torstai 21. syyskuuta 2017

Tämä on SCANDAL!Jean-Paul Gaultier kun julkaisee uuden tuoksun, se ei yleensä ole mitään pientä, eleetöntä ja vaatimatonta. Gaultierin tuoksuissa on aina jotain extraa ja ravistelevaakin.

Gaultierin uutukainen Scandal on nimetty juuri niin kuin voi odottaakin. Kenen muun suunnittelijan tuoksun nimi voisi edes olla Scandal? No niinpä. Scandal on suunniteltu rikkomaan kaikki rajat ja kliseet. Se on seksikäs, pahennusta herättävä, juhliva tuoksu. Yhdellä sanalla sanoen, skandaali.Se, että Gaultier on tunnettu erikoisista tuoksuistaan, tuoksujen pullot ovat aina omaa luokkaansa. Scandal ei todellakaan tee poikkeusta tässä vaan hurmaa mielettömän kauniilla pullollaan. Gaultier käyttää mielellään ihmisvartaloa pullojensa muodoissa ja tähän on saatu upeat sääret pullon korkkia koristamaan.

Scandal on samanaikaisesti uusi ja moderni, mutta kuitenkin hienostunut sekä klassinen. Se on voimatuoksu, jos näinkin mahtipontisesti voi sanoa. On todella jännittävää, että tämä tuoksu ei sisällä kuin neljää nuottia! Vain NELJÄÄ! Tuoksu on upea kokonaisuus, joka on todellinen gourmand-viettelys.

Alkutuoksussa on kirpeää verigreippiä ja hurmavaa gardeniaa. Sydäntuoksussa oleva hunaja on kuitenkin koko tuoksun keynote, joka pitää ohjaksistaan tiukasti kiinni jokaisella nuottitasolla. Lopputuoksussa on metsäistä patsulia, joka sopii tähän kertakaikkisen pöyristyttävän upeaan kokonaisuuteen kuin hanskat käteen.Scandal on nimensä veroisesti yllättävä, puhutteleva ja ihmetystä herättävä. Mietin, että tämä -kuten monet muutkin Gaultierin tuoksut -on taatusti aikamoinen vedenjakaja. Joko rakastetaan tai sitten vihataan. Itse ehdottomasti rakastan, sillä vaikka tässä ei ihan olla pyörää lähdetty keksimään uudelleen, on kuitenkin selvää, että tässä on kyse hyvin ainutlaatuisesta ja erikoisesta tuoksusta. Scandal on kuin ilkikurista naurua naurava, jekutteleva, mutta kuitenkin lämpöä hehkuva tyyppi, kenelle ei vaan kertakaikkiaan pysty olemaan kauan vihainen.

Kenelle tämä tuoksu on? Sanoisin, että ihmiselle, joka aidosti ja oikeasti pitää erilaisista tuoksuista ja tuoksuista, joissa on syvyyttä sekä tummuuttakin. Pinkki väri ehkä harhaanjohtaa siinä mielessä, että tämä ei ole mikään viaton kukkaistuoksu, jonka kanssa kirmataan niityillä. Ei, tämä ei ole se. Tämä on se tyyppi kenen kanssa vedetään astetta pidemmälle, korkeammalle ja ehkä vähän ylikin. Poksautetaan se kallein pullo kuohuvaa ja juhlitaan koko tiistain ja sunnuntain välinen yö.

Se on Scandal.

Jean-Paul Gaultier Scandal on tullut myyntiin 1.9.2017 ja sitä on saatavilla kahta eri pullokokoa.
Tuoksun suositushinnat ovat 63 € / 30 ml ja 89 € / 50 ml. Tuoksu on Eau de Parfum.

Mikä on sinun Gaultier suosikkisi? Miltä tämä tuoksu sinusta vaikuttaa?

Tuoksu saatu maahantuojalta, mielipiteet omia.

4 kommenttia:

 1. Tykkään, voimakas verigreippi alussa tekee tästä alussa jopa hämmentävän raikkaan Gaultierin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Ja mun mielestä tämä on niin juhlava, ihana tuoksu :)

   Poista
 2. Tämä oli mielenkiintoinen postaus! Olen pohtinut uutta tuoksua ja onnistuit kyllä kuvailemaan Scandalin niin, että se voisi toimia itselläkin... Hassua sanoa näin ilman, että on päässyt edes haistamaan uutuutta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Voi miten ihanaa kuulla! Tällaista palautetta on aina mahtavaa saada! Nyt vain tuoksuttelemaan Gaultieria :) <3

   Poista

Kiitos kommentistasi :)