keskiviikko 27. syyskuuta 2017

Clarins syksy 2017.


Mainitsin jo aiemmin tänä syksynä, että meikkibrändien kausikokoelmat ovat aina sellaisia, joita odotan todella paljon. Tänään tutustutaan Clarinsin syyskokoelman meikkeihin! Clarins onkin jo toista kertaa viikon sisään blogissani esillä. Sunnuntaina tutustuttiin Clarinsin SOS -naamioihin ja tänään tosiaan näihin uutuuksiin värikosmetiikan puolelta.

Ensimmäisessä kuvassa ovat esillä kauden Joli Rouge uutuushuulipunat, joita on kolme ihanan täyteläistä sävyä. Nämä kaikki kolme jäävät syksyn jälkeen pysyvään valikoimaan ja sävyt ovat vasemmalta oikealle katsottuna 754 deep red, 755 litchi ja 756 guava. Palaan näihin huulipuniin vielä uudelleen omassa postauksessaan, mutta koska tässä postauksessa nähdään tuonnempana Clarinsin syyskokoelman tuotteilla nähtävä meikki, nappasin huulipunat tähän pikaesittelyyn mukaan :) Näistä siis lisää myöhemmin.
Ehdottomasti yksi kokoelman upeimmista tuotteista on tämä, Blush Prodige 09 golden pink -poskipuna! Pitää rehellisesti myöntää, että enpä ole näin kaunista poskipunaa ihan hetkeen pidellyt käsissäni saati meikannut tällaisella. Punassa on todella kaunis kultaan shiftaava ruusunpunainen sävy, jota voisi kutsua ruusukullaksi. Sävy, joka on todella in tällä hetkellä.

Poskipunassa on runsaasti pigmenttiä, joten varoituksen sana: överien vaara on olemassa. Kannattaa aloittaa siis kevyemmällä kädellä ja asteittain lisätä rusua poskille, jottei lopputulos ole liiallinen. Sävy on kehitetty niin, että se soveltuu kaikille ihonsävyille hyvin ja antaa kasvoille hehkua, heleyttä sekä korostaa kasvojen muotoa. Tämä upeus on valitettavasti limited edition eli on vain syyskauden valikoimassa mukana.

Blush Prodige -poskipuna ovh. 43,60 € / 7,6 g.Clarinsin luomiväripaletit ovat aina todella huikeita ja tämän syksyn uutuuspaletti, Forest jää pysyvästi valikoimaan. Paletti sisältää neljä upeaa sävyä, joista kaksi on kauniin vihreää, yksi vaalean roosan sävy sekä yksi tummanharmaan sävy. Vihreissä sävyissä on kaunis satiinisen helmiäinen koostumus. Etenkin vaaleanvihreä sävy taittaa eri valaistuksissa upeasti kullanhohtoon. Tummempi vihreä on melko lähellä harmaata, joten sitä voi blendata helposti paletin tummanharmaan sävyn kanssa. Kaikki paletin sävyt ovat sekoitettavissa keskenään ja niitä voi halutessaan käyttää joko kuivana suoraan paletista tai intensiivisempää lopputulosta haluaville, kostealla siveltimellä laitettuna.

Paletin kaikki sävyt ovat todella pigmenttisiä ja ne tosiaan sulautuvat hyvin yhteen toistensa kanssa. Olen meikannut vuosien aikana paljon ja käyttänyt useampia Clarinsin paletteja. Clarinsin luomiväripaleteissa olevilla sävyillä on aina ilo meikata, sillä värit ovat todella runsaat. Kuten poskipunankin, myös tämän luomivärinelikon kanssa suosittelen kevyempää kättä. Ja etenkin jos on pitkään käyttänyt jonkun toisen brändin luomiväriä, jossa ei ole ihan näin vahva pigmentti. Vähemmän on todellakin enemmän näiden kanssa. Kohta nähtävässä meikissäni -uskokaa tai älkää- käytin sävyjä hyvin maltillisesti, sillä tunnen näiden luomivärien intensiivisyyden. Silti meikistäni tuli melko vahva ja tumma :D Eli maltilla kannattaa edetä, jos tarkoituksena ei ole saada vahvaa meikkiä aikaan. Clarinsin paletit sopivatkin mielestäni erinomaisesti kaikkein parhaiten ilta/juhlameikkien tekoon, sillä niiden syvyys sekä pysyvyys on täysin omaa luokkaansa. Pohjustajan kanssa ne pysyvät paikoillaan kuin liimattuna eivätkä pakkaannu luomivakoon. Luomivärin pigmentit ovat mineraalipigmenttejä ja ne sisältävät karnaubavahaa, jonka ansiosta luomivärissä on erinomainen pysyvyys.

Clarinsin luomiväripalettien intensiivisyys sekä pysyvyys on sitä luokkaa, että häivyttäminen on joskus vähän työläämpää. Siksi luomiväriä kannattaa ehdottomasti laittaa ensin alkuun ainakin kevyemmällä kädellä, jotta häivyttäminen ja blendaaminen ei olisi niin haastavaa.

