keskiviikko 2. elokuuta 2017

Master Bronze.


Jatko-osaa pukkaa! Viime viikolla kertoilin teille Maybelline New Yorkin Master Blush -paletista, jolla tein trendikkään pinkin silmämeikin, vaikka kyseessä onkin siis tosiaan poskipunapaletti! Lupailin siinä postauksessa, että voisin toteuttaa samantyyppisen meikin sarjan aurinkopuuteripaletilla eli Master Bronzella (kuvassa). Joten tänään on sen meikin vuoro. Mutta sitä ennen muutama sananen tästä ihanuudesta.


Aurinkopuuteri on kuulunut aina mun meikkipussini vakkarituotteisiin ja olipa joskus olemassa aika kun en käyttänyt poskipunaa laisinkaan vaan pelkkää aurinkopuuteria. On ollut myös aika, jolloin tein meikkipohjanikin aukkapuuterilla, mutta eipä mennä siihen nolouden ytimeen nyt :D

Suomalainen nainen on tosiaan aurinkopuuterin ystävä ja luin joskus jostain, että maassamme myydäänkin aurinkopuutereita todella paljon kun peilataan koko maailman aurinkopuutermyynteihin. Me suomalaiset kun olemma peruskalvakkaa kansaa, joten kivahan se on puuterista saada väriä nassukkaan. Itsekin tosiaan myönnän aina olleeni aurinkopuuterin kaveri ja olen varmasti löträillyt sitä kasvoilleni joskus hieman överistikin. Onneksi ihminen on kuitenkin oppivainen ja nykyään käytän aurinkopuuteria lähinnä korostuksissa.

Maybelline New York Master Bronze on vallan mainio aurinkopuuteripaletti. Siinä on juuri oikeanlaiset sävyt suomalaiselle kalpeanaamalle. Sävyt ovat pigmenttiset ja niiden avulla on helppo tehdä korostuksia sekä varjostuksia kasvoille. Asiaan vihkiytymätönkin saa jujusta kiinni helposti paletin kääntöpuolen havainnointikuvasta mihin kohtiin mitäkin paletin sävyä kuuluu laittaa.

Jos pinkki silmämeikki on ollut yksi lemppareistani, pitää tunnustaa että niin on myös ruskea. Aurinkopuuterilla tehty silmämeikki on aina tosi kesäinen ja hohkaa erityistä lämpöä. Se ei ehkä sovi pimempään eikä kylmimpään vuoden aikaan, mutta kesällä se toimii aina (vaikka sataisikin).  Paletin sävyt olivat tosi helppoja työstää ja niitä voi tosiaan käyttää ihan koko kasvoilla. Mikäli mielesi tekee sipaista näitä luomille, niin anna ihmeessä mennä! Itse ainakin ihastuin näihin myös luomiväreinä, joten rohkeasti vaan sinne laatikon ulkopuolelle kokeilemaan eri mahdollisuuksia.
Lämpimät auringon sävyt imartelevat sinistä silmää ja siksipä tykkäsinkin tekemästäni meikistä. Pidin jälleen koko meikin saman sävyisenä eli otin huulipunan sävyn myös sieltä lämpimien puolelta. Iltameikin tästä versiosta saa loihdittua helposti lisäämällä tummempaa ruskeaa lähelle ripsirajaa ja/tai ripauttamalla vähän kultaa meikin joukkoon. Tummanruskeat sisärajaukset myös muuntavat meikin iltamenoihin sopivaksi. Ja aurinkomeikissä saa hohdepuuteria olla runsaasti. Kimaltaa ja kuultaa saa kilpaa auringon kanssa ihan luvalla.


Sellaiset ihanuudet ovat myynnissä Maybellineltä! Suosittelen lämpimästi kumpaakin, mikäli tarvetta on jommalle kummalle tai kummallekin. Maybelline New Yorkin tuotteet L'Oreal Parisin tuotteiden ohella ovat mielestäni päivittäiskosmetiikan parhaita. Pikkurahalla todella hyvää laatua.

Master Bronze -paletin hinta on myös 17,90 € ja sitä saa ostettua mm. Sokokselta.

Oletko sinä aurinkopuuterin ystävä?

Tuotteet saatu, mielipiteet omia.

4 kommenttia:

 1. Olen ja käytän sitä juurikin yksinkertaiseen silmämeikkiin myös. <3

  VastaaPoista
 2. Mua on niin tätä paletti himottanut, mutta en voi antaa itselleni lupaa sitä hommata, kun meikä Suomi-naisella on aurinkopuutereita entuudestaan ainakin seuraavalle sadalle vuodelle;)
  Mutta on se niin nätti paletti<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on ihana paletti <3 Niin mullakin on :D

   Poista

Kiitos kommentistasi :)