keskiviikko 5. heinäkuuta 2017

Melkein tekis mieli haukata.


Vartalonhoitotuotteet ovat suuri heikkouteni hajuvesien lisäksi. Kun tarjolla on mahdollisuus testata uusia vartalovoiteita ja/tai suihkugeelejä, mä olen kiljuen vapaaehtoisena jonossa.

Olin kuullut villejä huhuja, että tätä kuvassa näkyvää Naturalium -tuotesarjaa saisi Cittareista, mutta ei ainakaan meidän kylän Citymarket ole ottanut tätä missään kohtaa valikoimiinsa. Höh. Sain mahdollisuuden testailla muutamaa tuotetta kyseisestä sarjasta ja olin asiasta kovin iloinen, koska tämä on ollut brändi johon olen ehdottomasti halunnut tutustua. Ennen testipaketin saamista sain infoa, että kyseistä sarjaa ei saa edes Cittareista (enää) vaan sitä myy Norriscosmetics.fi-verkkokauppa sekä rajoitetun ajan Sokos sekä Stokka.

Sarjaan kuuluu vartalovoide, suihkugeeli, vartalosuihke ja 2in1 shampoo hiuksille. Makutuoksuvaihtoehdot ovat ihanat; Mango, Vihreä Omena, Persikka, Kookos, Vadelma ja Meloni. Olisin toki tahtonut testailla kaikki tuoksut läpi, mutta päädyin valitsemaan mangon ja kookoksen. Mango kun harvemmin on huono missään muodossa. Ja kookoksesta tykkään, vaikka Mikke sitä inhoaakin sekä makuna että tuoksuna.


Mangoista sain testiin vartalovoiteen sekä -suihkeen. Pitää sanoa, että tuoksu näissä on todella autenttinen eikä pätkääkään teollinen! Vartalovoide on ihan jumalaisen hyvää. Se imeytyy kunnolla eikä jätä karmeaa valkoista, muljuavaa pintaa iholle. Se on tosi kosteuttava ja ah, niin hyvä kaikin tavoin. Mangon tuoksu pysyy iholla pitkään ja sitä voi tosiaan voimistaa vielä saman tuoksuisella vartalosuihkeella.

Vartalosuihkeet ovat muuten käteviä monella eri tapaa. Itse suosin näitä ns. yötuoksuina eli illalla suihkun jälkeen marinoin itseni usein juurikin vartalosuihkeilla. Käytän niitä myös wc:ssä raikastimina, siivouksen jälkeen suhauttelen niitä kodin tekstiileihin ja olenpa lurautellut niitä silitysveteenkin.  Monikäyttöisiä siis!


Kookospuolelta sain testiin suihkarin, joka vaahtoaa kivasti eikä jätä ihoa koppuraisen kuivaksi. Kookos tässä on myös kovin aidon oloinen, sellainen mukavan pehmeä sekä makea. Eikä mikään aurinkorasvahirvitys.

Purnukkakoot Naturalium -tuotteissa on mukavat suuret; suihkugeeli on 500 ml, vartalovoide 370 ml ja vartalosuihkekin 200 ml. Kelpaa siis hölvätä ihan huoletta, ei lopu ihan heti kesken.

Sarjan on myös mukavan edullinen, suihkugeelin suositushinta on 5,50 €, vartalovoiteen 7,50 € ja vartalosuihkeen 7,90 €. Norris Cosmetics -verkkokauppa myy näitä tuotteita setteinä ja niiden hinta on vähän alle 20 €.

Minua himottaisi kokeilla vielä ainakin vadelmaa ja persikkaa. Ja ehkä sitä omppuakin! No okei, kaikkia! :D Ihastuin tosi paljon näihin, mahtavaa ja edullista sekä toimivaa! Bravo! Nyt vain toivotaan, että nämä palaisivat takaisin Cittarin valikoimiin.

Onko Naturalium sinulle tuttu?

Tuotteet saatu pr-näytteinä.

4 kommenttia:

  1. Vartalosuihke kuulostaa erinomaiselta, jos tuoksu ei siinäkään ole yhtään teollinen! :) Pitää kurkkia Cittareiden valikoimia :).

    VastaaPoista
  2. En ole kuin lukenut näistä ihanuuksista, mutta takaraivon perukoille ovat jääneet ja jossain kohtaa haluan ehdottomasti testailla!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)