4-Colour Eye Shadow Palette -luomiväripaletti 6,9 g, suositushinta 52,25 euroa.
Clarinsin syyskokoelma on nimeltään Graphik ja nimi juontuu kokoelman uutuustuotteesta eli tästä kuvassa näkyvastä Graphik Ink Liner -rajaustussista. Rajaustussissa on terävä kärki, jonka ansiosta rajaus on äärimmäisen helppo tehdä lähelle ripsirajaa terävästi ja siististi. Sävyjä on valittavana yksi, 01 intense black, joka on valoa taittava intensiivinen musta. Sävy näyttää kaikissa valo-olosuhteissa yhtä intensiiviseltä ja mustalta.

Olen todella kausittainen rajaustussin käyttäjä. Joskus nuorempana en koskaan tehnyt meikkiä ilman ylärajausta, mutta sitten tuli aika kun en edes omistanut yhtään rajaustussia. Nyt olen palannut jälleen nuoruuteni aikoihin ja etenkin tämän tussin myötä ylärajauksesta on tullut jälleen tärkeä osa meikkausrutiinejani. Katse on syvempi ja silmämeikki selkeästi "ehjempi" kun silmät ovat rajattu sharpisti ripsien juuresta. En edelleenkään harrasta siipirajausta, sillä se ei vain sovi pyöreän silmäni muotoon, mutta korostan ripsirajaa juuri sopivasti tämän avulla. Olen täysin rakastunut tähän kynään! Mielettömän hyvä ja miellyttävä käyttää.
 

Graphik Ink Liner 1 ml, suositushinta 31,50 euroa.

Kurkataanko sitten miltä meikkini näytti?


Kuten moni pitkäaikaisempi lukijani tietää, vihreät sävyt ovat minun kipukohtiani silmämeikissä. Olen monesti kokeillut vihreitä sävyjä, mutta ne ovat sitkeäsi siltikin vain mukavuusalueeni ulkopuolella. Jotenkin miellän, että vihreä sävy ei istu kirkkaansinisten silmieni kanssa yhteen kovinkaan luontevasti. Tämän paletin sävyt olivat kuitenkin toista maata. Ne ovat murrettuja ja harmaaseen taittavia, metsäisiä sävyjä, jotka ovat minulle helpommin lähestyttäviä.

Vaikka olen kokenut meikkaaja, sävyjen intensiivisyys yllätti minut -jälleen kerran. Vaikka olenkin monesti meikannut Clarinsin paleteilla, en vain näköjään koskaan muista kuinka voimakkaita sävyt onkaan. Tästä meikistä ei alunperin pitänyt tulla ihan näin vahva, mutta tulipa sitten kuitenkin. Tosin se ei sisänsä haitannut, sillä tämä meikki oli tehty iltamenoja varten, joten mitään överiä ei tässä sen puolesta ollut. Silmämeikistäni tuli mielestäni aika kiva, vaikkakin vähän aiottua vahvempi. Vihreiden sävyjen kullansävyinen hohde on aivan jumalainen ja itse ihastuin siihen todella isosti. Nämä vihreän sävyt sopivat kaikkein parhaiten ruskeiden silmien kanssa, jos minulta kysytään. Ja tältähän se about näyttäisi: (jos minulla olisikin ruskeat silmät)Photarin käsittelytaidot ovat vähän ruosteessa tältä osin, mutta saatte varmaan kaikesta huolimatta kiinni ideasta :) Ero on mielestäni huomattava, jos vertaa paletin sävyjä sinisten tai ruskeiden silmien kanssa. Meikki muuttuu täysin erinnäköiseksi, vai mitä.

Muu osa meikistä on tehty myös näillä tässä postauksessa olevilla tuotteilla. Huulissani on sävy 756 guava, joka on aivan ihana korallinen puna. Poskillani on ruusukullan hohtoista golden pink -poskipunaa.

Itse tykästyin todella isosti Clarinsin syyskokoelmaan. Mielettömän hyvä ja ehjä kokonaisuus. Suosittelen ehdottomasti kokoelman meikkejä mikäli hakusessa on esim. hyvä poskipuna tai vaikkapa rajaustussi. 

Kokoelman huulipuniin palaan vielä omassa postauksessaan, jossa esittelen kaikki kolme sävyä paremmin.

Mitä ajatuksia tämä syyskokoelma teissä herätti?

Tuotteet saatu maahantuojalta, mielipiteet omia.

4 kommenttia:

 1. Upea look, toi luomiväripaletti on ihan mun heiniä. <3

  VastaaPoista
 2. Kokoelma on ihana, huulipunat ovat heikko kohtani joten odotan innolla niiden omaa postausta :)! Mullakin on vaikeuksia vihreän kanssa, jotenkin koen sen tosi hankalaksi. Sinisenkin saan toimimaan paremmin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huulipunatyttö toisen tunnistaa :D <3
   Sinisen mäkin saan toimimaan paremmin, vihreän kanssa taistelen aina :D

   Poista

Kiitos kommentistasi :)