keskiviikko 13. syyskuuta 2017

Huulilla syksyn värit.Lupailin teille sunnuntaina, että palaan Isadoran Autumn Legends -kokoelmaan useamminkin kerran syksyn aikana. Nyt olis sitten ekan syventävän postauksen aika! Huulipunamäen tyttönä iloitsen aina huulituotteista ja päätinkin pyhittää oman postauksen tämän syyskokoelman huulimaaleille.

Tässä postauksessa näette kaksi sävyä in action, kaksi muuta tulee myöhemmissä postauksissa esille. Kokoelmaan kuuluu siis neljä sävyä, mutta myöhemmin syksyllä kokoelma täydentyy vielä peräti seitsemällä lisäsävyllä! Huh, melkoista! Kokoelman liquid LIP cream on kuin täyteläinen huulipuna, jossa yhdistyy huulikiillon keveys ja huulipunan runsas pigmentti. Huulipunat sisältävät kosteuttavaa glyseriiniä ja hoitavaa E-vitamiinia.Omat ehdottomat suosikit ovat 06 Berry Brown sekä 14 Loving Red. Nämä molemmat sävyt näette tässä tämän päivän postauksessani. Huulipunan koostumus on todella runsas ja pigmenttinen. Se ei kuitenkaan tunnu tahmealta huulissa, mutta on vähän sotkuherkkä muuten -jos näin voi luonnehtia. Etenkin punainen sävy tarrasi hampaisiin kovin herkästi, mutta Berry Brown ei niinkään. Olen huomannut, että jos joku huulipuna aikoo tarttua hampaisiin, se on aina kirkkaanpunainen :D Hassua!

Isadoran huulipunat ovat tulleet viime vuosina suuriksi suosikeiksini. Pidän niiden runsaista pigmenteistä, hoitavuudesta, miellyttävästä tunnusta huulilla ja laajoista sävyvalikoimista. Usein sävyjä on todella paljon valittavana ja ihan todella pienilläkin nyanssieroilla. Isadora on ihanan edullinen merkki, joka on helposti saatavilla. Se on todella iso plussa!

Isadora liquid LIP cream -huulipunan ovh. 13,90 €

06 Berry Brown -puna näytti huulillani tältä:

Tämän sävyinen huulipuna on mukavuusalueeni ytimessä. Rakastan tämän tyyppisiä sävyjä, ne sopivat hyvin ihoni sävyyn ja näiden kanssa on helppo tehdä silmämeikki yhteensopivaksi.

Kuin oma huulten sävy, mutta parempi.

14 Loving Red -sävy on aivan ihana! Kirkkaanpunainen, joka taittaa kauniisti hieman oranssiseksi. Jaksan aina paasata kirkkaiden punien puolesta ja tässä kohtaa jälleen muistutan niistä. Jokaisella meikkaavalla ihmisellä pitää olla ainakin se yksi kirkkaanpunainen puna. Niih! Kirkkaanpunaisen sävyn kanssa koko ilme raikastuu ja meikki kuin meikki näyttää hyvältä.

Sellainen kurkkaus Autumn Legends -kokoelmaan. Kokoelma on muuten saanut innoitusta 70- ja 80-luvun meikkisävyistä sekä ylellisistä materiaaleista, kuten silkki, sametti ja sifonki.

Seuraavan kerran kun palaan tähän kokoelmaan, kurkataan vähän silmämeikkiä ja lisää näitä punia. Ja hei, se ihana Draping Wheel -poskipunapalettikin on sieltä tulossa! Oi että! Pysykäähän siis kuulolla, ihanat!

Mitä ajatuksia nämä tuotteet ja sävyt herättivät?

Huulipunat saatu maahantuojalta pr-näytteinä, mielipiteet omia.

8 kommenttia:

 1. Tuo Berry Brown on kyllä täydellinen arkisävy ja Loving Red näyttää sulla kerrassaan upealta! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos <3 Kummatkin sävyt ovat kovin kivoja :)

   Poista
 2. Oi miten ihania sävyjä! Tuo Loving Red on tosi kiva :)

  VastaaPoista
 3. Vaude mitä sävyjä! ♥ Berry Brown vaikuttaa ihan täydelliseltä arkipunalta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Berry Brown on niin monikäyttöinen ja aivan paras sävy ❤️

   Poista

Kiitos kommentistasi :)