keskiviikko 30. elokuuta 2017

Häätö keltaiselle.


Me blondit taistelemme keltaisuutta vastaan ja markkinoilta löytyykin onneksi hyviä aseita siihen. Olen vinkkaillut teille hyvistä hopeatuotteista aina kun olen niihin törmännyt ja tänään on taas sellaisen vuoro.

KayPro (Kaypro? KAYPRO? Kay Pro? KAY PRO? Miten tämä kuuluu oikeaoppisesti kirjoittaa?) on itselleni kohtuullisen uusi tuttavuus, jonka tehoon ihastuin välittömästi. Hengailin alkukesästä kaupunkimme kauppakeskuksessa ja piipahdin erääseen kampaamoon heidän houkuttelevan näköisten myyntipöytien ansiosta.

Pöydillä oli mm. tätä kyseistä merkkiä tarjolla ja tuotteita oli sen verran runsaasti, että jouduin hetkeksi aikaa valinnanvaikeuteen. Kampaamossa oli Kay Pron tuotteista sillä hetkellä meneillään tarjous 6 € kpl. Se on kuitenkin ammattilaissarjasta aika vähän. Nappasin siitä sitten tämän hopeashampoon kokeiluun, koska näitä menee.

Kun kokeilin tätä ensi kerran, tulin suihkusta aavistuksen jopa järkyttyneenä pois. Tämä nimittäin on aivan SUPERtehokas. Olen kuullut, että Fudgen hopeashampoo on vertaansa vailla, mutta uskaltaisin väittää tämän olevan sille kova haastaja. Olen aiemmin kokeilemieni hopeashampoiden kohdalla tottunut muhittamaan niitä sen 5 minuuttia hiuksissani eikä tulos ole ollut silkkaa Pirkko Liinamaata.

Enpä arvannut siis tämän kohdalla asian olevan hieman toisin. Pidin shampoota hiuksissani noin kaksi minuuttia ja se oli ehdottomasti aivan maksimiaika. Eipä tosiaan näkynyt hiuksissani enää keltaista vaan aavistuksen jo jopa sinistä. Koska en haikaile mitään Sanni-tukkaa itselleni, päätin olla seuraavalla kerralla vähän nopeampi vaikutusajan suhteen. Jos hakee hiuksiin vaan viileää taittoa, tämän kanssa pesu ja huuhtelu riittää. Ei mitään monen minuutin muhittelua. Mutta jos toiveena on saada kunnon lilahtavan harmaa sävy, sitten ei kai ole mitään aikarajaa. Mitä kauemmin pidät, sen syvemmän sävyn saat.
Tämä kolmen kuva sarja varmaan kertoo olennaisen tämän shampoon tehosta. Pursotin tuotetta kädelle, otin kuvan ja pesin pois. Noin alle minuutin ajassa väri tarrasi ihooni noin tehokkaasti kiinni. Mikäli hiuksesi latvat ovat kuivahkot ja tosi vaalennetut, tämän kanssa saa oikeasti olla tarkkana ettei tule lilat latvat. Shampoo on erittäin tehokas ja pigmenttinen.

Shampoo tuoksuu sille mille hopeashampoot melkein aina tuoksuvat, sellaiselle vähän lääkemäiselle ja teolliselle. Kay Pron Anti-Yellow shampoo vaahtoaa tosi kivasti eikä se kuivata hiusta niin paljon kuin hopeatuotteet yleensä.

Kay Pron tuotteita on vähän haastavaa löytää mistään, mikä on sinänsä tosi harmi. Kyseessä on meinaan ihanan huokea ja todella laadukas kampaamosarja. Tuurissa näitä oli myynnissä 5,95 € kappalehintaan, mutta jossain nettikaupoissa näiden kappalehinta on jopa 13 euroa kappaleelta. Merkkiä kannattaa kuikuilla oman kaupungin kampaamoista tai jos sattuu Tuurissa päin olemaan, sieltä ainakin löytyy hyvä valikoima. Netissä on tosiaan muutama kauppa, joka tätä sarjaa myy, mutta hinta on huomattavasti korkeampi kuin millä itse olen Kay Pro -tuotteeni ostanut.

Suosittelen siis tutustumaan sarjaan, jos vain kohdalle osuu!
Onko merkki tuttu entuudestaan?

6 kommenttia:

 1. Tämä on kyllä hyvä hopeashampoo. Vinkkinä, että apteekeista löytää paremmin kuin kampaamoista. :)

  VastaaPoista
 2. Heh tuli sun postausta lukiessa mieleen eräs tukkakatastrofi parin vuoden takaa. Oli tiedossa eräät kekkerit ja ajattelin saapua paikalle hienoissa tummahkon harmaissa hiuksissa. Valkaisun jälkeen heitin kuontalooni tutuksi ja turvalliseksi koetun suoravärin vaikuttamaan. Lopputulos olikin sitten sellainen sähkönsininen :D Ei ollut aikaa yrittää fixailla sitä lettiä enää miksikään joten se ilta meni lakki päässä murjottaessa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D oh lord! No se näissä kotiharmaanteluissa on aina vaarana, että lopputulos on silkkaa Sannia xD

   Poista
 3. Onpa tehokasta shampoota. Minä tykkään pestä tätä ruskeaa tukkaanikin välillä hopeashampoolla. Hiuksiin saa kivan viileän sävyn.
  Mukavaa keskiviikkoiltaa Jonna!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, hopeashampoota voi tosiaan käyttää muunkin väriseen hiukseen kuin vaaleaan :) Se taittaa lämpimiä sävyjä kaikesta pois :)

   Mukavaa torstaipäivää Outi :)

   Poista

Kiitos kommentistasi :)