sunnuntai 8. lokakuuta 2017

From Russia with Love.


Venäläinen kosmetiikkasarja Natura Siberica on saapunut Suomeen nyt näkyvämmin ja isommin. Sarjaa on saanut Suomesta aiemminkin jo kyllä, mutta vain muutamasta nettikaupasta. Nyt sarjaa myydään Stockmannilla ja on näin helpommin kuluttajien saatavilla. Ne kaupungit, joissa ei Stokkan kivijalkaliikettä ole, nettikauppa pelastaa. Natura Siberican valikoima on nimittäin mukavan laaja myös siellä.

Minuun tämä sarja vetoaa hyvin isosti. Pakkaukset ovat todella kiehtovan näköisiä ja valinnanvaraa tuotteissa on runsaasti.  Valikoima käsittää ihon- ja hiustenhoitotuotteita monin eri versioin. Natura Siberican tuotteissa on käytetty villinä kasvavia kukkia sekä yrttejä ja ne ovat käsinpoimittuja. Tuotteissa käytetään vain puhtaimpia raaka-aineita ja tuotteet ovat eurooppalaisen lainsäädännön mukaisia. Natura Sibericalla on ICEA -sertifikaatti. Tuotteet ovat siis Born in Siberia, Made in Europe.

Sain maahantuojalta todella runsaan tutustumispaketin sarjan tuotteisiin ja tänään aloitellaan tuotteisiin tutustuminen tällä ihanuudella, Sauna & Spa Body Butter with Daur Oil.


Siperian Gingsengiä sisältävä vartalovoi hellii ihoa todella kuninkaallisesti. Vartalovoi sisältää ihoa syväravitsevia ainesosia, jotka parantavat mm. ihon sävyä ja suojamekanismia. Ruusumarjauutteen C-vitamiini sekä muut vitamiinit kiihdyttävät solujen uusiutumistuotantoa ja parantavat ihon omaa immuniteettia. Siberian Dauria -alueelta tuotetut öljyt ehkäisevät tulehduksia ja antavat kosteutta janoiselle iholle. Vartalovoi sisältää myös sitruunan sekä rosmariinin aromaterapeuttisia öljyjä, joiden tuoksu on todella hyvä.

Vartalovoi on tarkoitettu käytettäväksi nimenomaan saunan jälkeen ihonhoitovoiteena, sillä saunan lämpö avaa ihohuokset hyvin auki. Näin vartalovoin hyvää tekevät ainesosat pääsevät vaikuttamaan ihossa kaikkein parhaiten.


Vartalovoi on aivan täydellistä -näin yhdellä adjektiivilla kuvaillen. Minulla ei valitettavasti ole kuvaa iskemättömästä voidepurkista, sillä tuotteen tuoksu yllytti minut kokeilemaan voidetta heti, ennen kuin olin sitä ehtinyt kuvaamaan. Voide on tosiaan voita, kuten nimikin jo sanoo. Se ei kuitenkaan ole superrasvaista vaan koostumus on hyvinkin ilmava. Parhaiten koostumusta kuvaa ehkä voin ja moussen sekoitus.

Vartalovoi tuntuu iholla todella hyvältä. Se liukuu iholle hyvin vaivattomasti ja imeytyy saman tien. Iho jää aivan järjettömän pehmeäksi voiteen jäljiltä. Olen elämässäni käyttänyt vartalovoiteita, -rasvoja ja -voita niin monet pullot ja purkit, että empiirinen kokemukseni on laaja. Siksipä rohkenenkin sanoa, että tämä on ehdottomasti yksi parhaimmista ikinä! Vartaloni iho on ympäri vuoden rutikuiva ja välillä tuntuu ettei mikään määrä voidetta ole tarpeeksi. Kun sain tämän tuotteen testiin, se tuska on lähestulkoon poistunut. Ihoni voi erittäin hyvin ja kaikki epämääräiset punoitukset sekä kutinat ovat lakanneet. Olenkin elellyt aika yksiavioista suhdetta tämän voiteen kanssa siitä asti kun sain tämän. En osaa enkä oikein halua edes tarttua tällä hetkellä muihin vartalovoiteisiin. Tämä on jotenkin niin ylivertainen muihin nähden.

