keskiviikko 26. heinäkuuta 2017

Kun haluat kevyempää.


Hei oiskos se kesä vihdoinkin löytänyt tiensä Suomeen? Viime päivät ovat olleet lämpimiä ainakin täällä Varsinais-Suomessa. Ja silloin kun on lämmin (tai jopa helteisen kuuma) ei tee mieli paklata kasvoille raskata meikkiä. Tänään vinkkaankin teille heleän ja kevyen meikin teon ja tuotteet siihen!


Meikkipohja kannattaa jättää kevyeksi. Itselläni on paljon pisamia ja kesämeikissä annan niiden näkyä, koska tykkään niistä ja hei, nyt pisamat ovat todella kuuminta hottia! Jotkut jopa piirtävät niitä itselleen, jos niitä ei luonnostaan ole. Joten jos sulla on kesakoita, älä meikkaa suotta niitä piiloon. Itse aloitan aina kevyen kesämeikin teon siitä, että laitan kasvoilleni aurinkosuojavoiteen ja annan sen imeytyä kunnolla. Suojavoiteen päälle töpöttelen meikkivoidesudilla hieman peittoa antavaa meikkivoidepuuteria. Oma suosikkini on Zuiin versio, josta olen kirjoittanut enemmän täällä. Meikkipohjasta saa tällä aikaan sopivasti peittävän, mutta tosi luonnollisen ja kuulaan. Ehdoton kesäsuosikkini!
Lisäkuulautta sekä -hohtoa meikkiin saa tottakai korostustuotteilla. Oma suosikkini on Everyday Minralsin Sunny -hohdepuuteri. Siinä on ihana koostumus ja se antaa juuri oikeanlaisen hehkukorostuksen poskipäille, kulmaluille sekä amorinkaareen. Puuteri on hienojakoista ja se levittyy kuin unelma iholle. Sävy Sunny on juuri minun iholleni sopiva sävy eikä sen kanssa ole vaaraa övereistä tai siitä, että näyttäisi C-3PO:lta (kiitos Fanni tästä vertauksesta, hihittelin sille vaikka miten pitkään) Jos et ole vielä tutustunut Everyday Mineralsin tuotteisiin, voit tehdä sen täällä. Sunny-hohdepuuterin hinta on 19,90 €.


Tämän kesän paras ripsari on ehdottomasti tässä. Kesämeikkiä ei voi tehdä ilman vedenkestävää ripsaria ja jos sellainen puuttuu meikkipussista, suosittelen lämpimästi Maybelline New York Colossal Big Shot Volume Express Mascaraa. Mun ripset tottelevat tätä sotilaallisen jämptisti ja tämä pitää todellakin pintansa. Esimerkkinä voin kertoa, että onnistuin saamaan niskajumin automme ilmastoinnista ja kipu oli sen verran äijämäistä, että itkuhan siinä tuli kun yritin liikuttaa päätä. Olin aamulla maalannut ripseni tällä ja itkuiluista huolimatta ripset olivat kauniina aamusta iltaan. Eivätkä valuneet poskille. Toivon mukaan tämä ripsari pysyy myynnissä myös jatkossakin, sillä olen ihan myyty tälle. Tämä irtoaa ripsistä myös hyvin pois eikä vaadi isompia ponnisteluja.Viime viikolla esittelin teille Max Factorin uutuuspunat, Honey Lacquer -huulimaalit ja eräs lempparisävyni niistä, Indulgent Coral jäi pois postauksesta. Sillä oli ihan tarkoitus, sillä halusin säästää sen tähän postaukseen. Sävy on nimittäin täydellinen kevyeen kesämeikkiini. Rakastan tämän sävyisiä huulipunia ja ne jos mitkä ovat kesävärejä!

Kulmat tein tähän meikkiini yhdellä lempparikynistäni, Isadoran Sculpting Brow Penillä. Sävy 82 Medium Brown on minulle tosi hyvä ja tykkään kynän pehmeydestä sekä siitä, että se on myös vedenkestävä. Kesällä tulee hikoiltua sen verran, että meikin on hyvä olla waterproof -mallia.Tadaa, kevyt kesämeikki! Pisamani näkyvät meikkipohjasta huolimatta ja meikki on kuulas ja mukavan raikas. Tämän raskaampaa päivämeikkiä ei tarvitse olla kesäkuumalla. Itse tallustelin tässä meikissä viime lauantaina Turun jokirannassa Tall Ship Racessa ja voin kertoa, että lämmin oli. Tämä meikki tosin kesti hienosti ja kaikesta hikoilusta ja auringonporotuksesta huolimatta se pysyi nättinä iltaan asti.

Vielä on kesää jäljellä, joten nappaa tästä vinkit talteen ja tee itsellesi kiva sekä kevyt kesämeikki! Annan lämpimät suositukset näille kaikille käyttämilleni tuotteille.

Mikä on sinun kesän luottotuotteesi?

Kaikki tuotteet saatu blogin kautta testattavaksi, mielipiteet omia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)