torstai 5. lokakuuta 2017

Avon #bereMARKable kauneusboksi.


Kollegani Karkkipäivä-blogin Sanni on tehnyt todella kivan yhteistyön Avonin kanssa: Ensimmäinen Avonin kauneusboksi, johon Sanni on valinnut Avon MARK -sarjan meikkejä. Olin hyvin etuoikeutettu saadessani tämän ihanan boksin testailtavakseni. Kauneusboksit ovat mielestäni aivan loistava idea niin itselle kuin lahjaksikin. Ja etenkin nämä bloggaajien kanssa yhteistyössä tehdyt boksit ovat ihan huikeita. Me bloggaajat, ketkä työksemme ja harrastukseksemme käytämme kosmetiikkaa, testaamme sitä ja kirjoitamme siitä, voisin väittää että me olemme juuri ne ketkä tietävät hyvin siitä mitä kosmetiikan saralta kannattaa käyttää.

Sannin kokoaman kauneusboksin hinta on 39 € ja boksissa olevien tuotteiden arvo on kuitenkin 101 €. Boksi on siis erittäin mukavan hintainen sisältöönsä nähden. Boksissa on hyvä otanta MARK -sarjan tuotteista, joilla saa tehtyä hyvän ja raikkaan meikkilookin. Boksin pääset tilaamaan tästä.


Boksista löytyy yhteensä kahdeksan meikkituotetta, koska peiteaineet ovat sekä vaaleassa että tummassa sävyssä. Sanni kertoo omassa postauksessaan, että näiden kahden yhteinen, sekoitettu sävy oli hänen iholleen se kaikkein paras.

Boksista löytyy peiteaineiden lisäksi 
Mark Mega Effects -rajaustussi mustana
Mark Be Blushed -poskipuna sävyssä Desert Rose
Mark Big & Style -ripsiväri mustana
Mark 18h Artist Ink -luomiväri sävyssä Lasting Lilac
Mark Plump It -huulipuna sävyssä Uptown Pink
Mark CC-voide sävyssä Nude

Mielestäni boksi oli hyvin sannimainen, jos näin voi sanoa. Sanni on liilaa rakastava, joten kun kuulin tästä boksista, arvasin että mukana on taatusti liila luomiväri :D Huulipunan sävy on todella herkullinen vadelma ja se sopii hyvin yhteen juurikin tuon samansävyisen poskipunan kanssa. Sanni on valinnut erittäin ehjän kokonaisuuden boksin tuotteisiin ja tällainen boksi on hyvin mukava antaa esim. lahjaksi kelle tahansa meikkaavalle ihmiselle.

Lisää tuotteista ja Sannin omat perustelut tuotteille voit lukea täältä.

Toteutin boksin tuotteilla meikkilookin, joka näytti tältä:

Boksin tuotteilla tekemäni meikki oli raikas ja tyttömäinen päivämeikki, jossa oli ripaus 80-lukua. Varjostin Lasting Lilac -luomiväriä poskipunan sävyllä, koska koin että pelkkä lila luomilla jätti katseen vähän yksiulotteiseksi. Tästä yhdistelmästä tuli kasarihenkinen ja palautti mieleen sävyt, joita käytin ahkerasti yläasteikäisenä. Olen joskus tässä maininnutkin, että pinkki on hieman pehmeä kohtani kun puhutaan meikkisävyistä, joten pakkohan tätä herkullista roosaa poskipunaa oli vähän livauttaa silmämeikkiin.

Liila on värinä minulle henkilökohtaisesti hieman väärässä suunnassa ja enkä osaa sitä käyttää kauhean luontevasti. Se on sama kuin vihreä, jonka kanssa taistelen että sopiiko se minulle vai ei. Tämä Lasting Lilac on todella utuinen ja hempeä laventelin sävy, joka ei suinkaan ole hurjimmasta päästä oleva liila. Näkisin tämän sävyn käyttöä ehdottomasti tummemmassa silmämeikissä antamassa kivaa lisäpotkua ja twistiä.

Huulipunan sävyyn ihastuin isosti. Olen jo vuosia liputtanut Avonin punien puolesta ja sama liputus jatkuu edelleen. Jos minun pitäisi nimetä suosikkipuniani, Avon olisi aivan ehdottomasti niistä yksi. Käytän niin paljon huulipunaa, että tiedän mistä puhun :D

CC-voide on tosi hyvä, mutta sävy Nude on minulle aavistuksen liian tumma. Mutta koska voide itsessään on aika kevyt eikä tee paksua kerrosta iholle, se antoi sävylle anteeksi aika paljon. CC-voide on todella hassua; se peittää juuri sopivasti, mutta jättää ihon kuitenkin tosi luonnollisen näköiseksi. Kuin oma iho, mutta parempi. Omalle iholle sopivammassa sävyssä tuote on aivan täydellinen. CC-voiteessa on muuten korkea suojakerroin, joka on erittäin iso plussa.

Uudella Big & Style -ripsarilla sain aikaan yllättävänkin komiat ripset. Kaikkihan tietää miten haastavat ripseni ovat, joten ei ole mikään itsestäänselvyys, että ripsari aina passaisi minulle.

Sellainen meikki syntyi näillä tuotteilla!


Avonin #bereMARKable kauneusboksia on vielä myynnissä, mutta enää vain rajoitetun ajan. Mikäli ihastuit tähän boksiin tai aiot hankkia sen vaikka joululahjaksi jollekin, suosittelen toimimaan pian. Boksi on todellakin hyvän hintainen ja sieltä löytyvät tuotteet erinomaisia. Money well spent, sanoisin.

Mitä ajatuksia boksi sinussa herättää? :)

Boksi saatu Avonilta, mielipiteet omia. Linkit eivät mainoslinkkejä.

2 kommenttia:

 1. Ihanan luonnollisen raikas meikkihän näillä tuotteilla syntyi. Erityisesti huulipuna on mieleiseni. Ihanaa ja kaunista alkavaa viikkoa Sinulle<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vaan, ihanan heleä ja tyttömäinen meikki on helppo saada aikaan näillä :)

   Voi kiitos samoin sinulle, ihana Maarit :) <3

   Poista

Kiitos kommentistasi :)