torstai 19. lokakuuta 2017

Iholle astetta parempaa.


Max Factor on brändi, joka on ollut mulle aina olemassa. Tasaisen tahtiin merkiltä tulee tuotteita, joihin ihastun ja jotka jäävät mulle vakituiseen käyttöön. Siksipä olenkin aina innoissani kun merkki julkaisee jotain uutta. Tänä syksynä markkinoille tuli meikkivoideuutuus Healthy Skin Harmony, jonka pressi-infon luettuani halusin korkata testiin tulleen pullon samantien.

Meikkivoide lupaa olla iholle niin hyvä, että sen kanssa iho on parempi kuin ilman sitä. Kieltämättä Max Factorin meikkivoiteet ovat olleet tosi hyviä jo ammoisista ajoista alkaen. Itsehän en teini-iässä pystynyt ajattelemaankaan muun meikkivoiteen käyttöä kuin Panstikin. Niistä ajoista on nyt kuitenkin kuljettu jonkin verran matkaa ja tähän on tultu.

Healty Skin Harmony -meikkivoide sisältää suojakertoimen 20 , se antaa iholle kosteutta 24 h ja pitää ihon kiillottomana. Aikamoisia lupauksia! Lopputulos lupaa olla puolimattainen ja meikkivoiteen koostumus taistelee päivän aikana ihoon kohdistuvia stressitekijöitä vastaan niin, että meikkipohja pysyy virheettömän sekä raikkaan näköisenä.
HSH -meikkivoiteesta on olemassa neljää sävyä, joissain myymälöissä jopa kahdeksan. Itselläni testattavana oli kokoelman vaalein sävy Light Ivory 40. Olen iholtani todella vaalea, joten tämä vaaleinkin sävy on mulle astetta liian tumma. Pienellä työstöllä sen sai kuitenkin asettumaan iholle ja häivyttäminen ei ollut hankalaa.

Kuten kuvasta voitte huomata, meikkivoide on tosi peittävää. Se on kuitenkin mukavan notkeaa ja levittyy iholle näppärästi. Yhdellä kerroksella sai aikaan todella peittävän pohjan. Lopputulos on lupauksen mukaan puolimatta, mutta itse olen melkoinen kiiltonaama joten viimeistelin pohjan puuterilla. Meikkipohja pysyi todella hyvin paikoillaan ja muuttumattomana useiden tuntien ajan.

Tykästyinkö? Kyllä vaan, ainoa mikä mua vähän häiritsi oli tämä sävy, mutta muuten ei mitään napisemsista. Max Factor on mielestäni todella ensiluokkainen sarja, jonka hintaluokka on kohtuullinen ja saatavuus helppoa. Etenkin MF:n meikkivoiteet ovat todella hyviä ja lyövät laudalta monet kalliimmat merkit.
Healthy Skin Harmony -meikkivoide antaa iholle raikkaan ja terveen hehkun. Meikkipohja on tasainen, kuulas ja hengittävä. Tämä on erinomainen meikkivoide juhliin ja tämä kannattaa ehdottomasti ottaa ostoslistalle kun lähtee miettimään pikkujouluja varten meikkipohjan hankkimista. Jos tätä haluaa verrata laadullisesti ja käyttöominaisuuksiltaan johonkin toiseen meikkivoiteeseen, sanoisin tämän olevan hyvin lähellä Estée Lauderin Double Wear -meikkivoidetta. Tämä on hinnaltaan Lauderin vastaavaan paljon huokeampi. Siinä missä Lauder maksaa noin 50 €, tämän Max Factorin meikkivoiteen suositushinta on 19,90 €. Itse olen käyttänyt Lauderin Double Wearia jo vuosia ja nyt löytyi sille dupe.

Tämä meikkivoide on muuten omiaan meille ikääntyville naisille, sillä tämä tosiaan antaa iholle kivasti kosteutta eikä keräänny juonteisiin tai huokosiin. Tämä soveltuu mielestäni todella monelle eri ihotyypille näiden monimuotoisten ominaisuuksiensa ansiosta. Todella innovatiinen ja erinomainen koostumus.

Max Factoria löydät mm. Sokokselta.

Kaunista alkavaa viikonloppua, sunnuntaina taas tavataan :)

Meikkivoide saatu pr-näytteenä.

2 kommenttia:

  1. On kyllä sulla tumma toi vaaleinkin sävy, jotenkin harmi, että Suomessakin sävyt alkaa nykyään niin tummasta, koska kuitenkin tätä on saatavilla 3-4 vaaleampaakin sävyä. Kyllä Suomessa sävyt pitäis lähteä Porcelainista, jos vaan sellainen olla, koska usealla on niin vaalea iho. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eiks ole! Mä olen samaa mieltä, että ihan sieltä kaikkein valkoisimmasta vaan sävykartta liikkeelle, niin löytyis osumia vähän paremmin :)

      Poista

Kiitos kommentistasi :)