maanantai 9. lokakuuta 2017

Mielummin duoo kuin sooloo.Tänään sukelletaan jälleen tuoksujen maailmaan ja tutustutaan Avonin uusimpaan tuoksuperheen jäseneen, Eve Duetiin. Tuoksun keulakuvana toimii Hollywood -kaunotar Eva Mendes, joka kertoo tuoksusta näin.

Kuten videolta ja kuvasta huomasittekin jo, tuoksu on kaksiosainen. Molemmissa päädyissä on omat pullot, joissa on kaksi erilaista tuoksua. Tuoksun ideana on käyttää niitä erikseen, mutta etenkin yhdistämällä ne toisiinsa eli kerrostamalla.Vasemmassa päädyssä oleva violetti tuoksu on Sensual. Tämän parivaljakon tummempi osapuoli -illan ja yön lapsi. Siinä on iltatuoksuun sopivat nuotit ja tuoksun kokonaissävy on selkeästi juhlavampi, mystisempi ja arvoituksellisempi.

Alkutuoksun aloittavat makea luumu ja aromikas rosépippuri. Sydäntuoksussa nuottilinjastolla seuraan liittyvät herkkä tuoksuliljankukka sekä harvinaisempi tuoksunuotti, lumme. Lopputuoksussa on vain yksi nuotti ja se on metsäinen patsuli. Sensual ei sisällä lainkaan myskiä, mikä on hyvin harvinaista tuoksuissa. Myski on vedenjakaja ja siitä joko pitää tai sitten ei pidä. Sitä käytetään usein lopputuoksun nuottina, mutta tässä tuoksussa sitä ei ole. Sensual on ehjä ja juhlava tuoksu näiden upeiden nuottien ansiosta. Se on viettelevä, vangitseva, huumaava.

Oikealla oleva kullan sävyinen tuoksu on Radiant. Päivänvaloa hehkuva, kevyt tuulahdus, joka maiskauttaa makean suukon ihollesi. Radiant on tehty päivää varten, se loistaa kuin aurinko ja on sanalla sanoen valovoimainen. Tuoksu on hyvin vaivaton, helppo ja raikas. Sellainen kepeä ja iloinen.

Alkutuoksussa ovat makea klementiini antamassa sitruksisuutta ja hempeä omenankukka tuomassa kevyttä kukkaisuutta. Sydäntuoksussa on Sensualin tapaan lumpeenkukkaa ja toisena nuottina jasmiini absoluuttia. Lopputuoksussa tuntuvat niin ikään metsäiset sävyt, mutta vaaleiden puiden voimin.


Vaikka nämä kaksi tuoksua ovat keskenään hyvin erilaiset, näitä kerrostamalla syntyy täysin uusi tuoksu, josta ei pysty kovin helpolla sanomaan kumpaa tässä on enemmän, Sensualia vai Radiantia. Nämä kaksi tuoksua sulautuu toisiinsa niin uskomattomalla tavalla, luoden uuden, kerrassaan hurmaavan tuoksun, joka ei ole selkeästikään sen enempä toinen kuin toinenkaan.

Pitää myöntää, että vaikka olen elämässäni käyttänyt todella paljon tuoksuja, en ole tällaista kerrostamista koskaan aiemmin kokeillut. Tosin minulla ei ole koskaan aiemmin ollut edes vastaavaa hajuvettä, jolla olisi voinut näin edes tehdä. Jos lähtee kerrostamaan kahta tuoksua keskenään vaikka kahdelta eri valmistajalta, lopputulos tuskin on sama kuin tässä. Eve Duet on luotu nimenomaan tähän ja nämä kaksi tuoksua sujahtavat toisiinsa täysin saumattomasti. Yhteistuoksu on todella hyvä, kummankin näiden parhaat puolet yksissä kansissa. Kun olen tätä tuoksua käyttänyt, olen käyttänyt tätä juurikin näin sekoittamalla, en yksistään kumpaakaan. Hajuvesien suurena ihailijana tämä tuoksu on mielestäni ihanan innovatiivinen ja kerrassaan kekseliäs tapaus.


Eve Duetin normaalihinta on 53 €, mutta tämän hetkisessä kampanjassa (nro 14) se hinta on 32 €. Kun tilaa tuoksun, kaupan päälle saa valita joko Sensualin tai Radiantin tuoksuisen vartalovoiteen. Tämä on erinomainen lahjavinkki tuoksuista pitävälle tai vaikka ihan itsellekin :) Avonin tuoksut ovat kestoltaan todella hyviä ja niiden nuotit ovat runsaita sekä hurmaavia. Vaikka Avon on muutoin hinnoiltaan edullinen, brändin tuoksut ovat aina hyvin selektiivisiä sekä ylellisiä. Jos sokkona tuoksuttelisi, harvemmin arvaisin edullisemman puolen tuoksuiksi.

Oletko sinä koskaan kerrostanut tuoksuja?

Eve Duet saatu pr-näytteenä blogiin, mielipiteet omia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)