keskiviikko 23. elokuuta 2017

Let's Bloom.


Kirjoittelin teille noin kuukausi sitten Organiquen hiusnaamiosta, johon ihastuin todella isosti. Tänään jatketaan saman sarjan Bloom Essence -linjan tuotteilla, joita olen testaillut tässä viime aikoina muutamia kertoja. Linjasta löytyy seitsemän eri tuotetta ja niiden tunnusomaiset piirteet ovat pehmentävät koostumukset sekä ihana kukkaistuoksu.

Minulla testattavana olivat linjan shampoo sekä hoitonaamio. Katsotaas tätä kaksikkoa hieman tarkemmin!


Mild Cleansing Shampoo oli minulle ensin hieman mysteeri onko tämä tarkoitettu hiuksille vai vartalolle. Pullon takana oleva teksti antoi ymmärtää, että tämä käy kumpaakin tarkoitukseen. Tutkittuani Organiquen sivuilta vielä asiaa lisää, pääsin lopulta jyvälle mikä tuote tämä on. Tämä on hiuksille tarkoitettu shampoo, jota voi (ilmeisesti) käyttää myös vartalonpesussa.

En ole koskaan innostunut tämän tyyppisistä tuotteista, joilla voi pestä itsensä päästä varpaisiin. Hiukseni kun ovat sen verran vaativat, että sama pesuaine jolla pesen kroppani tuskin käy hiuksilleni. Päätin kuitenkin antaa mahdollisuuden tälle, koska ikinähän ei voi etukäteen tietää jos ennakkoluulo onkin väärässä.

Shampoona tämä ei kuitenkaan toiminut minulla ollenkaan. Koostumus on todella juoksevaista ja vaahtoa ei syntynyt hiuksissa juuri nimeksikään. Tiedän, ettei vaahto ole se pesevin osa shampoossa, mutta itselleni vaahtoaminen on tärkeää. En vain osaa käyttää shampootuotetta, jos se ei vaahtoa.  Hiukseni eivät tuntuneet puhtailta pesun jälkeen ja olivatkin jo seuraavana päivänä siinä kunnossa, että ne piti pestä uudelleen. Mutta! Vartalopesuna tämä on ihana. Ei kuivata ihoa ja tuoksuu tosi hyvälle. Hinnakas tuote on siihen nähden, jos tätä haluaa käyttää vain saippuana, mutta toisaalta joskushan on ihana hemmotella itseään.

Shampoon ominaisuudessa tämä voisi sopia hiuksille, jotka eivät vaadi paljon. Hiuslaatu, joka on kohtuullisen kevyt, lasimainen ja sileä. Lasten hiusten pesuun tämä voisi myös sopia, koska on niin älyttömän hellävarainen.

Tuoksusta plussaa ja samoin tuotteen väristä. Aivan upea ruusukulta! Mild Cleansing Shampoon voit halutessasi tilata tästä.Bloom Essence Keratin Hair Conditioner on syvähoitava, hiustenlähtöä hillitsevä hiusnaamio. Kasviuutteet suojaavat hiusta sekä päänahkaa ja vahvistavat tyvestä latvaan. Hoitonaamio silottaa, pehmittää ja antaa upean kiillon.

Hoitonaamiossa on shampoon tapaan ihana kukkaistuoksu. Ekalla kerralla kokeillessani tätä tuotetta yllätyin sen lirumaisesta koostumuksesta. Olen tottunut purkissa olevien hoitoaineiden kanssa, että niitä voi kahmaista sellaisen mukavan palleron sormien avulla, mutta tämän kanssa ei voi tehdä niin. Jos koostumusta pitäisi jotenkin kuvailla, sanoisin tämän olevan kuin puhdistusmaitoa. Hyvin emulsiomaista ja juoksevaa.

Sain kuitenkin naamion levitettyä hiuksiin ja se humpsahti sinne kuin taikaiskusta. Mietin, että imeytyikö se liiankin hyvin ja lopputuloksena mulla olisi ihan koppurat hiukset? Luonnonkosmetiikan hiusnaamioiden kanssa mulla on valitettavan usein sellainen efekti. Mutta ei. Turha huoli oli se. Kun aloin vaikutusajan jälkeen huuhtelemaan hiuksiani, ne tuntuivat todella hoidetuilta sekä pehmeiltä. Föönasin hiukset pesun jälkeen ja pakko sanoa, että harvoin hiukset ovat tuntuneet niin pehmeiltä! Puhumattakaan ihanasta tuoksusta.

Tämä hiusnaamio on täysin hintansa arvoinen ja tykästyin tähän isosti. Vaikka koostumus pelästyttikin ensin, teho oli aivan loistava! Mietin, että jos tämä olisi pakattu tuubiin, tätä olisi helpompi annostella juoksevan koostumuksensa takia kuin ottaa tätä purkista. Mutta tämä on vain pieni miinus tämän tuotteen kohdalla. Jos hiukset kaipaavat superpehmitystä, tämä on oiva apu siihen hommaan.

Bloom Essence Keratin Hair Conditioner -hoitonaamion pääset halutessasi tilaamaan tästä. Koko Bloom Essence -linjaan pääset tutustumaan tästä linkistä. Organique on muuten edustettuna lokakuussa järjestettävillä Beauty Pro -messuilla, Helsingin messukeskuksessa! Jos tämä sarja kiinnostaa, kannattaa mennä tutustumaan heidän messuosastoonsa silloin.

Summasummaarum, shampoo ei voittanut mua puolelleen shampoona, mutta saippuana kylläkin ja hoitonaamio veti pisteet kirkkaasti kotiin! Voin lämpimästi suositella etenkin hiusnaamiota kaikille kenen hiukset haluavat vähän extrahyvää. Bloom Essence -linja vaikuttaa yleisesti ottaen ihanalta, kuten kaikki Organiquen tuotteet.

Kaunista keskiviikkoa!

Tuotteet saatu blogiyhteistyönä, mielipiteet omia, linkit eivät mainoslinkkejä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)