tiistai 17. lokakuuta 2017

Ja maailma on sun.Japanilainen Kenzo Takada on hajuvesien suunnittelijana hyvin tunnettu. Itsekin olen elämässäni muutamatkin Kenzon tuoksut omistanut ja ne kaikki ovat olleet keskenään tosi erilaisia. Olin hyvin innoissani kun sain testattavakseni Kenzon uusimman, Kenzo World -tuoksun.

Kenzo World -tuoksu on pakattu huurrelasiseen, silmän muotoiseen pulloon. Kenzon tuoksupullot ovatkin kautta aikojen olleet huomiota herättäviä ja tämä ei todella tee poikkeusta. Silmä symboloi ns. kolmatta silmää, joka suojelee pahalta ja antaa varjelusta.
Kenzo World on todella androgyyninen tuoksu. Siinä on ensinuuhkaisulta maskuliinisuutta, mutta iholla se muuntautuu hyvinkin naiselliseksi tuoksuksi. Tuoksumaailma on hyvin utuinen ja mystinenkin. Tuoksusta syntyy omalla kohdallani mielikuva usvaisella tiellä kävelystä, jossa metsän ja luonnon tuoksut tuntuvat kosteina sekä voimakkaina. Tuoksu on maanläheinen ja hyvin juhlava. Täydellinen tuoksu iltaan ja ikimuistoisiin hetkiin.

Kuten monet muutkin viime aikojen tuoksut, myös Kenzo World luottaa nuottiviivastossa vain muutamaan tuoksunuottiin. Alkutuoksu täyttyy makeista punaisista marjoista ja perään tulevassa sydäntuoksussa avautuu kimpullinen hurmaavia kukkia; Egyptin jasmiinia, pioneja ja kedonkukkia sylikaupalla. Alkutuoksun sekä sydäntuoksun yhdistelmä on kuin makea ilotulitus, jossa on kirkkaasti kimaltava pyrstö.

Lopputuoksun ambroxan on koko tuoksun ns.keynote eli päänuotti. Ambroxan on pihkainen, metsämäinen sekä naisellinen, hyvin miellyttävän pehmeä tuoksu. Näiden viiden nuotin voimin Kenzo Worldista rakentuu hyvin ainutlaatuinen ja erikoinenkin tuoksu, jolle ei ole vertailukumppania.


Kenzo World on ehdottomasti tuoksu naiselle, joka uskaltaa käyttää rohkeasti hajuvesiä. Kokeilee mielellään uutta ja eikä pelästy tuoksujen monikerroksisuutta eikä intensiivisyyttä. Kenzo Worldissa on huumaavaa metsäisyyttä, jylhyyttä, dynaamisuutta ja makeutta.

Sanalla sanoen se on upea tuoksu, joka pitää itse kokea.

Kenzo World edp -tuoksua myy mm. Sokos ja sen hinta on noin 65 € /30 ml ja 98 € / 50 ml.

Ovatko Kenzon tuoksut sinulle tuttuja?

Tuoksu saatu maahantuojalta pr-näytteenä.


3 kommenttia:

  1. Tässä on niin upea pullo, rakastuin tiettyyn Art Deco -fiilikseen mitä tässä myös vähän on <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)