torstai 26. lokakuuta 2017

Karmivaali lähestyy!


Viikonloppuna on halloween. Tai jotkut juhlivat sitä nyt ja toiset taas viikon päästä -kukin silloin kun sen omakseen kokee. Pyhäinmiestenpäivä on viikon kuluttua, joten halloween on kaiketi virallisesti silloin? No mutta, oli miten oli, kohta se on kuitenkin ja tänään ajattelin livauttaa teille yhdentyyppisen halloween-meikin inspiraatioksi tulevaan karmivaaliin.Pääpaino tässä karpaloisessa meikissäni oli silmien lisäksi ehdottomasti huulissa ja apunani käytin tämän syksyn uutuuspunaa, Maybelline New York Color Sensitional Matte Metallics -punaa sävyssä 30 Molten Bronze. Sain testattavaksi sarjasta toisenkin sävyn, 25 Copper Rosen, mutta palataan siihen toisella kertaa. Tänään on Molten Bronze pääosassa, sillä se on ihan mieletön puna! Ja hyvin vaikea valokuvattava :D Se taittaa valon avulla niin moneen eri väriin, että siitä on mahdoton sanoa minkä värinen se loppupeleissä on. Jos minulta kysytään, se on luumuinen ruusuoliivi.

Sarjan punat hehkuvat upeissa metallisävyissä ja näiden kahden perusteella himottaisi kerätä koko sarja. Metallihohtoiset mattapunat ovat tämän syksyn ehdoton must have. Näissä punissa piisaa pigmenttiä ja pysyvyys on mahtava. Kestää monenmoista huuliactionia. Lopputulos on hyvin viettelevä ja hehkuva.

Kurkataanko minkälaisen halloween-meikin tein?

Halloweenina yleensä nähdään toinen toistaan upeimpia sugarskull -meikkejä ja muita taideteoksia, mutta ajattelin antaa teille inspiraatiota hieman tällaisella iisimällä meikillä, sillä kaikki eivät ole meikkitaiteilijoita. Itse en ainakaan ole :D Minua hotsittaisi toki tehdä tekoarpia ja vuotavia tekohaavoja ja herraties mitä kamaluuksia, mutta sellainen maskeeraustaito minulta uupuu vielä. Tämän tyyppisen halloween-meikin saa tunattua toki helposti asetta kauheammaksikin, jos mieli niin tahtoo. Tekoverta suupieliin ja/tai tummaa luomiväriä varjostuksiin.

Tässä meikissä on kivasti sellaista ajankohtaan sopivaa karmivuutta, mutta on kuitenkin juhlava ja suht "normaali", jos mieli tekee lähteä ihan viettämään halloweenia vaikka ravintolaan tai muille ihmisten ilmoille, ilman mitään naamiaismeininkiä. Karpalosilmät antavat meikkiin sopivasti outoutta ja sopivat Molten Bronze -punan kanssa yksiin. Varjoja ja valoa voi korostaa tykimmin jos niin haluaa. Itse rajasin poskia vähän luumuisemmalla poskipunalla ja nostin varjoksi ohimoille asti, vähän Draping -henkeen.

Pidin tästä meikistä ja voisin kuvitella tekeväni tämän uudelleen joskus sesongin ulkopuolellakin. Sopii ehkä vähän laimennettuna myös pikkujouluihin. Lisätehoa katseeseen saat irtoripsistä. Itsellä oli tarkoitus laittaa sellaiset tähän, mutta mä olen niin tumpelo niiden kanssa, että ne nyt jäivät pois tästä tällä kertaa.


Maybelline New York Color Sensitional Matte Metallics -punat löydät hyvin varustelluista päivittäistavarataloista sekä marketeista. Niiden hinta on noin 8,80 € kpl.

Aiotko juhlia halloweenia? Mitä tykkäsit tästä karpaloisesta meikistä?

Huulipunat saatu pr-näytteinä. Mielipiteet omia.

2 kommenttia:

  1. Tosi kaunis meikki, sellainen Halloween-kauneusmeikki :) En mäkään osaisi mitään kunnon maskeerauksia tehdä, jätän ne muille ja tyydyn vaan ihastelemaan maskeeraustaikureita :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)