuulas ja tasainen. Peittäväkin, mutta silti hengittävä. Ei voi kuin suositella syli auki tätä tuotetta. Varmasti hinta on passeli useamman kukkarolle.

Essence -myyntipisteitä löydät mm. Tokmanneilta, Tuurin kyläkaupalta ja Citymarketeista. Jos et ole jostain syystä vielä tutustunut tähän sarjaan, tee se ihmeessä nyt. Sarjasta löytyy valtava määrä kaikkea ihanaa ja todellakin aivan pikkurahalla. Lämpimät suositukset tälle meikkivoiteelle ja koko sarjalle!

Onko essence tuttu? Mikä on sinun lempparisi?

Meikkivoide saatu pr-näytteenä, mielipiteet omia.

12 kommenttia:

 1. Mulla on tää meikkivoide, ja tykkään ihan älyttömästi!
  Mun kuivalle iholle just passeli. Levittyy kuin unelma, peittää kunnolla olematta tunkkaisen raskas.
  Pidän muutenkin essencen tuotteista kautta linjan, yhtään täyttä sutta ei ole vielä tullut vastaan.
  Uutuuksia rakastavana arvostan myös sitä kun jatkuvasti tulee kaikkea uutta ihanaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on niin hyvä meikkivoide! Essence on kyllä uskomaton sarja! Pikkurahalla ihania tuotteita :)

   Poista
 2. Voi apua, onkohan tätä enää yhdessäkään kaupassa tän sun postauksen jälkeen! :D kiinnostaa!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa :D kyllä näitä varmaan on kun niin monessa paikassa kuitenkin sarjaa myydään :)
   Suosittelen lämpimästi kyllä koklaamaan!

   Poista
 3. Sama kokemus mullakin tästä meikkivoiteesta, ihan super��. Todellakin yksi parhaista, mitä oon kokeillut, ellei paras.

  VastaaPoista
 4. Essencentä tykkään käyttää kumpaakin vedenkestävää ripsiväri ehkä eniten. Jotkut luomiväritkin ovat ihan hyviä. Huulirasvoja ja muutamia huulituotteita on tullut myös käytettyä useamman kerran. Suurin osa kokeilemistani luomiväreistä ja esim. kasvopuutereista olivat aika kehnoja. Meikkivoiteita en ole uskaltanut kokeilla, koska itse tykkään peittävistä mattaisista meikkivoiteista ja en ihan usko, että Essencen meikkivoiteet pärjäävät omille lemppareilleni!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä antaa puolimattaisen sekä semipeittävän pohjan, mutta itselläni tämä oli tosi peittävä kuten kuvista näkyy :)

   Poista
 5. Onpas todella kaunis lopputulos! Pidän tän mielessä :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)