torstai 10. elokuuta 2017

Hattujuhlat 2017.Koko kesän ehkä yksi odotetuimpia juhlia ovat ystäviemme järjestämät Hattujuhlat. Olen kirjoittanut rapsaa parina kesänä Hattujuhlista ja tänä vuonna en missään nimessä tee poikkeusta. (Aiempien vuosien rapsat voit lukea täältä ja täältä.)

Tämän vuoden juhlien teema oli Amerikka ja se näkyi hienosti koristeluissa sekä tarjoiluissa. Pientä Trump -läppääkin heitettiin aina silloin tällöin. Instassa hästägit sivusivat juruikin tätä teemaa. Sää ei meitä paljon hemmotellut tänä vuonna, mutta eipä tuo haitannut. Juhlissa on aina niin ihana tunnelma ja meininki, että säästä viis. Isäntäpari oli jälleen onnistunut erinomaisesti tarjoiluissa ja juhlaväki sai nauttia todella herkullisia pöydän antimia. Viiniäkin maisteltiin hieman. Jos nauru pidentää ikää, elinvuosia taisi illan aikana kertyä lisää monta vuotta. Suurin osa juhliin osallistuvista on meille vanhoja tuttuja, joten juttu lentää hyvin. Aiheet rönsyilevät juuri oikealla tavalla sinne tänne ja karkaavatkin välillä ties kuinka kauas.

Näistä joka kesäisistä juhlista on tullut meille rakas perinne ja olo on hieman haikea kun pitää jälleen odottaa vuosi seuraavia. Suunniteltiin muuten jo porukalla ensi vuoden ohjelmaa ja voin sen verran paljastaa, että siitä tulee eeppistä! Tänä vuonna kisailimme perinteisesti Viikinki-pelissä, Dartsissa ja frisbeegolfissa. Itse loistin etenkin Viikinkipelin alussa kaatamalla kuninkaan ja sitä kun ei saisi missään nimessä tehdä. Noh, onneksi joukkuetoverini olivat armollisia eivätkä mököttäneet mulle oikeastaan ollenkaan. Se pitää sanoa, että meidän joukkueella oli kyllä ehkä kovin itsetunto. Torilla tavataan, prkl!

Mutta joo. Juhlat ovat nyt juhlittu ja perinteeksi on myös muodostunut se, että minä taltioin juhlatunnelman valokuviin. Annankin nyt kuvien puhua puolestaan ja toivon, että niistä välittyy teille se äärimmäisen mukava tunnelma, joka meillä oli.

Näiden myötä, kivaa loppuviikkoa kaikille!
(Nonnula siirtyy nyt uuteen postausrytmiin. Postauksia tulee jatkossa ma-to sekä sunnuntaisin. Perjantai sekä lauantai vedetään huilia.)2 kommenttia:

  1. Todella mahtavia ja tunnelmallisen pysähtyneitä tilannekuvia. <3

    VastaaPoista
  2. Ihanat hattujuhlat teillä on ollut. Kuvista välittyy ilo ja rentous <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)