tiistai 8. elokuuta 2017

Hemmottelupaketti.


Jos kotiäiti jotain kaipailee, niin hemmottelua. Olen jo pitkään haaveillut pääseväni kunnon hemmotteluun, jossa hoidettaisiin kasvot ja jalat. Kuinka ollakkaan joku jossain kuuli hiljaisen toiveeni ja sain blogin kautta mahdollisuuden päästä hemmoteltavaksi.

Viime viikon torstaina suuntasin Turun keskustaan kauneushoitola Cosmokseen, missä minua odotti 1,5 tunnin mittainen hemmottelupaketti. Paketti sisälsi kasvohoidon, käsihoidon ja jalkahoidon. Tämän kyseisen paketin saa ostettua Let´s Deal -sivustolta normaalihintaa huokeammalla. Jos Let's Deal ei ole tuttu entuudestaan, muutama sana pikaisesti siitä. Sivusto tarjoaa palveluita, tuotteita ja elämyksiä alennettuun hintaan. Esim. minun saamani kasvohoito kustantaa normaalisti 165 €, mutta Let´s Deal -sivuston kautta sen saa hintaan 65 €. Säästöä tulee huimat 100 euroa! Palveluita löytyy Helsingin, Turun ja Tampereen alueilta. Kannattaa siis tutustua sivustoon! Itseäni ainakin kiinnostavat erityisesti palvelut, joita saa ostettua normaalihintoja huokeammin.Mutta palataan takaisin hemmottelupäivääni. Menin siis kauneushoitola Cosmokseen, joka sijaitsee Turussa Tuureporinkadulla. Tila oli todella pieni, suorastaan ahdas. Hoitolasta saa kuitenkin ostettua useita eri kauneuspalveluja, kuten kasvohoidot, jalkahoidot, käsihoidot, ripset, kulmat, sokeroinnit...Tuotteina hoitolassa käytetään saksalaisia Janssen Cosmeticsin tuotteita.

Olin varannut ajan etukäteen ja kosmetologi saapui paikalle samaan aikaan kun hoitoni oli varattu. Odottelin hoitoon pääsyä vielä noin parikymmentä minuuttia hänen saapumisensa jälkeen, hänen puhuessa puhelimessa takahuoneessa. Hoitolassa oli kaksi kosmetologia, jotka molemmat puhuivat venäjää. Toinen heistä puhui suomea hyvin, mutta toinen ei juurikaan. Meillä olikin alussa hieman kielimuuria selvittäessämme tätä blogiyhteistyötä, jonka kautta olin paikalle saapunut. Saimme asian selväksi ja pääsin lopulta hoidettavaksi.

Koska kyseessä oli kasvo-, jalka- ja käsihoito, en pystynyt ottamaan yhtään kuvaa hoidostani ja koska meillä ei oikein ollut yhteistä kieltä kosmetologin kanssa, en lähtenyt pyytämään häntä kuvaamaan tapahtumaa. Minut ohjattiin pikkuruiseen hoitohuoneeseen, jonka siis luulin olevan takahuone, mutta se olikin hoitohuone. Huoneessa oli melko lämmin ja cd-soittimesta tulvi surumielistä huilumusiikkia.

Kosmetologi aloitti hoitopaketin kasvohoidolla ja siirtyi sen jälkeen käsiin. Pötköttelin koko ajan hoitopöydällä, joka oli tosi kapea ja melko kova. Jouduin jännittämään käsiäni kroppaani vasten etteivät ne roikkuisi pöydän ulkopuolella. Se ei tuntunut kovinkaan rentouttavalta ja mietinkin, että kuinkahan jumissa olen kun pääsen pois hoidosta.

Itse kasvohoito tuntui mukavalta ja siinä käytetyt tuotteet olivat tosi ravitsevan tuntuisia sekä hyväntuoksuisia. Kosmetologi ei juurikaan puhunut minulle hoidon aikana, mutta se johtui varmaan pitkälti hänen huonosta suomen kielen taidostaan. Toinen kosmetologi kävi huoneessa ja he puhuivat pitkään venäjää keskenään. Se tuntui vähän hassulta, koska en tiennyt yhtään mitä he puhuivat. Tuli sellainen olo, että puhuivatko he minusta vai kenties jostain muusta.

