keskiviikko 18. lokakuuta 2017

Kulmat kuntoon.


Tajusinpa juuri, että en ole blogiurani aikana kirjoittanut kulmatuotteista juurikaan mitään! Onpa noloa! Tänään korjataan tilanne ja tutustutaan L'Oréal Paris Paradise Eye Brow Pomade -kulmavahaan. Itse olen kulmatuotteiden iloinen sekakäyttäjä; käytän kynää, puuterimaisia tuotteita ja vahoja. Harvoin siis vain yhtä tuotetta. Tämä vaha on kyllä noussut nyt käyttövakkarikseni ja enkä edes tee enää kulmia ilman tätä. Teen kynällä ensin pohjat ja ääriviivat sekä kevyen täytön. Viimeistelen tällä tuotteella ja pitää sanoa, että lopputulos on tosi hyvä. Ja pysyvä!


Kulmavaha on pakattu purkkiin ja viistopäinen sivellin löytyy purkin kannesta. Siveltimen avulla on todella helppoa levittää vahaa kulmiin. Vahan koostumus on pehmeää ja hyvin työstettävää. Siinä on runsaasti pigmenttiä, joten kulmista saa halutessaan myös hyvin vahvan sävyiset.

Sävyjä on valittavana kolmea; viileähkö vaalea 101 Blonde, harmaanruskea 103 Chatain ja tummanruskea 104 Brunette. Itselläni on käytössä 103 Chatain, joka on minun ihonsävylleni se kaikkein parhain. Luin jostain meikkitaiteilija Suvi Tiilikaisen kommentteja näistä tuotteista ja hän kertoi, että tuo tummin väri on yllättävän sopiva monelle suomalaiselle. Ja koska kyseessä on vaha, kulmiin voi sekoitella kahtakin sävyä saavuttaakseen itselle sopivimman sävyn.

Itse olen tosi ihastunut tähän tuotteeseen ja nimenomaan siihen, että vaha levitetään siveltimellä. Monesti kulmavahat ovat ripsarihylsyn näköisessä pakkauksessa ja ne levitetään kierreharjalla kulmiin. Mä en jostain syystä ole oikein koskaan päässyt kiinni siihen levitystapaan. Tämä siveltimellä laittaminen tuntuu mulle kotoisammalta.


Tässä kulmani kun olen käyttänyt niihin tätä L'Oréal Paris Paradise Eye Brow Pomade -kulmavahaa sävyssä 103 Chastain. Minusta jälki on tasainen ja hyvä. Olen saanut aikoinaan useamman kerran lukijakritiikkiä kulmistani. Sain kuulla kulmieni olevan hyvin rumat ja luonnottomat. Vaikka kyseessä olikin todennäköisesti joku kuka purki omia pahoja olojaan minuun, se jotenkin osui minua johonkin hermoon sillä seurauksella, että aloin miettimään kulmiani vähän liiankin kanssa. Myönnän, että minulla on ollut huonoja kulmapäiviä elämässäni ja jotain muutaman vuoden takaisia meikkikuvia en pysty edes itsekään katsomaan, mutta kai tässä matkan varrella on kuitenkin jotain kehitystä tapahtunut. Mulla on toinen kulma melko vaikea meikattava, koska siihen ei kasva karvat enää kunnolla. Minulla on siinä pitkä arpi eräästä ikävästä tapahtumasta johtuen, joten se arpi haittaa kulmani muotoa ja karvankasvua. Siksi kulmani ovat haasteelliset meikata.

No mutta. Tällä tuotteella kulmien meikkaaminen on kuitenkin tosi helppoa ja kivaakin. Olen aina sanonut, että kun välineet ovat kunnossa, mikä vaan laji onnistuu :D Suosittelen todella lämpimästi tutustumaan tähän tuotteeseen. Kuten melkeimpä aina, L'Oréal Parisin meikkituotteet ovat todella hintansa väärtejä. Erinomaista laatua markettihinnalla.

L'Oréal Paris Paradise Eye Brow Pomade -kulmavahan suositushinta on 14,90 € ja löydät sen hyvin varustelluista marketeista sekä tavarataloista.

Kivaa keskiviikkoa kaikille!

L'Oréal Paris Paradise Eye Brow Pomade -kulmavaha saatu pr-näytteenä.

9 kommenttia:

 1. En oo koskaan kokeillut kulmavahaa. Hyvä jos edes niitä väritän mitenkään, harvoin. Mutta ehkä voisinkin kokeilla tuota... Vielä kun sais vinkin siihen, miten tuosta hirvittävästä kulmien sänkikasvusta pääsisi eroon. Mulla kun on tummat kulmat, eikä mitenkään mahdottoman ohuiksi muotoillut, mutta sitä sänkeä pukkaa ihan hirmuisesti. Mä melkein hyperventiloin niiden kanssa, kun tuntuu että kaikki näkee sen sängen, vaikka mies väittääkin muuta. Eikä kukaan ole koskaan niistä mitään sanonut. Mutta mäpä nypin niitä melkein joka päivä kapeakärkisillä pinseteillä suurentavan peilin edessä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulla on luonnostaan hyvät kulmat, joille ei tarvitse paljon tehdäkään, näin olen ainakin tulkinnut sun kuvista :)

   Eipä siitä oikein eroon pääse kuin tosiaan nyppimällä, mutta ehkä vahaus olisi tehokkaampi? Oletko sitä testannut?

   Poista
  2. Vahaus ja sokerointi on testattu ja säännöllisen epäsäännöllisesti niissä käynkin. Sängen kasvu on vain niin nopeaa ettei talous ja aika anna myöden rampata kauneussalongeissa tämän tästä. Tämän asian kanssa vain täytyy elää 😊

   Poista
 2. Katselin näitä tuotteita Sokosella ja omille kulmilleni tuotteet ovat ehkä joko liian vaaleita tai liian lämpimän sävyisiä. Muuten kyllä varmaankin testaisin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi harmi ettei löytynyt sopivaa sävyä näistä sulle! On meinaan loistava tuote :)

   Poista
 3. Tyttärellä vastaava käytössä ja kehui sitä, miten luonnollisen lopputuloksen tällä saa aikaiseksi.
  Ihanaa keskiviikkoa sinulle Jonna!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, sen tällä saa :)
   Samoin sulle ihana Outi :) <3

   Poista
 4. Voi, kun iski sydämeen tuo kulmien negatiivinen kommentointi. Itse siitä aikanaan osani saaneena tiedän, kuinka ikävältä se tuntuu! Mutta sun kulmakarvat on kyllä kauniit, niissä ei ole moitteen varaa <3

  Tuotekin kuulostaa kiinnostavalta, harmi vaan, kun tässäkään ei taida olla tarpeeksi lämpimiä/punertavia sävyjä. Nykyisellä hiusvärillä tykkään meikata kulmatkin mahdollisimman lämpöisiksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä aina välillä tulee eikä tämä siis ollut lainkaan pahimmasta päästä :/ Mulla on nykyisin anonyymi-kommentointi pois päältä juuri sen vuoksi, että aloin saada todella kauheita kommentteja. Onneksi blogissa on trackeri, joka tallentaa kommentojien IP:t. Mä en vain henkilökohtaisesti ymmärrä miksi pitää huudella törkeyksiä yhtään kenellekään.
   Kiitos sulle kauniista sanoistasi <3 :)

   Niinpä, tästä on tosiaan vain nämä kolme ja on totta, että punapäille näistä ei varmaan oikein yksikään istu kunnolla :/ Tosi harmi, koska tää ois tosi hyvä tuote :)

   Poista

Kiitos kommentistasi :)