tiistai 5. syyskuuta 2017

Rare Flowers.


Sain jo kesäkuussa L'Oréal Parisilta kokeiluun nämä kuvassa näkyvät ihanuudet, Rare Flowers -sarjan puhdistustuotteet. L'Oréalin ihonhoitotuotteet ovat olleet kautta aikain suosikkejani ja siksipä innostuin kovasti saadessani tämän setin testattavakseni. Olen pitkin kesään tutustunut näihin ja ajattelin, että nyt voisi olla aika arvioida näitä ja kertoa vähän käyttökokemuksiani.

Sarjaan kuuluu kuusi tuotetta ja sain kokeiluun niistä viisi. Rare Flowers -sarja on suunnattu kuivalle ja herkälle iholle ihon- sekä meikinpuhdistukseen. Tuotteet sisältävät ruusu- sekä jasmiiniuutteita.L'Oréal Paris Rare Flowers Makeup Removal Cream 200 ml / ovh. 7,90 €

Puhdistusvoide! Tämä herätti eniten kiinnostusta minussa kun avasin tämän testipakettini. Olen ollut jo vuosia kaksoispuhdistuksen kannattaja meikinpoistossa ja kuulin villejä huhuja, että L'Oréalin puhdistusöljy olisi lopetettu ja että tämä olisi tullut tilalle? Voide ei ihan samaa asiaa aja kuin öljy, mutta öljyn kaverina tämä toimii kyllä.

Voide on tosi paksua ja se tuntuu siltä kuin hieroisi täyteläistä kasvovoidetta kasvoille. Voide emulgoituu veden kanssa kuitenkin erinomaisesti ja irroittaa vedenkestävänkin meikin hyvin tehokkaasti. Hassua, mutta purkin kyljessä kehoitetaan hieromaan voidetta kasvoille pyyhkimään se vanun avulla pois ja täydentämään puhdistus kasvovedellä. Itse en kyllä pysty sen tyyppiseen puhdistukseen. Koen, että olipa puhdistustuote voidemainen, emulsiomainen, geelimäinen, öljymäinen, minkä -mäinen/mainen vain, se pitää huuhdella veden avulla pois iholta.

Olenkin siis uhmannut alkuperäisiä ohjeita ja pessyt tämän veden kanssa iholtani pois ja niin hyvä on tullut. Puhdistusvoide jättää ihon tosi puhtaaksi ja miellyttävän tuntuiseksi. Ei kiristä, eikä narise, mutta ei myöskään tunnu kalvomaiselta.

Pienehkö miinus purkista. En ole kauhean iso purkkien ystävä vaan iloitsen aina pumppupulloista ja tuubeista. Tämänkin tuotteen olisi hyvin voinut pakata jompaan kumpaan, koska koostumus on kuitenkin pehmeää, vaikka runsasta onkin.

Itse suosin tätä öljyn parina kaksoispuhdistuksessa. Erinomainen parivaljakko!


L'Oréal Paris Rare Flowers Cleansing Wipes 25 kpl / ovh. 5 €

Puhdistusliinat ovat minulle melko vieraita. Sarjassamme Kosmebloggaajan nolot tunnustukset. Oikeasti olen niin vanhan liiton kosmemuija, että tahdon puhdistusaineen (mielellään kaksikin) ja vettä, jotta nassu tuntuu puhtaalta. Olen kuitenkin näitä nyt testaillut ja ihmetyksekseni olen näistä tykännyt! Olen lähinnä käyttänyt näitä satunnaisesti tosi kevyen meikin poistamiseen (tyyliin ripsari, huulipuna, puuterikerros), kaksoispuhdistuksen jälkeen misellinveden sijasta ja kolmantena, muttei vähäisimpänä puhdistustapana; swatchien poisto iholta! :D Kuvaan usein isomman määrän blogiin tulevia meikkejä ja saatan swatchailla kymmeniä huulipunia, luomivärejä, meikkivoiteita jne. yhden kuvaussession aikana. Siinä hommassa nämä ovat olleet ihan lyömättömät! Yhdellä liinalla pyyhkii monet eri swatchit iholta tosi helposti ja näppärästi pois.

Hauskana kuriositeettina kerron, että mieleeni tuli näiden liinojen tuoksusta eräs kauan, kauan sitten myynnissä ollut L'Oréalin tuote: Plenítude -sarjan kasvovesi! Käytin riparilla vuonna -91 kyseistä kasvovettä ja sehän tuoksui aivan samalta kuin nämä liinat. Ihana nostalgiamatka menneisyyteen. Kuten olen kertonut tuoksumuistini on vahva ja yhdistän tuoksujen kautta eri aikakausia ja muistoja.

Liinoja on saatavana herkän/kuivan ihon liinat sekä normaalin/sekaihon liinat. Itselläni testissä olivat nämä viimeksi mainitut.


L'Oréal Paris Rare Flowers Cleansing Gel 150 ml / ovh. 5,90 €.

No niin, nyt astutaan mun lempparituotteen alueelle. Olen todella iso puhdistusgeelien ystävä. Käytän monenlaisia puhdistustuotteita, mutta geelit ovat ehdottomia lemppareitani. Suosin geelien käyttöä etenkin aamupuhdistuksessa kun iholla ei ole meikkiä. Aamulla on kuitenkin tärkeää saada iho puhtaaksi yöllä käytetyistä tuotteista ennen aamulla laitettavia tuotteita, joten geelin tehokkuus on paikallaan juuri silloin. Meikin puhdistuksessa suosin öljyn kaverina usein emulsiomaista tai vaahtomaista tuotetta ja joskus harvoin geeliä.

