maanantai 16. lokakuuta 2017

O'right Green Hair Care.


Mä olen odottanut hirmuisesti, että pääsen kirjoittamaan näistä kuvassa olevista hiustuotteista teille. Olen ollut näistä niin täpinöissäni, että haasteeksi on lähestulkoon muodostunut miten saan kerrottua näistä niin etten käyttäisi pelkkiä ylisanoja. Nämä ovat kuitenkin niin vertaansa vailla olevat tuotteet, että haluaisin ojentaa teille jokaiselle ruudun kautta näytteen, että pääsisitte kokeilemaan millaista taikaa ne tekevät hiuksille.

Kyseessä ovat hiljattain Suomen markkinoille rantautuneet O'right hiustenhoitotuotteet. O'right -sarja tulee Taiwanista ja on absoluuttisesti alusta loppuun asti vihreitä arvoja kannattava luonnonkosmetiikkasarja. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että tuotannon jokaisessa vaiheessa ympäristö sekä luonto otetaan huomioon. Tuotteiden valmistus tukeutuu 100 % puhtaaseen energiaan, aurinko- ja tuulivoimaan sekä vedenkierrätysjärjestelmiin. Brändillä on lukuisia sertifikaatteja ja kulta- sekä timanttitason etikettejä sekä sertifiointeja. Uskomattoman upeasta vihreästä ideologiasta ja brändin filosofiasta voi lukea lisää täältä. Sivuilla kerrotaan myös tuotteiden materiaaleihin ja raaka-aineisiin kohdistuvista vihreistä arvoista. Mielestäni tämä sarja on lähestulkoon nerokas, jos niin voi sanoa.

O'right -tuotteet ovat kampaamoihin tarkoitettuja ja Taiwanissa onkin 7000 kampaamoa, jotka käyttävät näitä uskomattomia tuotteita.  Suomessa näitä pystyy ostamaan O'rightin suomenkielisiltä sivuilta sekä Qhair -kampaamoista. Lisää jälleenmyyjiä on tulossa koko ajan.

O'rightin tuotteissa ei ole mitään seuraavista haitallisista kemikaaleista:

-hormonihäiritsijät
-parabeenit
-formaldehydi
-väriaineet
-ftalaatit
-sulffaatit
-sakeutusaineet
-etyleenioksidi eikä sen johdannaisetCaffeine Shampoo 250 ml, ovh. 25 €

Recoffee-tuotteet ovat valmistettu aidosta luonnonkahvista ja ne sisältävät runsaasti ravintorikkaita kasviperäisiä ainesosia, jotka hoitavat hiusta, hiusjuuria sekä päänahkaa. Tuotteessa on ihastuttava luonnollinen ja mieto tuoksu.

Tämä shampoo löi minut isosti ällikällä. Olen tottunut siihen, että aina kun käsilläni on luonnonkosmen shampoo, se ei juuri koskaan vaahtoa hiuksissani. Useimmat luonnonkosmen shampoot ovat myös jollain tapaa muutoinkin hiuksilleni tosi epäsopivia ja en ole kovinkaan montaa saanut toimimaan niin, että olisin ollut täysin tyytyväinen. Siksi ällistykseni tämän kohdalla oli suun auki loksauttava. Shampoo vaahtoaa hyvin ja vaikka pesuteho ei vaahtoamisessa asukaan, olen sellainen hiustenpesijä, että minun shampooni tulee vaahdota. En koe muuten hiustenpesua tehokkaaksi. Tämä on täyttä psykologiaa kohdallani, mutta hyvin tärkeää tuotteita valittaessa. Mulla jää aina vaahtoamattomat shampoot käyttämättä. Tämä siis tosiaan vaahtoaa ja pesee hiukset tehokkaasti, mutta kuitenkin hellävaraisesti. Tunne shampoopesun jäljiltä on todella jännä; hiukset ovat selkeästi tosi puhtaat, mutta ei sellaiset narisevan, kitisevän ylipuhtaat. Hiukset tuntuvat pehmeiltä jo pelkällä shampoopesulla.

Se mistä annan myös pisteitä tälle tuotteelle on ehdottomasti pitkään puhtaana pysyminen. Mä olen tottunut pesemään hiukseni parin päivän välein ja se on ollut ehdoton maksimi. Tämä shampoo pitää hiukset puhtaina helposti sen kolme päivää ja siinäkin kohtaa vielä joutuu miettimään onko oikeasti tarpeellista pestä hiuksia. Hiukset ovat ilmavat, helposti käsiteltävät ja terveenoloiset. En olisi koskaan uskonut, että pääsen kokeilemaan luonnonkosmen shampoota, joka on näin kertakaikkisen loistava!


Shampoopullon pohja näyttää tältä ja arvatkaapa miksi? Pullo on ns. tree-in-the-bottle -tuote ja se tarkoittaa suomeksi sitä, että shampoopullo on kompostoituu 100 %:sesti eikä siitä jää mitään jäljelle. Paitsi puu. Kyllä -luitte oikein: PUU! Pullon pohjassa on säiliö ja siellä oleskelee puunsiemen. Kun sen istuttaa, siitä voi kasvaa puu. Mä en kestä kuinka ihanan innovatiivisia nämä tuotteet ovat! Ja mitkä kertakaikkisen upeat vihreät arvot. Ah, tätä lisää. Maailma todellakin tarvitsee tällaisia kosmetiikkasarjoja lisää!Green Tea Moisturizing Cream, ovh. 33 € / 180 ml.

