perjantai 29. syyskuuta 2017

Edullista ja toimivaa.


Minulta toivotaan todella usein vinkkejä ihonhoitoon ja etenkin edullinen ihonhoito kiinnostaa lukijoitani erityisesti. Itse käytän tuotteita tosi laidasta laitaan ja mottoni onkin, että käytän sitä mikä minulle parhaiten sopii. Monella naisella on valitettavasti sellainen käsitys, että edullisemman puolen eli ns. markettikosmetiikan puolelta ei löydy tarpeeksi hyviä tuotteita. Minä kehtaan väittää vastaan. Se mikä kenellekin sopii on täysin yksilöllistä, kuten myös se mitä tuotteista haluaa maksaa. Kaikilla ei todellakaan ole varaa maksaa useita kymmeniä euroja (tai jopa satasia) voiteista ja vaikka olisikin, on ihmisiä ketkä eivät yksinkertaisesti halua niin tehdä. Ymmärrän tätä ajatusmaailmaa hyvin, sillä myös edullisemmalta puolelta löytyy todella hyvin valinnanvaraa ja erittäin toimivia tuotteita. Paljon kosmetiikkaa ja etenkin ihonhoitotuotteita testaavana, tiedän tämän siis faktaksi, että edullisistakin tuotteista löytyy todellisia helmiä jotka haastavat monet kalliimmat brändit mennen tullen.

Aina kun löydän helposti saatavilla olevan sekä erinomaisesti toimivan päivittäiskosmetiikan tuotteen, hihkaisen siitä välittömästi teille. Koska mikään ei ole kosmetiikan käyttämisessä niin fäijöniä kuin se, että saa kertoa jostain edullisesta sekä toimivasta tuotteesta muille. Sanon sitä kosmetiikan ilosanoman levittämiseksi.

Tämä siis pohjustuksena päivän aiheeseen. Toivon, että erityisesti kaikki ne lukijani, jotka mm. kyselypostauksessa tiedustelitte vinkkejä edulliseen ihonhoitoon, olisitte nyt kuulolla :) Nimittäin tässä tulee! Garnier julkaisi jokin aika sitten neljä uutuusvoidetta, jotka kuuluvat Skin Active -sarjaan. Voiteissa ei ole silikoneja, eikä keinotekoisia väriaineita ja ne ovat antioksidanttisia. Koostumuksien ainesosat ovat 96 %:sesti luonnollista alkuperää. Se tarkoittanee (tai miten sen ainakin minä paljon kosmetiikkaa käyttävänä ymmärrän), että ainesosat tulevat luonnosta ja ne ovat prosessoitu hyväksyttävällä tavalla. Luonnolliset ainesosat ovat valittu myös sen mukaan miten ne uusiutuvat luonnossa, kuten ruusunkukat, kukkaishunaja, vihreä tee ja aloe vera kasvavat uudelleen tai uusiutuvat joka vuosi. Garnier on sitoutunut vähentämään ympäristövaikutuksia koko tuotteet elinkaaren ajan. Pahvipakkaukset ovat 100 %:sesti kierrätettäviä ja voidepakkaukset ovat 30% :sesti kierrätettyä PET-muovia. Pahvipakkauksissa on käytetty FSC -sertifioitua pahvia, joka tukee luontoa kunnioittavaa metsänhoitoa.

Sarjaan kuuluu neljä eri voidetta, ihon eri tarpeisiin. Ja se miksi liputan myös näiden puolesta, on ehdottomasti hinta. Kaikkien voiteiden suositushinta on 5,95 euroa! Olin tosi yllättynyt kun kuulin hinnan. Hinta-laatu suhde näissä on täysin lyömätön. Puhumattakaan saatavuudesta. Garnieria myyvät tavaratalot, marketit ja päivittäistavarakaupat.


Garnier Skin Active Moisture+ Rose - rauhoittava päivävoide

Tämä voide on suunnattu iholle, joka kaipaa pehmennystä. Voide sisältää mm. ruusuvettä sekä antioksidantteja, jotka suojaavat ihoa koko päivän ajan, päivästä toiseen. Itse olen käyttänyt tätä päivävoiteena nyt useamman viikon ajan ja tykkään hirmuisesti. Voide on tarpeeksi kosteuttava sekaiholleni, mutta ei jätä sitä rasvaisen eikä liian kosteutetun tuntuiseksi. Voide sulahtaa ihoon helposti ja on miellyttävän tuoksuinen, hentoinen ruusuntuoksu on todella hyvä.

Kenelle tämä sopii? Mikäli sinulla on sekaiho, joka tuntuu ajoittain kiristävältä ja kuivalta. Myös herkkäihoisille tämä on miedon tuoksunsa ja koostumuksensa ansiosta hyvä vaihtoehto. Ruusuvesi rauhoittaa ihoa ja antaa sille pehmennystä. Tämä on kuin purkillinen ensiapua ihollesi.


