maanantai 18. syyskuuta 2017

Tämän ajan tuoksu.Joskus käy niin, että uuteen tuoksuun hurahtaa ihan täysillä. Se on ensinuuhkaisusta asti todella hurmaava ja istuu itselle kuin toinen iho. Tämän uutuuden kanssa minulla kävi juurikin näin.

Elie Saab Girl of Now on erittäin hurmaava ja huumaava tuoksu, jos näin voi sanoa. Tuoksusta sanotaan, että se on omistettu milleniaaneille. Kyseessä on siis sukupolvi, ketkä ovat syntyneet vuosien 1980-1995 välisenä aikana. Itse en ihan tuohon haarukkaan osu, mutta silti rakastan tätä tuoksua.Girl of Now on herkullinen tuoksu. Ja vaikka se on segmentoitu minua itseäni nuoremmalle naiselle, tämän tuoksumaailma uppoaa minuun aivan täysillä. Tämä ei missään nimessä ole teinityttöjen tuoksu, vaikka nimi onkin tyttömäinen ja kepeä. Tuoksu on todella hienostunut ja erikoinen. Sellainen, joka tekee vaikutuksen ja jää mieleen. Tämä on myös siitä erikoinen, että vaikka tämä on mieleenpainuva, tämä on joka kerta kuin uusi tuoksu kun sitä suihkauttaa iholle. Todella monikerroksinen ja värikäs tuoksu, jos niin voi sanoa.

Pullo on raskas ja korumaisen kaunis. Vaaleanturkoosit pisarat pullon kaulan ympärillä tuo mieleen statement -tyyppisen kaulakorun. Pullo on kuin kukka ja sitä katselee mielellään. Pidän tämän tyyppisestä pullomuotoilusta hajuvesissä. Pyöreät muodot tuovat esiin naisellisuutta ja pienet yksityiskohdat ilahduttavat.Girl of Now -tuoksu avautuu erittäin harvinaisella nuotilla, pistaasipähkinöillä. Pistaasit ovat omia suosikkipähkinöitäni, joten niiden tuoksu on erittäin mieleinen. Mehukas päärynä sekä mandariini tuovat alkutuoksuun hedelmien makeutta, joka taittaa pähkinäisyyttä todella hienolla tavalla.

Sydäntuoksussa mukaan liittyy puuterinen appelsiininkukka sekä herkkä magnolia. Ripaus mantelia ylläpitää maanläheisen ja lämpimän tunnun tuoksussa.

Lopputuoksu onkin siinä mielessä yllätyksellinen, ettei sieltä löydy myskiä ollenkaan. Patsuli, ylellinen cashmere, pehmeä tonkapapu sekä mantelimaito sulkevat tämän hyvin ehjän kokonaisuuden upeaksi tuoksusinfoniaksi.
Suosittelen tuoksua erityisesti teille, jotka pidätte pähkinäisistä ja mantelimaisista tuoksuista. Tuoksu on makea ja aavistuksen metsäinenkin, mutta ennenkaikkea hedelmäisen pähkinäinen. Ja myskiä väistävät varmasti pitävät tästä, sillä myskiä ei tosiaan tuoksusta löydy miltään nuottitasolta.

Girl of Now -tuoksua löydät mm. Sokokselta ja siitä on myynnissä 30 ml:n sekä 50 ml:n pullokoot.

Mikä on sinun Elie Saab -suosikkisi?

Tuoksu saatu maahantuojalta lehdistönäytteenä.

6 kommenttia:

 1. Oma suosikkini Saabilta on ehdottomasti Le Parfum, mutta tää taisi melkein kiriä kakkoseksi sinisen Resort Collection pullon edelle. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä rakastan sitä Le Parfum Resort Collectionin punaista versiota, mutta tämä on sille hyvä haastaja :)

   Poista
 2. Kuulostaa ihanalta tuoksulta. Joskus tuoksu todellakin vie mennessään.

  VastaaPoista
 3. Kiinnostuin! ( ja olen milleniaani :D ) Pullo on kaunis ja eka kuvan kuvakulmassa pisarat näyttävät aivan sydämiltä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sitten ainakin sun kuuluu ehdottomasti nuuskutella tätä :D :) Pullo on kyllä <3

   Poista

Kiitos kommentistasi :)