sunnuntai 17. syyskuuta 2017

Superpeittävä meikkivoide.


Jotkut tuotteet vaan kiinnostavat enemmän kuin toiset. Ja yleisellä hypetyksellä on tottakai oma osuutensa aina näihin kiinnostuksen kohteisiin. Kauneusbloggaajien viidakkorumpu on jo tovin rummutellut Milanin Conceal + Perfect 2-in-1 Foundation+Concealer -meikkivoiteen erinomaisuudesta. Koska itse rakastan ihoa täydellistäviä meikkipohjia, halusin ehdottomasti päästä testaamaan onko tämä kaiken sen hypetyksen arvoinen.

Meikkivoide on ehkäpä Milanin suosituimpia tuotteita, sillä se on noussut monen kauneustubettajan sekä -bloggaajan suosikiksi. Meikkivoiteesta loistavan tekee se, että siinä on sekä meikkivoide että peitevoide samassa paketissa, ja näin ollen lopputulos on peittävääkin peittävämpi.

Omassa ihossani ei ole suurempia näppyjä, joille kaipaisin peittoa, mutta iän mukanaan tuomia sävyeroja löytyy ja pieniä epätasaisuuksia. Kun teen meikkipohjan, toivon sen tekevän ihostani mahdollisimman virheettömän näköisen.


Oman Milani Conceal + Perfect -meikkivoiteeni sain testattavakseni valloittavasta thebos.fi -verkkokaupasta. Heillä on valikoimissaan laaja sävyvalikoima tästä kyseisestä tuotteesta ja hintakin on mukava, tällä hetkellä 17,90 € (norm.19,90 €).

Tein huolellisen taustatyön valitessani oikeaa sävyä itselleni ja päädyin sävyyn 00B Light. Se on vaalealle, keltapohjaiselle ihonsävylle tarkoitettu sävy. Pelkäsin vähän, että tämä olisi minulle jotenkin väärä, mutta onneksi huoli oli aika turha. Sävy on iholleni lähestulkoon nappi.

Meikkivoiteen koostumus on tosi tuhtia ja levittäessä ehdottomasti vähemmän on enemmän. Suosittelen laittamaan meikkivoiteen alle mattapintaistavan ja huokosia pienentävän primerin. Itselläni kävi ekalla kerralla niin, että meikkivoide pakkaantui hieman ihohuokosiin, koska en ollut laittanut kyseistä primeria alle vaan olin silloin valinnut kosteuttavan version. Meikkivoide on tosi kosteuttava, joten primer saa ehdottomasti olla mattapintaa antava. Silloin säilyy hyvä tasapaino meikkipohjassa.Vasemmalla olevassa kuvassa kasvoni ovat meikittömät. Keskimmäisessä ja oikeanpuoleissa kuvassa minulla on yksi kerros meikkivoidetta kasvoillani. (Kuva on mahdollista klikata isommaksi) Ero on huima! Sävy on -kuten huomaatte- ehkä aavistuksen pinkihtävä iholleni, mutta puuteroinnilla, varjostuksilla sekä korostuksilla se taittuu mukavasti pois.

Meikkivoide on helppo levittää kasvoille, koska se on niin runsasta. Itse taputtelin sen meikkiblenderin avulla ja enkä käyttänyt erillistä peitevoidetta ollenkaan. Tämä ei sitä vaadi, koska pigmenttisyys on niin korkea. Meikkipohja pysyi kauniina pitkään, illalla huomasin, että pohja oli vähän liikahtanut ja alkanut aavistuksen liejuuntua, mutta syytän siitä väärää primeria. Kokeiltuani pohjaa mattapinnan antavan primerin kanssa, pohja pysyi huomattavasti parempana pidempään.

