maanantai 2. lokakuuta 2017

Rusuposket.


Jos minä jotain rakastan ihonhoidossa niin naamioita. Sain testattavakseni L'Oréal Parisin uutuusnaamion, Age Perfect -sarjan Rosy Glow Maskin. Naamio on suunnattu ikääntyvämmälle iholle, joka on menettänyt eloisuuttaan ja hehkuaan. Ilmeisesti tämä on tarkoitettu omaa ihoani varttuneemmalle iholle, mutta enpä siitä jaksanut välittää. Oma +40 ikäinen ihoni on täysin oiva koekaniini heleyttä antaville tuotteille.Rosy Glow Mask sisältää pionien polyfenoleita (useamman fenolin (= mieto happo) yhdistelmä, jota löytyy kasveista), iirisuutetta ja kalsium B5 -ainesosan, jotka antavat iholle välitöntä kosteutta, heleyttä ja eloa. Naamio on väriltään ihanan, hennon ruusunvaaleanpunaista ja tuntuu geelimäiseltä koostumukseltaan. Tuoksu on miellyttävän kukkainen ja mieto.

Naamio levittyy iholle hyvin ja itselläni ainakin osa naamiosta humpsahti ihoon heti. Annoin naamion vaikuttaa suositellun ajan 10-15 minuuttia ja huuhtelin loput naamiosta pois haalealla vedellä. Virallinen ohje neuvoo poistamaan naamion pois kostealla vanulapulla, mutta nämä lienee vähän tottumis/tapakysymyksiä. Itse en osaa olla, jos en pese pois tuotetta. Ikääntyvämmälle iholle naamion poistaminen vanulapulla on varmasti parempi vaihtoehto, sillä vesi kuivattaa turhaan jo valmiiksi kosteusköyhää ihoa.

Itse pidin todella paljon naamion antamasta jälkitunteesta iholla ja siksi tästä tuotteesta kirjoitankin nyt teille. Rosy Glow naamiota voi surutta käyttää useaman kerran viikossa, sillä se tosiaan antaa iholle tervettä hehkua ja eloa. Se ei ole kuivattava tai puhdistava naamio, joka rasittaisi ohuempaa, varttuneempaa ihoa liikaa. Naamiota voi käyttää ohuella kerroksella myös yön aikana käytettävänä hoitona, jolloin sen teho pääsee kunnolla oikeuksiinsa. Yön aikana ihosolut uudistuvat ja sen vuoksi iholle suositellaan käytettäväksi juuri siihen aikaan tehohoitoja.


Itselleni tästä tuli suursuosikki vaikka Age Perfect -sarja onkin suunnattu reilusti minua vanhemmille naisille. Sarjan keulakuvana toimii ikinuori Jane Fonda. Ihan en vielä Janen kanssa ole samassa ikälokerossa, mutta tämä naamio istuu erinomaisesti myös +40 ikäiselle iholle. Enkä näe mitään syytä, miksei noin 30-vuotiaatkin voisi tätä käyttää? Sen nuoremmille en tätä ehkä ensimmäisenä suosita, sillä nuoremmalle iholle löytyy vähän kevyempiäkin tuotteita, mikäli ihossa on sameutta ja/tai muuta korjattavaa.

Naamio on kivan hintainen, suositushinta on noin 16 € ja L'Oréal Parisin tuotteita löydät tunnetusti päivittäiskosmetiikkaa myyvistä tavarataloista sekä marketeista. Itse sanoisin tätä naamiota ehdottomasti markettiluksukseksi, enkä välttämättä olisi veikannut tätä näin edullisen hintaluokan tuotteeksi, jos olisin sokkona testannut. Hyvä hintalaatu-suhde.

Tämä on muuten kiva lahjaidea vaikka äidille / isoäidille joululahjaksi. Kyllä -vedin joulufactorin jo esiin. Hei vajaa kolme kuukautta ja sittenhän se joulu jo onkin. Aika menee niin nopsaan!

Onko Age Perfect -sarja entuudestaan tuttu?

Naamio saatu pr-näytteenä, mielipiteet omia.

4 kommenttia:

 1. Kiva, että L'Orealilta on tullut meille iäkkäämmillekin sopiva naamio. Kaipailin sellaista, kun jokin aika sitten lanseerattiin savipohjaisia yms. naamioita, jotka eivät sovi kuivalle iholleni ollenkaan. Aion katsastaa tämän lähimarketeista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta! Ei aina niitä kuivia savinaamioita vain :D
   Katsasta ihmeessä, varmasti pidät :) <3

   Poista
 2. Olen lähinnä käyttänyt sarjasta naamioita ja tää taisi nousta mun lemppariksi, loistava näin talvea vasten. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kyllä tosi kiva ja tosi kivan hintainen naamio :)

   Poista

Kiitos kommentistasi :)