tiistai 26. syyskuuta 2017

Juhlat alkakoon NYT.Escadatyttö tässä terve! Pidempään blogiani seuranneet tietävät palavan rakkauteni Escadan tuoksuihin. Jokakesäiset kausituoksut ovat suuria ihastukseni kohteita ja pitää myöntää, että mikäli kyseiseltä brändiltä lanseerataan jotain muutakin, olen pelkkänä silmänä ja korvana.

Escada laajensi tuoksuperhettään tällä uutukaisella, Celebrate N.O.W. -tuoksulla. N.O.W. tulee sanoista Nature of Women, joka on  kunnianosoitus naiseudelle, naisten sinnikkyydelle, rohkeudelle ja asenteelle.Celebrate N.O.W. on todella itsevarma tuoksu. Se poikkeaa etenkin Escadan kesätuoksuista paljonkin. Moni mieltää Escadan tuoksut aina supermakeiksi hedelmäkarkkipommeiksi juurikin kesätuoksujen mukaan. Tämä tuoksu ei ole lainkaan sellainen. Tämä tuoksu on aikuismaisempi, jos niin voi sanoa. Kesätuoksujen kotoa omilleen muuttanut isosisko, joka on ehtinyt nähdä jo vähän maailmaakin.

Paljon tuoksuja tutkivana ja niitä harrastavana, olen huomannut pienen muutoksen uutuustuoksuissa. Tuoksuissa käytettävien nuottien määrä on useimmissa tuoksuissa vähentynyt ja nyt mennään vain muutamien nuottien voimin kaikki nuottiasteikot läpi. Kun nuotteja on vain muutama, tuoksun kokonaisuus on tottakai selkeämpi ja suoraviivaisempi. Tämä pienenä pohjustuksena sille, että myös tässä Escadan uutuudessa on kokonaisuudessaa vain viittä nuottia!

Alkutuoksussa esiin astuu tulinen ja voimakas inkivääri, joka kietoutuu yhteen sydäntuoksussa asustavan Magnolian kanssa. Yhdessä niistä muodostuu melkoinen power couple, joka pursuaa naisellisuutta, ylellisyyttä ja toisaalta taas elämäniloista energiaa sekä positiivisuutta. Lopputuoksussa olevat kaneli, vanilja ja tonkapapu sulkevat tämän todella hurmaavan tuoksun hyvin ehjäksi kokonaisuudeksi.


Escada Celebrate N.O.W. on kaikesta huolimatta hyvin helposti lähestyttävä tuoksu. Se ei vaadi kantajaltaan mitään suunnatonta repullista elämänkokemuksia, eikä valtaa tilaa itselleen liiallisella tavalla. Se on hienostunut, monalisamaisesti hymyilevä leidi, joka tietää mitä tahtoo eikä tee siitä sen suurempaa numeroa. Se on kuin hyvä ystävätär, kenelle voi kertoa mitä vaan ja kuka on aina läsnä.

Kenelle tämä tuoksu on? Sanoisin, että kaikille. Tämä on myös tuoksu, joka on helppo ostaa lahjaksi, sillä tämä sopii aivan kaikille naisille. Tämä tuoksu, jonka voi hankkia vaikka sokkona ja varmasti tuoksun saaja siitä pitää. Harvoin tulee vastaan tuoksuja, joista voin sanoa näin, mutta tästä voin. Tämä on erinomainen tuoksu ja juuri sellainen, joka pitäisi löytyä jokaiselta hajuvesistään. Kaikkiin tilanteisiin käyvä, erinomainen kukkaistuoksu, jossa ripaus mausteista twistiä.


Escada Celebrate N.O.W. tuoksu on tullut myyntiin elokuussa 2017 ja siitä löytyvät seuraavin suositushinnoin olevat myyntikoot:

45,90 € / 30 ml
69,90 € / 50 ml
82,90 € / 80 ml

Escadan tuoksuja myyvät mm. Sokokset sekä Stockmann.

Joko sinä olet ehtinyt tutustua tähän ihanuuteen?

Tuoksu saatu maahantuojalta.

8 kommenttia:

 1. Musta tää on todella kiva Escada, sopii tosiaan hyvin kaikille, ei ole ihan niin makea kuin kesätuoksut. :)

  VastaaPoista
 2. Escadan tuoksut ovat ihan ykkösiä. Kausituoksut vievät aina mennessään.

  VastaaPoista
 3. Oo, kuulostaa hyvältä, tätä pitääkin mennä tuoksuttelemaan Sokokselle! :) Olen ihan vannoutunut Escadatyttö myöskin, jokavuotinen kausituoksu on aina pakko saada.

  VastaaPoista
 4. En ole ehtinyt tutustua, mutta ehdottomasti menee tuoksuttelulistalle :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)