maanantai 28. elokuuta 2017

Sekaihoisen seerumi.


Sekaiholle on välillä haastavaa löytää hyvää seerumia. Liian hoitavat seerumit muljuavat iholla ja laittamaan sen kiiltämään siihen malliin, että voisi toimia pimeässä majakkana. Toiset seerumit ovat sitten taas liian napakoittavia ja niiden kanssa tuntuu, että ilmehtiminen on ihan liikaa. Sekaiho kun on yhtäaikaa rasvoittuva ja kuiva. Siksi se on kai onkin seka.

Etenkin ns. aamuseerumia on haastavampi sekaihoisen löytää. Illallahan on aivan sama onko seerumi ns.hoitavampaa mallia, koska yöaikaan naaman kiiltely ei ainakaan itseäni haittaa. Mutta aamulla onkin sitten toinen juttu. Monesti aamuisin tulee myös meikattua, joten meikkipohjan alle on mukava saada jotain joka ei puske heti läpi.

Luulin tällaisen seerumin olevan yhtä totta kuin yksisarviset, joten yllätyin todella paljon kun kokeilin kuvassa näkyvvää L'Occitane Pivoine Sublime-sarjan Skin Perfector -seerumia. Kuten nimikin antaa jo ymmärtää, iho tavoittelee tämän kanssa täydellisyyttä.


Tämä seerumi on pakattu söpöön, pyöreähköön punaiseen pumppupulloon ja se tuntuu kädessä kivalta. Seerumi lupaa häivyttää huokosia, silottaa, heleyttää ja kirkastaa ihoa. Se häivyttelee myös pieniä juonteita ja säännöllisessä käytössä se myös ehkäisee ihon epäpuhtauksia.

Seerumi on tarkoitettu kaikille ihotyypeille, mutta jo vuosia ihonhoidon kanssa pelanneena, sanoisin tämän ehdottomasti olevan enemmän sekaihon/rasvoittuvan ihon tuote. Kaikkein kuivaihoisimmat tästä tuskin saavat suurtakaan apua, koska tämä on selkeästi toisen tyyppisen ihon tuote.

Seerumi on napakka, mutta ei kiristävällä tavalla napakka. Napakkuus tässä tulee siitä, että tämä sujahtaa ihoon todella nopeasti ja jättää jälkeensä aavistuksen mattamaisen pinnan. Siksikin tämä on ihanteellinen rasvaiselle ihotyypille. Se ihotyyppi kun ei vain ole nuorten yksinään vaan tiedän paljon minun ikäisiäni sekä vanhempia ihmisiä kenellä iho rasvoittuu. Ja sitten on kaltaisiani kenen iho ei osaa päättää onko se rasvainen vai kuiva.

Tämä seerumi on todella ihanteellinen kaveri meikkipohjan alle ja ilman meikkiä superhyvä ihonhoitorutiineissa. Itselläni tämä on aamukäytössä ja tykkään ihan älyttömästi. Näin kesäaikaan juuri tämän tyyppinen ihonhoitotuote on ihan omiaan kun lämpimällä ilmalla kasvot hikoavat helposti ja tuntuvat jo senkin puolesta nihkeiltä. On loistavaa jos jokin ihonhoitotuote on stoppaamassa pahimpaa kiiltoa.


Suosittelen lämpimästi tätä, mikäli kaipailet sekaihollesi hyvää seerumia. Pivoine Sublime -sarjasta löytyy muitakin todella hyviä tuotteita tukemaan tätä tuotetta ja ne kaikki löydät L'Occitanen verkkokaupasta. Seerumin hinta siellä on 49,50 € / 30 ml. Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla sijaitsevat myös L'Occitanen kivijalkamyymälät, missä voit käydä tutustumassa Pivoine Sublime -sarjaan sekä myös muihin ihaniin L'Occitanen tuotteisiin.

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!

Tuote saatu blogiyhteistyön kautta, mielipiteet omia, linkit eivät mainoslinkkejä.

2 kommenttia:

  1. Tää koko Pivoine -sarja on musta aivan ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! Mulla on tulossa juttua varmaan vielä toisestakin tuotteesta :)

      Poista

Kiitos kommentistasi :)