Green Tea -tuotteissa on käytetty sertifioitua vihreän teelehden uutetta, joka raikastaa sekä virkistää hiuksia ja hiuspohjaa ja näin ollen pitää ne terveempinä. Tuotteissa on myös UV-suoja ja tuotteiden ainesosat ovat antioksidanttisia.

Tästä tuotteesta olin ensin myös tosi skeptinen, sillä jos luonnonkosmen shampoot eivät ole toimineet minulla aiemmin, hoitoaineet eivät ikinä senkään vertaa. Hiukseni ovat vaativat, luonnonkiharat ja vaalennetut. Ne tarvitsevat runsaasti hoitoa ja silotusta, että näyttävät edes vähänkään ihmismäisiltä. Pelkäsin, että tämä on jälleen yksi hoitoaine, joka ei vain mulle kertakaikkiaan sopisi.

Olin kuitenkin hyvin väärässä, niin väärässä kuin ihminen nyt voi ylipäätään olla.

Kyseessä on hiuksiin jätettävä hoito, toisin sanoen tämä on kuin hiusten kosteusvoide. Itse olen käyttänyt shampoopesun jälkeen poishuuhdeltavaa hoitoainetta ja ennen föönausta olen käsitellyt hiukseni tällä ihmevoiteella. Kun ensi kerran laitoin tätä ja aloin föönaamaan hiuksiani, keräilin hetken päästä taas alaleukaani lattian rajasta. Minulla on tällä hetkellä äärimmäisen huonossa kunnossa olevat hiukset, joiden latvat ovat kuin purkkaa ja muutenkaan mikään määrä öljyjä tai muita silotusaineita ei vain tunnu riittävän ja antavan tarpeeksi hoitoa. Tämä ihmeaine teki kerrasta hiuksilleni mielettömiä taikoja ja föönauksen jälkeen hiukseni olivat kuin uudesti syntyneet.

Tämä tuote lupaa kosteuttaa hiusta jopa 72 tunnin ajan ja sitä voi käyttää niin kuiviin kuin kosteisiinkin hiuksiin. Se antaa hiuksille järjettömän hyvän kiillon ja oikeasti hoitaa niitä. Minä olen elävä esimerkki siitä miten täysin lopussa olevat hiukset on saatu edes hetkeksi normaalin näköisiksi. Omalla kohdallani tilanne on se, että hiuksilleni tulee tehdä leikkaus ja korjaushoitoja, mutta voin suurella sydämellä suositella tätä tuotetta kaikille kenen hiukset ovat kärsineet syystä tai toisesta. Aion itsekin jatkaa tämän tuotteen parissa senkin jälkeen kun hiukseni ovat leikattu.


O'right -tuotteiden korkit ovat muuten valmistettu käsityöllä taiwanilaisesta Moso-bambusta. Bambukorkit antavat tuotteille ainutlaatuisen ulkonäön ja tuovat samalla esille kasvin kauneuden sekä käyttökelpoisuuden.

Palaan vielä jossain vaiheessa toisen postauksen verran kahteen muuhun testattavakseni saamaani tuotteeseen, Recoffee hiusöljyyn sekä Bamboo -tehohoitoon. Näiden kaikkien perusteella haluaisin ehdottomasti tutustua vielä moneen muuhunkin brändin tuotteeseen, olen niin vaikuttunut kokonaisuudessaan tästä sarjasta.

Toivon todella, että kuluttajat Suomessa löytävät tämän sarjan tuotteet ja tämä saisi hyvän jalansijan Suomen kampaamoista sekä verkkokaupoista. Tämän tyyppisille tuotteille ja ideologialle on tänä päivänä todellakin kysyntää ja on hienoa miten maapallomme tulevaisuus luonnon suhteen on otettu huomioon tämän sarjan kohdalla.

Koko sarjaan pääset tutustumaan tästä linkistä.

Miltä sarja sinusta kuulostaa, kiinnostuitko?

O'rightin tuotteet saatu testattavaksi blogiin, linkit eivät mainoslinkkejä, mielipiteet bloggaajan omia.


4 kommenttia:

 1. Hyvännäköiset pullot, ja jänskän kompostoitumissysteemin ovat keksineet:) Shampoon pitää vaahdota, ehdottomasti;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, näissä on ihana mahtava ideologia! :) Ja totta, toinen minkä tulee vaahdota myös on hammastahna :D

   Poista
 2. Nuo pullot on tosi hauskan muotoiset, tulee ruokapuoli noista mieleen.
  Ihanaa viikkoa sinulle Jonna ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Hahaa, no joo kieltämättä saattavat muistuttaa vähän jotain salaatinkastikepulloja :D :)
   Samoin sinulle ihana Outi :) <3

   Poista

Kiitos kommentistasi :)