Kosmetologi kysyi minulta haluanko ripsien ja kulmien värjäyksen. Sanoin, että ripset olisi mukava saada värjätyiksi, en ollut nimittäin vuosiin värjäyttänyt ripsiäni. Kulmiin en anna täysin tuntemattomien koskea, koska se alue voi mennä todella pahasti pieleen ja siinä sitä sitten ollaan hetken aikaa. Kun kerroin, että ripset voisi värjäyttää, hän kertoi värjäykselle hinnan. Olin hetken, että öööö....tuota tuota. Sitten hän sanoi, että voisi tehdä värjäyksen minulle ilmaiseksi. Mukava ele mielestäni ja siitä tuli hyvä mieli.

Kosmetologi siirtyi hoitamaan jalkojani, joka se tehtiin myös samassa tilassa minun pötköttäessä kovalla pedillä. Minun piti nostaa jalkojani, jotta kosmetologi sai ujutettua vesivadin jalkojeni alle ja sitten sain laskea jalat vatiin. Asento tuntui kamalan raskaalta, koska minun piti edelleen jännittää käsiäni kroppaa vasten ja nyt piti pitää jalkoja koukussa vesivadissa.

Kun jalat olivat lionneet tarpeeksi kauan, kosmetologi puhdisti kynsilakat varpaankynsistäni, leikkasi kynnet, raspasi kantapäät ja lopuksi rasvasi jalkani sekä lakkasi kynnet uudelleen. Jalkahoito oli ihanan tuntuinen ja mieluusti menisin siihen uudelleen, jos vain saisin olla toisessa asennossa.

Käsihoidon osuus oli kaikkein pienin ja yllätyin, että siinä ei hoidettu esim. kynsiä mitenkään. Käytännössä katsoen kädet vain hierottiin ja niihin levitettiin voide ja siinä se. Käteni kiedottiin muovipusseihin voitelun jälkeen joten voide pääsi muhimaan kunnolla, mutta odotin vähän kynsienhoitoa myös tämän lisäksi.

Kokonaisuudessaan hoito kesti 1,5 h ja pääsin kuin pääsinkin sen jälkeen kampeamaan ylös kovalta pediltä. Huomasin hartioideni olevan vähän jumissa ja samoin pohkeideni. Itse hoidot tuntuivat hyviltä ja kasvojen iho oli ihanan tuntuinen, samoin jalkojen. Asento vain ei hoitojen aikana ollut kovin rentouttava ja itse hoitohuone oli kamalan pieni, jossa ilmanvaihto ei pelannut kunnolla ja huoneilma tuntui raskaalta.Tässä kasvot ja kintut kuvattuna kotona suoraan hoidosta päästyäni. Hyvää kynsilakkaa tuo varpaiden kynsiini laitettu lakka! Viiden päivän jälkeen kynnet ovat kuin vastalakatut! Väristäkin tykkään, kosmetologi valitsi sen itse minulle.

Kasvohoidossani käytettiin seuraavia kuivan ihon tuotteita:

-Mild Creamy Cleanser 200 ml ovh. 29,80 €
-Radiant Firming Tonic 200 ml ovh 29,80 €
-Aquatense Moisture Gel 50 ml 42,50 €
-Hyaloron Impulse Capsules 75,80 €
-Hydrating Skin Complex 30 ml 48,60 €
-Eye Zone Gel 30 ml 48,60 €

Ja nämä kaikki ovat siis hoitolassa käytettävän Janssen Cosmeticsin tuotteita. Käsi- ja jalkahoidossa käytettiin minulle entuudestaan tuttua Natura Siberican tuotteita.

Suosittelenko hemmottelupakettia? Kyllä, ainakin jos sen saa tähän alennettuun Let's Deal -hintaan. Hoitola on tosi pieni ja fasiliteetit vähän syövät fiilistä hoidon rentouttavasta puolesta pois. Myös henkilökunnan kielitaidon puute vähän häiritsi, sillä kysyessäni jotain kosmetologi ei ymmärtänyt minua. Sama kulki myös toiseen suuntaan, sillä en meinannut ymmärtää häntä heti ensimmäisellä sanomisella kun hän jotain minulle sanoi. Mutta jos nämä unohdetaan kokonaan, itse hoidot olivat hyvin tehty ja kosmetologi selkeästi oli ammatti-ihminen.


Let´s Deal-sivustolta kannattaa tutkailla niitä palveluja, jotka itseä kiinnostavat eniten. Sieltä löytyy paljon muitakin kuin vain kauneuspalveluja. Mielestäni hyvä ja toimiva konsepti! Suosittelen!

Milloin sinä viimeksi olet ollut kauneushoidossa? Ja onko Let´s Deal tuttu?

