keskiviikko 4. lokakuuta 2017

Ihania uutisia just teille!


Ulkona sataa pystysuoraan ja vakaasuoraan tällä hetkellä vettä, mutta arvatkaapa mitä! Joulu on silti sieltä tulossa! Joo-o, kyllä näin on. Enää vajaa kolme kuukautta ja sitten se on taas täällä. Mä olen niin jouluihmisiä, kuten varmaan tiedättekin.

Pari vuotta sitten järjestin ensimmäisen joulukalenterini teille ja sehän oli valtava menestys. Viime vuonna mentiin vähän erilaisella kaavalla, mutta siltikin kalenteri keräsi valtavan määrän osallistujia. Niin paljon, että olen vieläkin vähän hämmenyksissä siitä.

Minulle on pitkin syksyä tullut kysymyksiä ja toiveita tuleeko kalenteria tänä vuonna. Koska te lukijat olette minulle kovin rakkaita ja ilman teitä tämä homma olisi valtavan yksinäistä, haluan ilman muuta kiittää teitä jälleen kuluneesta vuodesta ja järjestää teille ikioman joulukalenterin! Tontut ovat kuiskineet, että kalenterissa on tänä vuonna mukana toinen toistaan kivoimpia palkintoja ja osa niistä on tuttuja blogin puolelta vuoden aikana kirjoitetuista postauksista.


Kalenteri alkaa jo marraskuussa ja tänä vuonna toteutus menee niin, että luukut aukeavat aina viikonloppuisin. Lauantaisin sekä sunnuntaisin on blogini joulukalenteripäivät ja näin mennään muutaman viikon ajan. Tarkempi ajankohta kalenterin alkamiselle ilmoitetaan marraskuun alkupuolella, kuten myös kalenteria koskevat osallistumissäännöt. Ajatuksena on, että luukkuja avataan neljän tai ehkäpä jopa viiden viikon ajan ennen joulua. Mutta tästä kaikesta tarkemmin noin kuukauden kuluttua. Tämä oli teille nyt tiedoksi, että rakastettu Nonnulan joulukalenteri tulee taas :)

Miltä kuulostaa? Aiotko osallistua ja kertoa kaverille kans?


4 kommenttia:

  1. Kuulostaa erittäin hyvältä idealta ^_^ Ja hih, ei ole kauaa, niin on joulu :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä siihen ole ei :D Joka vuosi se tulee aiemmin ja aiemmin :D Ja hyvä niin, oon niin jouluihminen :)

      Poista

Kiitos kommentistasi :)