maanantai 24. heinäkuuta 2017

Master Blush.


Maybelline New York Master Blush -poskipunapaletti. Saadessani tämän ihanuuden testattavakseni, tiesin heti millaisen meikin aion tällä toteuttaa. Vaikka kyseessä onkin siis poskipuna/korostuspaletti, päätin kokeilla tehdä myös silmämeikin. Pinkit ja punaiset silmämeikit ovat tällä hetkellä todella in, joten sormeni syyhysivät päästä tämän kimppuun.


Paletissa on neljä sävyä, joiden avulla saa tehtyä upean poskipunameikin. Vaalein sävy on tarkoitettu poskipäiden korostamiseen ja kolme eri pinkin sävyä sitten poskipuniksi. Mulla meni nämä kolme sävyä myös luomiväreinä, kuten kohta näette. Käytin näitä värejä meikissäni tottakai myös poskipunina ja tykästyin siihen, että näillä voi tehdä moniulotteisemman poskipunan kasvoille. Varjostin luumunsävyllä poskiluun alta ja käytin kahta vaaleampaa sävyä itse poskipunana.

Sävyissä on pigmenttiä runsaasti, joten varovaisesti sen sudin kanssa siellä kotona sitten. Luomiväreinä nämä käyttäytyivät todella hyvin. Häivyttäminen oli helppoa ja luomarinpohjustajan kanssa nämä sävyt oikein pomppasivat esiin. Pinkit ja punaiset sävyt silmämeikissä imartelevat eritoten sinisiä silmiä, joten halusin pitkästä aikaa kokeilla miten pinkki meikki toimii itselläni. Joskus vajaa 15 vuotta sitten meikkasin aina pinkillä silmäni, mutta jossain vaiheessa sain väristä vähän yliannostuksen ja jätin sen pois ohjelmistosta kokonaan. Nyt kun aikaa on kulunut sopivissa määrin pinkin käyttäminen tuntuukin ihan hyvältä.


Meikistä olisi saanut iltaversion helposti lisäämällä siihen ylä- ja sisärajaukset, mutta jätin ne pois tästä versiosta. Halusin pääpainon olevan yksinkertaisesti väreissä ja tarkasti erotelluissa ripsissä. Koko komeuden kruunasin tottakai myös pinkillä huulipunalla.

Pitää myöntää, että kyllä mä viihdyn pinkissä silmämeikissä. Väri sopii hyvin yhteen silmieni värin kanssa ja meikki tuntuu sitä myöden omalta. Joku on varmasti sitä mieltä, että ikäiseni naisen ei olisi enää soveliasta käyttää näin hurjia värejä, mutta mä en kyselekään mitään lupaa mihinkään :D Meikissä saa käyttää just niitä värejä, jotka tuntuvat omilta.

Ihastuin tähän palettiin tosi paljon ja aion varmasti jatkossakinkin käyttää tätä silmämeikin tekoon. Sarjassa on myös toinen paletti, aurinkopuuteriversio jossa on ihanan kauniit ruskeat sävyt. Haluatteko nähdä siitä saman tyyppisesti tehdyn meikin? Jos vastaatte kyllä, toteutan mielelläni sen myös lähiaikoina.

Master Blush -palettia löydät mm. Sokokselta ja sen hinta on noin 17,90 €.


Pinkki meikki -nou nou vai yes yes?

Paletti saatu maahantuojalta.

4 kommenttia:

 1. Nätti meikki ja pinkkimeikki on ylipäänsä iso jees:) Sen mitä olen tätä palettia swatchaillut kaupassa, niin pigmentti vaikuttaa todella hyvältä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :) <3 Pinkki meikki on jotenkin niin omanlainen ja sopiva :)

   Poista
 2. Yes yes ilman muuta. Ihanan tyttömäinen ja raikas meikki. Todellakaan ei ikärajaa meikkiväreissä vaan käytetään just sitä mistä tykätään. Itse olen viisikymppinen ja käytän iloisesti värejä koska kyllähän se alkaa kyllästyttämään samojen värien esim. ruskeiden käyttäminen. Olisi kiva nähdä aurinkopuuteriversio ja sen toimivuus. Ihania meikkihetkiä sinulle😗

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ihan mahtavaa! Näin me tehdään! :) <3
   Aurinkopuuteriversio tuli viime viikolla ulos :)

   Poista

Kiitos kommentistasi :)