keskiviikko 19. heinäkuuta 2017

Lomalla.
Me ollaan lomalla. Neljä viikkoa yhteistä aikaa perheen kanssa -se on se mitä koko vuoden aina odottaa. Mainitsin jo viime viikolla, että tästä lomasta johtuen blogissakin saattaa tulla pienehköjä päivän parin katkoja. Mutta toisaalta kaikillahan nyt on kesä, joten uskoisin lukijoidenikin lomailevan jossain vaiheessa, joten pienet lomatauot täällä Nonnulassa tuskin kenenkään universumia nytkäyttää raiteiltaan :)

Suomen kesän vaihteleva sää on jo käsite sinänsä ja uskomattomien monien nettimeemien kohde. Itse en kaipaa mitään tappohelteitä, mutta kyllä lämpimän leutoa säätä saisi olla. Sadetta en kavahda enkä varsinkaan ukkosia. Kesään kuuluu sade ja aurinko, kumpaakin sopivissa määrin.

Me uhmasimme viime viikolla sadesäätä ja suuntasimme kulkumme ystäviemme huvilalle Vakka-Suomeen. Tuo ihana Villa Kuusela on vilahdellut blogissani ennenkin. Kuuluisat hattujuhlat järjestetään siellä aina ja ne ovat tulossa vielä tänä kesänä. Niistä erikseen rapsaa sitten aikanaan.

Villa Kuusela on siis rakkaiden ystäviemme ihana kesäpaikka, jonne meneminen on aina kuin kotiin tulisi. Aika sujahtaa siellä luvattoman nopsaan ja kotiin lähtiessä on aina pikkasen haikea olo. Siellä kun viihtyisi aina vielä hetken pidempäänkin. Villa Kuuselan kupeessa on upea Taipaleenjärvi, jonne suuntasimme tällä kertaa vierailumme aikana. Lapsukaisemme halusivat uimaan ja taivaan vesihanakin pysyi sopivasti kiinni uintireissumme ajan.

Muun ajan vettä loikottikin sitten ihan kiitettävissä määrin, mutta ei se meidän possea haitannut yhtään. Pelasimme korttia, teimme ruokaa, nautimme lasilliset viiniä, juttelimme, nauroimme ja lapset leikkivät. Hyvien ystävien seurassa on aivan sama vaikka taivaalta sataisi vanhoja mummoja.

Kuten aina - myös tälläkin kertaa - otin kasan kuvia, joiden välityksellä voi taas talvella muistella kivaa kesäpäivää. Laitan niitä nyt myös teille nähtäväksi ja toivon, että niiden kautta saatte palan siitä ihanasta tunnelmasta joka meillä viime viikolla oli.

Kiitos taas rakkaat ystävämme siellä Kuuselassa, piditte meistä jälleen kerran hyvää huolta.
Love you.


Kaunista keskiviikkoa kaikille!
(Blogi jää nyt taas loppuviikoksi lomalle, ensi viikolla jatketaan)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)