Tämä kyseinen puhdistusgeeli soveltuu mainiosti meikinkin puhdistukseen, mutta omalla kohdalla käyttökokemukset ovat suurimmalta osin aamupuhdistuksessa. Pidän geelistä, sillä se on tosi runsasta sekä tiivistä ja näin ollen jo pienikin määrä riittää koko kasvoille. Geelissä on erinomainen hinta-laatu -suhde, sillä 150 ml:n kokoinen tuubi kestänee käytössä todella pitkään geelin koostumuksen ansiosta. Geeli tuoksuu hyvin miedosti ja se vaahtoaa iholla tosi hyvin. Useimmat puhdistusgeelit jättävät jälkeensä narisevan puhtaan tunteen, tämä poikkeaa suuresti siinä. Iho on putipuhdas, mutta ei yhtään pätkää kiristävän tai muulla muotoa epämiellyttävän tuntuinen. Tuote onkin suunnattu kuivalle sekä herkälle iholle, joten jälkituntu ei saisi kiristävä ollakaan.

Tämä nousi ehdottomasti suosikikseni näistä saamistani tuotteista. Kun tämä tuubi joskus tulee loppuun ja jos minulla siinä kohtaa on puutetta hyvästä geeliputsarista, mitä todennäköisimmin hankin tämän. 6/5!


L'Oréal Paris Rare Flowers Purifying Toner 400 ml / ovh. 7,90 € & Cleansing Milk 400 ml / ovh 7,90 €.

Käydään ensin läpi kasvovesi. Olin melkein unohtanut koko kasvovesien olemassa olon misellivesien tultua markkinoille. En ole vain nähnyt enää järkeä käyttää ns.tavallista kasvovettä kun samontein voi käyttää astetta tehokkaampaakin tuotetta. Nyt voikin sitten kuulostaa tosi hassulta sanoessani, että kun sain tämän kasvoveden kokeiluun, olin jotenkin silti siitä tosi innoissani :D Ehkä johtunee siitä, että en ole tosiaan pekkaperus-kasvovettä käyttänyt aikoihin ja jotenkin tämän kasvoveden pakkaus oli niin houkutteleva. Ai miten niin tykkään vaaleanpunaisesta?

Pullokoko on ainakin ihana iso, 400 ml! Lähes puolen litran leka kasvovettä on kyllä melkoinen määrä ja niinpä sitä voikin hölväillä aika surutta menemään eikä tarvitse niin kitsastella. Olen ottanut tämän käyttöön aamurutiineihini ja pakko myöntää, että tykkään! Kasvovesi on vähän paksumpaa kuin vesi, mutta ei mitään höllyvää geeliä kuitenkaan. Kasvot tuntuvat kasvoveden jäljiltä mukavan hoidetuilta ja raikkailta. Jatkoon!

Puhdistusmaidon suhteen en osaa vielä tässä vaiheessa suuria arvioita antaa, sillä se on minulla kokonaan testaamatta. Pahoittelut siitä. Tarkoituksenani on ottaa tämä kaksoispuhdistuksessa käyttöön sitten kun alussa mainitsemani puhdistusvoide loppuu. Tykkään käyttää kaksoispuhdistuksessa nimenomaan puhdistusmaitoa, sillä se on hellävaraisempi iholle kuin esim. geeli. Iho joutuu meikinpuhdistuksessa muutenkin aina hieman koville, joten tuotteet kannattaa valita sen mukaan. Ainakin jo tämän ikäisenä kun itse olen. Moni kokee puhdistusmaidot tehottomina, mutta kaksoispuhdistuksen kakkososana ne toimivat mitä mainioimmin. Koska tämäkin tuote on suunnattu kuivalle/ herkälle iholle, voisin kuvitella tämän olevan iholle hyvin hellä sekä kosteuttavan tuntuinen. Palaan luultavasti tähän puhdistusmaitoon vielä myöhemmin blogissani. Plussaa muuten isosta koosta ja pumppupullosta, todella hyvä pakkausmuoto!

Kokonaisuudessaan Rare Flowers -sarja yllätti positiivisesti eikä minulla ole oikeastaan yhdestäkään tuotteesta mitään suurempaa nuristavaa. Sarja on tosi edullinen ja helposti saatava. L'Oréal Parisin tuotteita löydät helposti suurimmista marketeista ja tavarataloista. Lämpimät suositukset siis näille ja etenkin jos hakusessa sinulla on perushyvät, toimivat sekä edulliset tuotteet.

Onko Rare Flowers -sarja sinulle jo tuttu?

Tuotteet saatu maahantuojalta pr-näytteinä, mielipiteet omia.

4 kommenttia:

 1. Nätti vaaleanpunainen ulkoasu miellyttää mun silmää. En ole näitä kokeillut, mutta kaupoissa kyllä nähnyt. Kiinnostavin tuote mun mielestä on puhdistusgeeli. Sitä voisin harkita:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on totta, niin muakin :) ❤️ Puhd.geeli on tosi hyvä :) Suosittelen!

   Poista
 2. Mulla on toi puhdistusbalmi ja hmm, ei tullut mun suosikiksi. Mutta tuota geeliä täytyy kyllä kokeilla! Ja kasvovesilekapullokin kiinnostaa, samoin tuo puhdistusmaitokin ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Geeli on tosi hyvä, ehdottomasti kannattaa kokeilla :) ❤️

   Poista

Kiitos kommentistasi :)