tiistai 24. lokakuuta 2017

Missä sitä ollaan oltu.


Huhuu, onkos täällä joku? Tahaton tauko pukkasi blogiin, jota en tosiaan ollut suunnitellut tapahtuvaksi. Mulla oli suureelliset ajatukset kirjoittaa viikonlopun aikana koko tämän viikon postaukset plakkariin, mutta mulle iski vuosien tauon jälkeen MIGREENI. Kyllä vain, oikein sellainen kunnon pahanolontuottaja migreeni. Lauantaina päätä särki aamusta lähtien niin lujaa, että se alkoi jo aamupäivän aikana ketuttamaan. Otin särkylääkkeitä, mutta kipu ei silti helpannut kokonaan. Pahin terä lähti pois, mutta sellainen tasainen takominen jäi silmien taakse hakkaamaan.

Mulla oli koko lauantain tosi huono ja vetämätön olo, koska pää oli niin kipeä. En edes muista milloin mulla olisi viimeksi ollut migreeniä? Onneksi se ei kovin usein vieraile mun luona, mutta sitten kun se tulee, tuleekin kunnolla.

Pääsin kuitenkin la-iltana ystäväni järjestämään naisten iltaan piipahtamaan, koska särky helppasi sen verran, että pystyin käpyttelemään heille. Otin tosi iisisti ja lähdin kotiin ajoissa, koska en halunnut säryn palaavan sunnuntaipäivää pilaamaan. Pääsin muuten osallistumaan naisten illassa ensimmäistä kertaa eläissäni erotiikkaväline -kutsuille! Seksuaaliterveys on tosi tärkeä osa kokonaisvaltaista terveyttä ja näitä kutsuja järjestetään nykyään yhä kai enenevissä määrin. Pitää muuten antaa esittelijälle tosi paljon krediittiä erittäin hyvästä esittelystä. Itse olen jo sen verran "vanha", että minussa ei makuuhuoneessa käytettävien välineiden tutkiskelu aiheuta mitään tirskumista tai noloa oloa, mutta ymmärrän ihmisiä joille nämä asiat eivät välttämättä ole ihan niin helposti lähestyttäviä. Onneksi on olemassa näiden kutsujen esittelijän kaltaisia ammattimaisia ja asiallisia ihmisiä. Hän kertoi tuotteista todella asiantuntevasti sekä kattavasti ja vaikka en tällä kertaa mitään ostanutkaan, sain hyvää tietoa ja jopa vinkkejä monesta asiasta. Jos joskus tulee mahdollisuus osallistua uudelleen vastaaville kutsuille, menen mielelläni. Ja suosittelen lämpimästi kaikille, jos sellaiset tulevat omalla kohdalla vastaan :)

Mutta niin, siihen se viikonloppu sitten meni. Sunnuntaina tuntui olevan sitten vain niin paljon kaikkea tekemistä, jotka jäi lauantailta tekemättä, ettei vaan kertakaikkiaan aika riittänyt kirjoittamiseen. Joskus aikataulut vain menevät näin, mutta tässä sitä nyt taas ollaan.

Kuvassa muuten komeilee kuppi kuumaa glögiä! Kyllä, sieltä se joulu tulee! Join ekan kupin glöksykkää tälle vuodelle viime viikon vanhempainkerhon kokouksessa ja ai että, miten hyvältä maistui! Onneksi meillä taitaa olla kaapissa viime joululta jääneitä glöksyjä, joten pitänee alkaa iltaisin hörppimään niitä. Pääsee joulun tunnelmaan kivasti. Mietin jo, että milloin voi alkaa ripustamaan jouluisia juttuja esille? Valoja ainakin taidan alkaa pikkuhiljaa laittamaan, niin karsean pimeää on jo iltaisin.Mitäs muuta meille. No ainakin näitä mollukkasilmiä. Meidän tyttynen on rakastunut näihin kiiltosilmiin ikihyviksi ja niitä on alkanut kertyä meille pikkuhiljaa. Tiia, Minäkö keski-ikäinen -blogista lähetti Mimulle neljä kiiltosilmää, kun niitä uhkasi Tiian luona kaatopaikkakuolema. Me adoptoimme nämä pehmolelut ilomielin meille. Kokoelmaan tuli siis uusia jäseniä, joiden nimet ovat Kurre, Kurnu, Mimosa ja Kilpinen. Aiemmin jo meillä asustaneille ja näille uusillekin askarreltiin yhdessä tuumin Avonin kauneusboxista nukkumapaikka. Boxin pohjalla on patja ja jokaiselle on pitsipeitto. Näitä me sitten iltaisin peitellään ja jokaiselle sanotaan erikseen hyvät yöt. Tärkeitä hommia.Perjaintana saimme ihanat ystävämme Australiasta meille kylään. Onneksi kun seuraavan kerran tapaamme, tapaamme niin että he asuvat taas täällä Suomessa. Meillä on tosin niin hyvä ystävyys, että se ylittää nämä välissä olevat kilometrit helposti, mutta onhan se ihan mahtavaa saada rakkaita ihmisiä lähemmäs. Kymmenisen vuotta on kulunut näin, että olemme tavanneet parin vuoden välein, mutta joka kerta juttu on jatkunut siitä mihin se viimeksi jäi. Tosiystävyys on sellaista.

Mutta josko tästä nyt taas päästäisiin ruotuun :) Huomenna on luvassa postaus, jossa kerron mitä uutta ja jännää minulle tapahtui viime viikolla! Joten kannattaa pysyä mukana!

Huomenna nähdään!

8 kommenttia:

 1. Voi, mulla on kans noita glittersilmäisiä pehmoja melko kasa. Ja lisää aion ostaa ittelleni joululahjaksi. Pehmot tuo aikuisillekin niin paljon hyvää mieltä! <3

  VastaaPoista
 2. Alkoi hymyilyttään, että kohta teillä on niin paljon illalla peiteltävää, että saatte varata tunnin ennen nukkumaan menoa siihen. hih Mutta ymmärrän M:n ihastuksen noihin, jotenkin suloisen näköisiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep :D
   Onhan noi tosi ihania mollukkasilmiä :) ei voi kiistää :) <3

   Poista
 3. Ihania kiiltosilmiä sinne on kertynyt asumaan. Migreeni on helvetistä ja pilaa kyllä aina päivän, yöks!
  Mukavaa tiistaita Jonna!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiks ole ja luulenpa ettei ne ole vielä kaikki tässä :D
   Siis joo, en muistanutkaan kuinka "ihanaa" migreeni olikaan :/
   Ihanaa alkavaa viikonloppua Outi! <3

   Poista
 4. "Työnikö tähden tähän on tultu, heitätkö sä onnemme ojaan?" Ai moro, siinäpä korvamato taas hetkeksi. :D Kiva kuulla kuulumisia! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa :D Mattia ja Teppoahan on aina hyvä pitää pikkasen korvassa :D :D
   Oot <3

   Poista

Kiitos kommentistasi :)