sunnuntai 15. lokakuuta 2017

Jalkojen parempi elämä.


Tunnustan: olen maailman laiskin jalkojen rasvaaja. Sain noin vuosi sitten hyvän puhdin päälle ja rasvasin jalkani joka ilta todella tunnollisesti. Mutta sitten tuli aika kun alkoi taas laiskottaa, enkä jaksanut kaivaa jalkavoidetta esille suihkun jälkeen ja tehdä sitä muutamaa minsaa vievää rutiinia joka ilta. Ihan hölmöä, eiks vaan mutta joskus ihminen on vaan niin hassu.

Sain kevätkesällä testattavakseni puolalaisen Organiquen tuotteita ja niiden joukossa oli tämä kuvassa näkyvä jalkavoide. Voideputeli tönötti kosmekaapissani ja odotteli kärsivällisenä milloin innostuisin taas jalkojeni hoitamisesta. Silloin kun jalkojaan hoitaa säännöllisesti, ne ovat tottakai tosi hyvässä kunnossa ja siksi ehkä alkaa ottaa sitä tilannetta vähän kuin itsestäänselvyytenä. Kun lipsuminen hoitamisesta alkaa, jalkojen kunto humpsahtaa huonon puolelle aika nopsaan. Näin ainakin mulla. Sitten sitä taas kiroaa, että miks mä en oo rasvannut näitä kinttuja kun nää on taas tällasta norsunnahkaa? Nii-i. Sanokaas se.

Jalkojen hoitaminen on ehdottomasti myös pelivälineistä kiinni. Jos on hyvä tuote, tottakai homma hoituu mukavammin ja intohimoisemmin. Sanotaan, että jalkoihin voi tahkoa mitä vaan rasvanjämiä ja naamaan käymättömiä voiteita ja tottahan se onkin. Mutta kaikkein parasta hoitoa jaloille tulisi antaa ihan niillä tuotteilla, jotka ovat niille tarkoitettu. Jalkojen terveys ja kunto ovat tosi tärkeä osa kokonaisvaltaista hyvinvointia, joten sillä on merkitystä millä rasvaat jalkojasi. Voit miettiä asiaa niinkin, että tuskin käyttäisit kasvoihisi vaikkapa käsivoidetta. Älä siis kohtele jalkojasi kaltoin ja anna niille mitä vaan höpöhöpörasvaa. Jalat ovat kuitenkin ne, jotka meitä täällä fyysisesti kannattelevat pystyssä.


Varmaan arvaattekin, että tämä jalkavoide on vertaansa vailla. Kyseessä on siis ammattilaistasoinen jalkavoide, joka on erityisesti suunnattu herkille ja vaativillekin jaloille. Voide sisältää Hydramax -yhdisteen, joka pitää sisällään polysakkarideja (=ihon paksuntaja, kalvonmuodostaja) ja fosfolipideja (=kosteuttaja). Timjamiuute ehkäisee jalkojen hikoilua ja hajua. Maissiöljy ravitsee, elvyttää ja ehkäisee kantapäiden halkeamista. Mentoli rauhoittaa väsyneitä jalkoja.

Jalkavoide on sanalla sanoen erinomainen. Se on runsasta, mutta kuitenkin todella nopeasti imeytyvää. Tunne iholla voiteen jäljiltä on lähes samettinen, miellyttävä ja pehmeä. Voiteen tuoksu on epätyypillinen jalkavoiteeksi. Vaikka mukana on mentolia, se ei ole lainkaan hallitsevana tässä. Voide tuoksuu melko miedosti ylipäätäänkään ja tuoksu on merellinen, ennemmin kuin piparminttuinen/mentolinen. Itse arvostan tällaista mietoa tuoksua, sillä yleensä voimakastuoksuiset jalkavoiteet jättävät käsiin pitkäksi turhankin tymäkän tuoksun. Tämän voiteen tuoksu on todella unisex ja voide soveltuu kaikkein käytettäväksi. Suuret plussat myös hygieenisestä pumppupullosta. Harvemmin jalkavoiteita pakataan pumppupulloihin vaan useimmiten ne ovat tuubissa. Siksipä tämä onkin raikas tuulahdus myös tässä mielessä.

Tämä on ollut laiskan jalkojen hoitajan todellinen pelastus. Jo muutaman päivän käytön jälkeen jalat alkoivat voida paremmin ja kantapäiden hiekkapaperipinta tasoittui ihmismäisemmäksi. Pahaan kuntoon päässeet jalat kannattaa ilman muuta hoitaa ja hoitotulosta ylläpitää oikeiden tuotteiden avulla.

Tämän voiteen pääset tilaamaan tästä. Organique Dermo Expert Smoothing Foot Cream -jalkavoiteen hinta on 26 € / 100 ml. Muuhun Organiquen valikoiman pääset tutustumaan tästä.

Lämpimät suositukset siis tälle voiteelle!

Hoidatko sinä jalkojasi säännöllisesti?

Voide saatu testattavaksi blogiin, mielipiteet omia.

6 kommenttia:

 1. Onpa hintava jalkarasva, paree olla hyvä;)

  VastaaPoista
 2. Ei tuu rasvattua jalkoja. Yleensä ne jalkarasvat haisee niin pahalle, että se tökkää siihen. Plus inhottavaa ku seukki kerran menee suihkuun ja jaloissa on liukas kalvo ni ei yhtään hauskaa luistella märällä suihkun lattialla. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä voiteessa on hyvä tuoksu ja tosi mieto, hyvin epätyypillinen jalkavoiteeksi :)

   Poista
 3. Hih, mun kantapäät varmaan tarvitsivat tätä tuotetta ^_^ Mäkin olen on.off -rasvaaja. Mikähän siinä on aina niin vaikeaa saada levitettyä ne rasvat jalkoihin? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mä kans tajua mikä siinä on niin hiton vaikeaa :D Ja sitten kun niitä hoitaa, sen eron huomaa heti! Mutta jotenkin se on niin helppo skipata :D

   Poista

Kiitos kommentistasi :)