Hemmottelupaketti saatu blogin kautta blogiyhteistyönä, mielipiteet omia. Linkit eivät mainoslinkkejä.

6 kommenttia:

 1. Mulla on hoitoloista ollut enimmäkseen hyviä kokemuksia. Yksi vähän huonompikin löytyy. Kosmetologi oli tuolloin yksin paikalla, ja hänen piti siinä minua palvellessaan (ensin kasvohoito ja sitten jalkahoito) käydä vähän väliä myymälän puolella, kun siellä silloin sattui ramppaamaan ihmeen paljon asiakkaita. Vähän kyllä (eiku paljon) harmitti yksi melkein puolen tunnin "pyrähdys" myymälän puolella, kun yksi miesasiakas tuli ostamaan vaimolleen äitienpäiväksi lahjakorttia ja mies siinä valitsi hoitoja ja halusi tietysti tarkat tiedot kaikista mahdollista jutuista, ja kosmetologi se jaksoi selittää, ja minä toisessa huoneessa makasin siinä lavetilla mömmöt naamassa en-niin-hirveän-iloisella mielellä. No, mies osti rouvalleen oikein mojovan hoitosetin, mikä tietysti oli ihan kiva juttu, muutoinhan olisi sekin puolituntinen mennyt ihan hukkaan;)
  Pitääkin tutustua Let's Dealiin tarkemmin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon niin vähän käynyt elämäni aikana hoitoloissa, mutta jotenkin tuo sinun kokemus kuulostaa kyllä kans vähän erikoiselle. Toki minkäs sille voi, että on yksin liikkeessä ja toki ne asiakkaat tulee palvella, mutta aina siinä sitten joku kuitenkin saa ns.huonoa palvelua. Puoli tuntia on kuitenkin tosi pitkä aika ja eikä välttämättä aina sellaiseen aikataulun heittoon olisi edes varaa. Mistä kosmetologi tiesi jos sulla oliskin ollut joku meno hoidon jälkeen ja nyt myöhästyit siitä hänen vuoksi :/ Onpa tympeetä.

   Joo hei, tutustu ihmeessä! Siellä on monenlaista tarjolla :)

   Poista
  2. Tuolla kertaa kävi Murphyn laki toteen. Ei kosmetologikaan voinut ennalta aavistaa, että myymälän ovi kävisi koko ajan. Onneksi mulla oli silloin ihan ruhtinaallisesti aikaa, mutta jollei olisi ollut, niin kyllä olisi joku homma jäänyt pahasti kesken ja olisin suunnilleen kihissyt raivosta;) Kyllä sinne hoitolaan mennään nauttimaan olosta, eikä hoppuilemaan tai olemaan hankalissa asennoissa, kuten sinä jouduit olemaan.

   Poista
  3. Se on juurikin näin! Kyse on kuitenkin rentoutuksesta :D

   Poista
 2. Voi että, tuli vähän ristiriitainen fiilis, ihana kuulla että hoito oli hyvä, mutta taas se ei ole kivaa, jos on kauneushoitokokemuksen jälkeen jumissa muista paikoista :( Tilat toki varmaan rajoittaa hoitopetien jne. kokoja, mutta silti :P Ja mun mielestä se ei ehkä ole korrektia, että työntekijät keskustelevat keskenään samassa tilassa, missä asiakas on hoidossa. Olen ehkä vanhanaikainen tän asian suhteen :D

  Jossain hoitoloissahan on muuten ihan shoppailutunnit, jotta vältyttäisiin Sarinkin vinkkaamalta tilanteelta. Itselleni kävi kampaajalla niin, että jouduin hiussävyte päässä kökkimään, kun liikkeeseen pöllähti lahjakortin ostaja ja sen myymisessä kesti. Vähän tuli fiilis, että kiva jos tässä tulisikin joku reaktio hiussävytteeseen ja ehtiikö nyt se vaikutusaika mennä umpeen jne. jne. xD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla tuli kuule vähän sama fiilis, toisaalta oli ihana hoito, mutta sitten oli näitä muuttujia, jotka söivät tunnelmaa. Mä olen kyllä yhtä vanhanaikainen tuon suhteen, mun mielestä se tilanne oli tosi outo ja koin sen vähän epämiellyttäväksi, varsinkin kun en tiennyt yhtään mistä he puhuvat.

   Kampaamossa toi on tosi paha, jos väri "unohtuu" asiakkaan päähän kun pitää samalla hoitaa tuhatta muutakin asiaa :/

   Poista

Kiitos kommentistasi :)