torstai 24. elokuuta 2017

Time goes by (not) so slowly.No niin. Nyt on tulee kuulkaa painavaa asiaa niille keitä kiinnostelee pysäyttää ajan marssi kasvojen yli. Markkinathan ovat täynnä ikääntymisen merkkejä ehkäiseviä tuotteita ja brändit kilpailevat keskenään kuka keksii myyvimmät mainoslauseet omille "ryppyvoiteilleen".

Myönnetään - itsekin sen verran tykkään siloisemmasta naamasta, että kovin mielelläni kokeilen kaikki aikaa pysäyttävät (tai ainakin hidastavat) tuotteet. Minulla on näin 41-vuotiaana kuitenkin kohtuullisen vähän ryppyjä enkä oikeasti kanna niiden olemassa olosta kauhean suurta huolta. Niitä on ja niitä tulee, mutta säännöllisellä ihonhoidolla sekä elämäntavoilla voi vähän vaikuttaa asiaan. Ja toki näillä ihmeitä tekevillä hoitotuotteillakin.

Tämän pitkähkön alkujuonnon päätteeksi päästään vihdoin itse asiaan ja päivän päätähteen, nimittäin Vie Collection Time Control Cream -voiteeseen. Voiteen nimikin jo kertoo, että aikaahan tässä on alettu nyt valjastamaan hitaammaksi.


Mikä se tällainen ihmevoide on, joka pystyy kontroilloimaan aikaa? Noh, let me tell you. Tämä eroaa markkinoilla olevista voiteista siten, että tämä korjaa JO syntyneet vauriot, jos ryppyjä/juonteita voi niinkin rajulla luonnehdinnalla kutsua. Tämä iskeytyy olemassa oleviin syviin juonteisiin, ikääntymisenmerkkeihin ja ihon veltostuneisiin kohtiin sellaisella powerilla, että alta pois. On varmaan sanomattakin selvää, että kyseessä on siis aikuisemman ihon hoitovoide. Mietin omalla kohdalla tämän käyttöä, koska olen "vasta" 41-vuotias. Vaatiiko tämä ehkä parikyt vuotta ikää lisää, jotta ollaan ihan segmentoitua kohderyhmää? Mutta ei kait. Onhan mullakin niitä juonteita, ikääntymisen merkkejä ja kaipa tämä neljäkymppisen nassukin jo vähän roikkuu. Joten annoin mennä.

Ja onneksi annoin! Hopsulahei sula hopsansaa, sano mun rypyt kun naamasta lähtivät! No ei ehkä ihan, mutta melkein. Voide on jo lähtökohtaisesti ja konkreettisesti tooooodella tehokkaan tuntuista. Se on täyteläistä, kermaista ja siksipä todella riittoisaa. Itse olen käyttänyt tätä yövoiteena seerumin kanssa ja toimii sillä lailla vallan mainiosti. Voide imeytyy ihoon hyvin, mutta jättää jälkeensä aavistuksen öljyisen pinnan. Siksi suosin tätä yökäytössä. Itseäni iäkkäämmälle iholle tämä saattaa olla hyvinkin omiaan myös päiväkäytössä, mutta omalle iholleni ei missään tapauksessa. Oma ihoni on sekaiho, mutta kuivahipiäiselle tämä on nannaa aamulla ja illalla.

Kuukauden käytön jälkeen en voi kuin ihmetellä miten paljon tämä on tehnyt kasvoilleni! Oikeasti iho on paljon levänneemmän oloinen, tasaisempi, juonteet ovat madaltuneet ja ihonväri on parempi. Kasvojen iho tuntuu tosi hoidetulta ja hyvinvoivalta. Tämä voide on ehdottomasti 6/5!


Ainoa miinus tässä tuotteessa on melko korkea hinta. Voide nimittäin kustantaa 110 €. Jyy-y, sen verran tästä kultapurnukasta joutuu pulittamaan. Oma kipurajani tämän suhteen ylittyy hinnallisesti ainakin kolminkertaisesti, mutta toisaalta jos oikeasti on varaa satsata tämän hintaluokan tuotteeseen, suosittelen ehdottomasti satsaamaan tähän. Vie Collectionin tuotteet ovat muutenkin hyvin laadukkaita, hoitolatason tuotteita, jotka oikeasti tehoavat niin kuin lupaavat.

Tämän tuotteen tekniset tiedot kuuluvat näin:

EGF-tyyppinen peptidi, jolla on sama molekyylirakenne kuin ihossa luonnostaan olevilla EGF:illä, EGF-reseptorit tunnistavat nämä välittömästi ja solujen uusiutuminen aktivoituu merkittävästi, juonteet täyttyvät ja iho silottuu ja uudistuu. Pro-kollageenipeptidit, jäljittelevät ihossa luonnostaan olevien peptidien vaikutusta, sitoutuvat fibroblast-soluihin ja aktivoivat kollageenituotantoa huomattavasti. Ihon joustavuus palautuu, iho kiinteytyy ja tiivistyy. Hivenaineet ja mineraalit, uudistavat, vahvistavat ja lataavat ihon energialla.

Jos tätä voidetta alkoi nyt tekemään mieli ja kukkaro sen sallii, tästä pääset tilaamaan halutessasi tämän fantastisen voiteen itsellesi. Korostan nyt vielä, että tätä voidetta suositellaan aikuiselle iholle, joten nyt ei kannata tosi nuorten ihmisten olla kuulolla. Tämä voide on ehdottomasti K-40 merkitty :D


Lämpimät suositukset siis tälle! Itsehän haluaisin hankkia tätä ämpäritolkulla itselleni, jos se olisi mahdollista ja siihen olisi varaa. Paras hoitovoide pitkään aikaan. Tämä todellakin ansaitsee joka ikisen ylistyssanan ja hehkutuksen!

Kaunista alkavaa viikonloppua kaikille!

Voide saatu maahantuojalta, mielipiteet omia.

10 kommenttia:

 1. Viellähän on aivan ihana hyaluronihapponaamio, mutta tätä voidetta en ole kokeillut. :)

  VastaaPoista
 2. Kipuraja ylittyi, kiinnostus kyllä heräsi. Jos ja kun löydät vähänkään vastaavan edullisemman niin HEP! O/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se hinta on tämän tuotteen ainoa miinus :/ Mä huutelen jos vastaan tulee yhtä hyvä, mutta huokeampi :)

   Poista
 3. Siis mitä mä just luin?'!! Tää voide kuulostaa sellaiselta mitä mun iho tarvii. 😃

  VastaaPoista
 4. Hopsula hei, kyllä kiinnostaisi vietävästi, mutta kipuraja ylittyy ainakin nelinkertaisesti. Sitten, kun lakkaan köyhtymästä, voinen harkita uudelleen;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, hinta on kyllä tosi suolainen, mutta sitten kun se Eurojackpot osuu kohdalle, niin sitten ämpäreittäin tätä :D

   Poista
 5. No höh, joudun vielä siis odottamaan muutaman vuoden :D ( reilu kuusi, jos tarkkoja ollaan ) Viellä on kyllä hyviä tuotteita, misellivesi ja Jonnankin vinkkaama naamio on huippuja ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Joo, tämä on kyllä niin stydiä kamaa, että pitää olla ikää :D Vie Collection on ihana, mulla on se naamio kans ja se on ❤

   Poista

Kiitos kommentistasi :)