keskiviikko 9. elokuuta 2017

#bereMARKable haaste II: Rokkarisilmät.


Osallistun tänäkin vuonna Avonin meikkihaasteeseen ja tänään olisi haasteen kakkososan vuoro! Toisessa haasteessa oli tehtävänä luoda täydelliset rokkarisilmät. Tätä varten sain Avonilta jälleen ihanan ison kasan tuotteita, joita sai käyttää apunaan tässä rokkarilookin luomisessa. Avon haaste menee yksinkertaisuudessaan niin, että haasteessa annettu meikkilook kuvataan, jaetaan se Instagramissa ja laitetaan mukaan #bereMARKable sekä tägätään mukaan @avonfinland. Ensimmäisessä osassa luotiin ombrehuulet ja nyt toisessa osassa tosiaan nämä kohta nähtävät rokkarisilmät.Rakastan tehdä silmämeikkejä, joten tämä haaste oli minulle erittäin mieluinen. Ja koska olen sydämeltäni pesunkestävä rokkarityttö, sekin osa haasteesta tuntui erityisen hyvältä. Keskityin tuotteissa erityisesti saamiini 18 hrs Artist Ink -luomiväreihin, joita oli kolmea eri sävyä. Näin jo heti sieluni silmin silmämeikin, jossa pääpaino on upeassa turkoosin sinisessä sekä metallinhohtoisessa taupessa. Lilan jätin tällä kertaa pelistä pois, sillä lila ei sovi silmieni värin kanssa yhteen oikein ollenkaan.

Nämä voidemaiset luomivärit ovat hyvin silkkisiä koostumukseltaan ja niissä on pigmenttiä oikein mukavasti. Niitä voi halutessaan levittää sormin tai siveltimellä. Itse turvauduin siveltimen apuun ja koska käytin kahta hyvin erilaista sävyä keskenään, häivyttelin niiden risteyskohtaa luomella myös niin ikään siveltimen avulla.

Upea Infinite Teal -turkoosi pääsi silmien sisänurkkaan sekä keskelle luomea ja Totally Taupe luomivakoon sekä ulkonurkkaan. Silmät rajasin mustaakin mustemmalla Skinny Precision Eyelinerillä, jossa on muuten sairaan hyvä pigmentti sekä pysyvyys! Kynän jälki on mukavan pehmeä, joten sitä saa häivyteltyä todella helposti. Ripsiin sutasin Big & Daring Volume Mascaraa, joka tekee ripsistä todella tuuheat ja upeat.

Rokkarisilmäni olivat minun makuuni täydelliset ja olisin voinut lähteä tässä lookissa mennen tullen rokkailemaan. Todellisuudessa menin tässä meikissä jokakesäisiin hattujuhliin ystäviemme luo, mutta kerrottakoon, että juhlissa kuuntelimme runsaasti rokkia :)

Miltä silmäni ja koko meikkini sitten näyttivät?Rakastan turkoosin ja ruskean liittoa ja se sopii hyvin silmieni väriin. Tämä yhdistelmä on erinomainen iltameikkiin ja tuo katseeseen todella upeaa syvyyttä. Rokkarisilmät saavat olla rohkeasti näyttävät ja tummanpuhuvat. Luomiväriä saa laittaa ihan reilusti ja ei haittaa vaikka meikki tuntuisi vähän överiltä. Rokkenrolli on rajoja rikkovaa ja äänekästä, joten meikkikin saa olla sen mukainen.

Huuliin halusin vähän väriä, mutta en kuitenkaan mitään hirmuisen kirkasta. Päädyin valitsemaan nudehkon sävyn johon lisäsin hieman huulikiiltoa antamaan muhkeampaa efektiä.

Tällainen oli siis minun versioni rokkarisilmistä ja osallistumiseni haasteen kakkososaan. Kolmatta osaa innolla odottaen! :) Lisää haasteesta voit lukea täältä.

Mukavaa keskiviikkoa kaikille!

4 kommenttia:

 1. Upea silmämeikki. Tykästyin kovasti tuohon sinivihreään luomiväriin.
  Mukavaa päivää sinulle Jonna!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) Se on kyllä tosi ihana luomari!
   Samoin sulle Outi <3

   Poista
 2. Upea silmämeikki, mielestäni onnistuit todella hyvin! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)