Se, että tuote hoitaa ihoa niin mielettömän hyvin, se tuoksuu myös todella hyvältä. Tuoksu on hurmaavasti sitruunainen ja raikas. Siinä ei ole luonnonkosmetiikalle tyypillistä yrttimäistä tuoksua, joka saattaa joskus olla joidenkin käyttäjien nenään häiritseväkin. Tämä tuoksu on mielestäni hyvin luksusmainen, ja saa tuotteen tuntumaan hyvin selektiiviseltä tuotteelta. Kokonaisuudessaan vartalovoi on todella ylellinen ja erinomainen tuote omaan kotikylpylään. Tämän tyyppistä arjen luksusta jokainen antsaitsee.


Se mikä näissä Natura Siberican tuotteissa yllättää myös, on hinta -aivan ehdottomasti. Yllätyin aidosti kun kurkkasin Stokkan sivuilta minkä hintaisia tuotteet ovat heidän valikoimissaan. Veikkasin etukäteen tämän tuotteen hinnaksi noin 35 -40 euroa. Hämmästys olikin todella iso kun näin, että tämän hinta Stockmannilla on 15,90 €! Purkki on todella suuri, 370 ml ja tuote itsessään on hyvin riittoisaa runsaan koostumuksensa ansiosta. Hinta sekä laatu paiskaavat iloisesti kättä tässä tuotteessa.

Natura Siberican tuotteet ovat ulkoisesti hyvin kauniita ja visuaalisena ihmisenä arvostan juuri tämän näköisiä tuotteiden ulkoasuja. Koska tuotteissa kohtaavat laatu, ulkonäkö, koostumukset ja tuntuma, voisi helposti kuvitella sarjan hyvin paljon kalliimmaksi kuin se onkaan. Olen todella iloinen, että sarja on hinnoiteltu näinkin järkevästi Suomen markkinoille ja näin ollen useammilla ihmisillä on varaa hankkia näitä erinomaisia tuotteita itselleen. Kaikki sarjan tuotteet maksavat Stockmannilla alle 20 euroa kappale.


Erittäin lämpimät suositukset tälle tuotteelle! Lähestyvään jouluun vinkkaan, että mm. tämä tuote on todella ihana lahjaidea kenelle tahansa. Tuote soveltuu mielestäni myös miehille, sillä raikas sitruksinen tuoksu ei tee siitä mitenkään supernaisellista. Tuoksu on hyvin paljon unisex, joka mahdollistaa tuotteen käytön kenelle tahansa.

Palaan tähän fantastiseen sarjaan vielä muutamien postausten voimin ja kerron teille lisää mm. kasvojen- sekä hiustenhoitotuotteista. Pakko myöntää, että olen tosi rakastunut tähän sarjaan!

Kaunista sunnuntaita kaikille!

Vartalovoi saatu testattavaksi blogiin, mielipiteet omia.

4 kommenttia:

 1. Olen käyttänyt joitakin Natura Siberican kasvotuotteita, joita olen ostanut Tallinnasta ja Riiasta. Olen tykännyt niistä enimmäkseen. Mieleenpainuvin on ollut kasvovesi, joka on yksi parhaista mitä olen käyttänyt, hoitava ja puhdistava.
  Natura Sibericalla on erittäin laaja tuotevalikoima. En ole vielä ehtinyt Stockan tarjontaa katsastaa, mutta myönteinen juttu, että NS:n tuotteita saa ihan live-myymälöistäkin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. NS-sarjan tuotteet ovat kyllä todella hyviä, ei voi kuin ihmetellä miten näin luksusmaisia tuotteita saakin näin edullisesti :)

   Poista
 2. Kuulostaapa tää hyvältä!

  Ihanaa sunnuntaita. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi tämä on niin hyvä <3

   Ihanaa alkanutta viikkoa kaima :) <3

   Poista

Kiitos kommentistasi :)