maanantai 30. lokakuuta 2017

#bereMARKable -meikkihaasteen äänestys on alkanut!

Heiiii, muistattekos kun osallistuin Avonin meikkihaasteeseen? Haaste oli kolmiosainen ja postasin kaikista kolmesta meikkilookista tänne bloginkin puolelle.

Nyt ollaan päästy siihen vaiheeseen, että te rakkaat ihmiset pääsette antamaan äänenne meille bloggaajille eli kuka onnistui näissä haasteissa mielestänne kaikkein tykimmin! Avonin sivuilla olevassa äänestyksessä on kolme äänestyskohtaa, jokaiselle haasteelle omansa. Käy siis antamassa jokaisessa kolmessa kohdassa äänesi sille bloggaajalle, ketä sinun mielestäsi onnistui parhaiten tehtävänannossa eli kenen meikki miellyttää silmääsi eniten :)

Haastemeikkejä oli siis yhteensä kolme; ombrehuulet, rokkarisilmät ja täydellinen meikki. Minun postaukseni näistä kolmesta voit käydä lukemassa uudelleen täältä, täältä ja täältä. Postauksissa on useampi kuva toteuttamistani meikeistä, äänestyksessä kuvia on omalla kohdalla vain yksi.

Tässä vielä äänestyksessä olevat minun meikkikuvani:
Jokaisessa kategoriassa on hyvin kauniita ja hienosti toteutettuja meikkejä, joten äänen antaminen ei varmasti ole helppoa teille.  Arvostan suuresti ja kiitän mitä nöyrimmin, mikäli päätät antaa äänesi minulle! Jokainen saatu ääni on minulle arvokas.

Ja nyt ei muuta kuin antamaan niitä ääniä. Äänestys on voimassa 30.11.2017 asti ja äänestyssivulle pääset TÄSTÄ.

Kaunista alkanutta viikkoa kaikille!

4 kommenttia:

Kiitos kommentistasi :)