Kenelle tämä sopii? Sanoisin, että lähestulkoon kaikille. Kovin ikääntyneet kasvot, joissa on paljon juonteita ja muita ikääntymisen merkkejä eivät ehkä saa tästä parhainta irti. Ikääntyneemmille kasvoille suosittelen ehdottomasti vähän ohuempaa meikkipohjaa kuin tämä. Itse alan olla varmaan siinä ja tässä onko tämä iholleni kaikkein sopivin vaihtoehto. Olen siitä onnekas, että itselläni ei ole suuresti (vielä) ryppyjä vaikka olenkin jo yli 40-vuotias. Kaikkein ideaalein tämä on ehdottomasti nuoremmalle ihotyypille, joka kestää ns. pakkelia kunnolla :D Tällä saa aikaan pohjan, joka vetää peittoon kaiken. Mainitsinko jo, että meikkivoide on myös vedenkestävä? Meikkivoide sopii erinomaisesti juhlameikin tekoon, sillä sen kanssa saa virheettömän näköisen ihon helposti.

Kurkataanko miltä meikkipohja näytti minulla?
Kyllä meikki on vaan kauniimpi kun pohja on kunnossa kunnolla. Silloin on helpompi tehdä kaikki muutkin osat meikistä hyvännäköisiksi kun pohja on kunnolla mintissä.

Suosittelenko Milani Conceal + Perfect -meikkivoidetta? Kyllä, ehdottomasti. Kyseessä on erinomainen meikkivoide, joka on kohtuullisen hintainen ja jonka sävyvalikoima on laaja. Vaaleallekin ihotyypille on useampi nyanssi valittavana, riippuen onko ihon oma pohjasävy mikä. Mikäli kiinnostuit tästä tuotteesta, voit tilata sen näppärästi thebos.fi -nettikaupasta. Heillä on mukavan kokoinen Milanin tuotevalikoima, jos jokin muukin Milanin tuote kiinnostaa.

Thebos.fi tarjoaa lukijoilleni ilmaisen tilaajalahjan koodilla LAHJA16, kun kokonaistilaus ylittää 35 €. Koodia ei voi yhdistää muiden alekoodien kanssa.

Semmoinen superpeittävä meikkivoide hän! Lämpimät suositukset!
Onko tuttu tuote? Mitä sinä pidät tästä?

Kaunista sunnuntaita!

Tuote saatu blogiyhteistyönä, linkit eivät mainoslinkkejä. Mielipiteet omia.

6 kommenttia:

 1. Milanin meikkivoide on ollut hankintalistallani vaikka kuinka pitkään, mutten ole jostain syystä saanut sitä aikaiseksi hankkia. Näytää todella hyvältä sun kasvoilla. Tykkään itsekin lähes peittävistä meikkivoiteista. Ohuet luirut ei innosta, joten Milanissa on potentiaalia. Sävynn valinta ihan uusista meikkivoiteista on aina lievän tuskan paikka. Huoh;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kyllä superhyvä ja kiitos :) Jos tosiaan haussa on peittävä meikkivoide, tämä kyllä edustaa juuri sitä kategoriaa erinomaisesti :)

   Sävyjen kanssa on aina niin hankalaa kun tuntuu, että omalle iholle kaikkein parhaiten sopisi maalarin valkea :D

   Poista
 2. Tosi kaunis lopputulos sinulla 😊 Pohjustajat vaikuttaa ihan hitsin paljon! Tai sanotaanko, jos pohjustaja ja meikkivoide ei toimi keskenään, sen kyllä huomaa 😅

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos :) Siis niin vaikuttaa! Se on juurikin näin! Väärällä pohjustalla hyväkin meikkivoide voi suttaantua ihan kamalaksi :D

   Poista
 3. Vau, ihan uskomaton ero :) Eikä ole tuotetta hinnallakaan pilattu! Pitää varmaan ottaa testiin joku kerta.

  www.lily.fi/blogit/meikkeja-musaa-ja-meininkia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen hyvin lämpimästi testaamaan tätä :) Huikea tuote!

   Poista

Kiitos kommentistasi :)