Garnier Skin Active Moisture+ Aloe Vera - kosteuttava päivävoide

Tämä voide on tarkoitettu todella kosteusköyhälle, herkälle sekä kuivalle iholle. Aloe vera on tunnettu kosteustehoistaan ja myös ihoa rauhoittavista ominaisuuksistaan. Herkkä, punoittava ja kuiva iho saa erinomaista kosteutta sekä suojaa tästä voiteesta. Itse olen testannut tätä yökäytössä, sillä tämä on turhan tuhtia kosteustehoiltaan minulle päivävoiteeksi.

Kenelle tämä sopii? Suosittelisin tätä voidetta iholle, joka kärsii jatkuvasta kuivuudesta. Tämä on muuten ikääntyvämmälle iholle erittäin hyvä, sillä ikääntyvä iho menettää kosteutta enemmän kuin nuori iho. Sanoisin tästä voiteesta, että tämä on mm. erinomainen meikinalusvoide +50 vuotiaalle iholle.


Garnier Skin Active Moisture+ Green Tea - mattapintaistava päivävoide

Tämä voide on suunnattu taas rasvoittuvammalle, kiiltelevälle, epäpuhtaammalle iholle. Voide antaa välittömästi iholle mattaisan pinnan, ilman että iho tuntuu kiristävältä. Se tuntuu iholla tosi täyteläiseltä ja raikkaalta, eikä sitä heti uskoisi sen puolesta epäpuhtaan/rasvoittuvan ihon voiteeksi. Siinä on juuri oikeassa suhteessa kosteus ja napakkuus, jos näin voi sanoa. Tämä on mieheni Mikken suursuosikki. Hänellä on rasvoittuvaisuuteen taipuva iho ja hän on kokenut tämän voiteen iholleen erittäin sopivaksi.

Kenelle tämä sopii? Iholle, joka kiiltää herkästi, mutta on ajoittain pintakuiva. Miehen iholle erinomainen. Sopii niin nuoremmalle kuin jo varttuneemmallekin sekaiholle/rasvoittuvalle iholle/epäpuhtaammalle iholle.


Garnier Skin Active Moisture+ Flowerhoney -ravitseva päivävoide

Tämä voide on suunniteltu erityisesti iholle, jolla on nälkä. Ja nälällä tarkoitetaan tässä kohtaa sitä, että iho on ravintoa vailla. Lisäravintoa kaipaava iho on samea, eloton, epätasaisen värinen, kuiva, kiristävä ja kaikin puolin epämiellyttävän tuntuinen. Voide antaa iholle kosteutta, suojaa ja pehmentää sitä. Iho tuntuu terveemmältä ja näyttää hehkuvammalta. Tuoksu on todella ihana, suorastaan herkullinen. Tässä tuotteessa on mielestäni erinomainen hintalaatu-suhde, sillä tämä voide täyttää mielestäni hyvän ikääntyvämmälle iholle tarkoitetun voiteen tunnusmerkit.

Kenelle tämä sopii? Tämä voide on omiaan juurikin +50, jopa +60 ikäiselle iholle. Toki tämä voide sopii ilman muuta myös nuoremmalle iholle, mikäli ihossa on edellä mainittuja puutteita. Tämä ei siis ole anti-age voide, mutta se on tehoiltaan ja ravitsevuudeltaan sellainen, joka sopii mielestäni erittäin hyvin myös varttuneemmalle iholle.


Nämä ihanuudet löydät helposti siis päivittäiskosmetiikan puolelta tavarataloista sekä marketeista. Oma mielipiteeni näistä on, että nämä ovat todella toimivia tuotteita, joiden hinta sopii hyvin kaikkien kukkarolle. Itse käytän paljon myös selektiivisen puolen tuotteita, mutta ilahdun isosti aina kun päivittäiskosmelta tulee myyntiin tällaisia helmiä. Näissä tuotteissa minua ilahduttaa myös se, että taustalla on ajateltu myös ajateltu ympäristöasioita. Kaiken kaikkiaan siis erinomaiset tuotteet, ehdottomasti 5/5!

Mitä ajatuksia sinulla heräsi näistä?

Voiteet saatu maahantuojalta pr-näytteinä, mielipiteet bloggaajan omia.

4 kommenttia:

 1. No nyt on kyllä mainio hinta-laatusuhde! Näitä voisi testata :) mulla on aiemminkin ollut käytössä joku Garnierin päivävoide, joka oli ihan nannaa mun iholle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin! :) Nämä tosiaan ovat superkukkaroystävällisiä!

   Poista
 2. Flowerhoney-voidetta olen katsellutkin kaupassa jo sillä silmällä, aloe vera olis toinen mitä pitäis kokeilla.
  Ruusuvoidetta olen joskus käyttänytkin pari purkillista ennen näiden uudistusta, ja oli ihan hyvä kuivalle iholleni.
  Maailmalla näistä on ilmeisesti naamiotkin olemassa purkkiversiona, ja tuosta hunajasta kasvoputsari. Voi kun joskus tulisivat tännekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hunajavoide on tosi hyvä, suosittelen ehdottomasti kokeilemaan <3

   Se on jännä miten maailmalla on välillä ihan eri juttuja kuin täällä Suomessa. Uskoisin, että noillekin olisi varmasti käyttäjänsä täällä Suomessa myös. En tiedä mistä johtuu, ettei tänne aina saada kaikkea myyntiin :/

   Poista

Kiitos kommentistasi :)