tiistai 4. heinäkuuta 2017

Suoraa asiaa.Muistan miten sain ensimmäisen suoristusrautani vuonna 2003. Silloin koko suoristusrautaskene oli todella lapsenkengissä - ainakin Suomen markkinoilla - ja eka rautani olikin höyryllä toimiva. Kuuma vesihöyry suoristi hiusta. Noh, mun tapauksessa se teki hiuksistani karvaisen näköistä suoraa, koska hiukseni ovat luonnonkiharat, jotka reagoivat voimaakkasti kosteuden kanssa.

Luojan kiitos tekniikka on kehittynyt niistä ajoista ja me luonnonsäkkäräpäätkin saamme oikeasti suorat hiukset niin halutessamme. Olen omistanut ensimmäisen höyryrautani jälkeen useamman suoristajan, mutta nyt vasta sain käsiini oikeasti kaikkein parhaimman ikinä.


Remington S7412 Air Plates -suoristaja on maailman ensimmäinen suoristusrauta, jossa on joustavat muotoilulevyt. Rauta myötäilee hiusta eikä toisinpäin ja tämän erikoismuotoilun ansiosta hius pysyy rautojen välissä koko pituudeltaan koko muotoilun ajan. Tämä takaa pitkäkestoisen ja tasaisen lopputuloksen.

Muotoilulevyissä on kymmenkertainen Black Titanium Ceramic -keraaminen pinnoite, joka auttaa hiusta liukumaan ilman kitkaa rautojen välissä. Cool Touch -teknologia pitää raudan ulkopinnan viileänä, jolloin laitetta on helpompi ja turvallisempi käsitellä.

Raudassa on säädettävä lämpötila 150 -230 astetta ja viisi lämpötilavaihtoehtoa. Rauta on käyttövalmis 15 sekunnissa, siinä on automaattinen virrankatkaisu, lukittava lämpötila ja jännitteenvaihto ominaisuus. Johtoa piisaa 1,8 metrin verran ja johto on pyörivä. Takuuta annetaan 3 vuotta.


Tässä hiukseni ns. luonnontilassa. Olen pessyt ne illalla ja yön yli ne ovat olleet nutturalla. Ne ovat karvaiset, säkkärät ja todella vaikeasti hallittavat. Ne rönsyilevät joka suuntaan ja tuntuvat karkeilta.Tässä hetkeä myöhemmin. Sama aamu, samat hiukset, sama muija (miinus silmälasit). Hiukset eivät ole enää säkkärät, eivätkä karheat vaan ihanan suorat, silkkisemmät ja paljon helpommin hallittavat.

Remington S7412 Air Plates -raudalla muotoilu on ihan juhlaa. Aikaisemmilla raudoilla on tuntunut paljon enemmän kitkaa ja sellaista tunnetta, että hius ottaa kiinni rautaan ja se ei liu'u rautojen välissä saumattomasti. Tämän raudan kanssa ei ole totisesti tuota ongelmaa. Tällaisen muotoilutyökalun kanssa on ilo muotoilla hiusta ja huomaa, ettei hiuskaan kärsi niin suuresti kun on pelivehkeet kohdillaan.

Itse käytän lämpötilana kolmea palluraa eli lämpötila on about 200 astetta ja se riittää hyvin mun vaikean luonnonkiharan kesytykseen.


Jos kaipailet kunnollista suoristusrautaa, tätä kannattaa ehdottomasti harkita. Remingtonia myy isommat marketit ja kodinkoneliikkeet. Suositushinta laitteelle on 79,95 €

Mukavaa tiistaita kaikille!

Remington S7412 Air Plates saatu maahantuojalta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)