maanantai 3. heinäkuuta 2017

Intensiiviset.Dolce & Gabbana Light Blue Eau Intense.  Alkuperäinen Light Blue ilmestyi vuonna 2001 ja sen jälkeen se on saanut seurakseen muutamia eri vivahteisia versioita. Viimeisimpänä nyt tämän Eau Intense -version.

Olen aina pitänyt Light Bluen tuoksusta, kuten varmasti moni muukin. Jossain vaiheessa tuntui, että se löytyi jokaiselta ystäväpiirini naiselta. Eittämättä hittituoksu siis. Light Blue on helppo ja kepeä tuoksu, joka asettuu vaivattomasti useamman naisen iholle, ilman suurempia ikärajoja.

Siinä missä alkuperäinen Light Blue on utuinen ja herkkä, Eau Intense on selkeästi skarpimpi. Kuin sanavalmiimpi pikkusisko, joka ei pelkää puhua suoraan asioista. Eau Intensen tuoksumaailma on nimensä mukaisesti intensiivisempi ja se tuo nuotteja esille tuntuvammin. Kirpeyden tuntee toisella tapaa kuin alkuperäisessä versiossa.


Raikkaus ja pirteys ovat tämän tuoksun kuvaavimmat sanat. Tuoksuun ei ole ympätty ämpärikaupalla nuotteja oikealta ja vasemmalta vaan homma on pidetty yksinkertaisena ja kauniina. Alkutuoksua hallitsevat kaksi kirpakkaa nuottia; sitruuna sekä mehukkaat, vihreät Granny Smith -omenat. Sydäntuoksussa näiden sekaan hyppää kehäkukka sekä herkkä jasmiini. Lopputuoksua hallitsevat meripihka sekä myski.

Kun tuoksussa on vain kuusi nuottia, on selvää että niiden tulee olla varmoja paikoistaan ja tuoda tuoksuun tarpeeksi intensiivisyyttä. Tämä kuusikko tekee juuri sen ja tuoksun nimi tekee sen minkä lupaa. On intensiivinen ja itsevarma.

Dolce & Gabbana Light Blue Eau Intense -tuoksun on luonut Oliver Cresp, joka on nenä myös alkuperäisen Light Bluen takaa. Tuoksu onkin siis alkuperäisen kaltainen, mutta paljon selkeämpi ja erottuvampi.Haluan aina välillä vinkkailla teille myös miesten tuoksuista ja tänään on jälleen sellainen kerta. Lukijoissani on toivon mukaan myös joitakin miehiä? Saa ilmiantaa itsensä! :D Vaikka lukijakuntani koostuu pääasiallisesti naisista, vinkkaan miesten tuoksuista siksikin, että tuoksu on ihana lahjaidea miehelle.

Dolce & Gabbana on luonut Light Blue -tuoksusta myös miehille oman Eau Intense -version, joka pökerryttää suoraviivaisella seksikkyydellään. Tämä tuoksu on ehdottomasti oivallinen häätuoksu tämän kesän sulhoille. Hääpäivän tuoksu kannattaa valita tarkkaan, sillä ihmisen tuoksumuisti toimii yllättävän hyvin. Hääpäivänä käytetty tuoksu palauttaa mieleen myöhemmin sen iloisen ja onnellisen päivän muistot. Sulhasen voi yllättää myös iloisesti valitsemalla hänelle huomenlahjaksi hyvän tuoksun ja tämä sopii myös siihen tehtävään. Kun tuoksu on annettu huomenlahjaksi, sitä tulee mahdollisesti käytettyä häämatkalla ja jälleen päästään tuoksumuistin tuomaan toimintaan. Tuoksu voi palauttaa myöhemmin mieleen ihanan häämatkan ja siellä yhdessä koetut asiat.

Miesten Eau Intense tuoksu luottaa niin ikään myös vain kuuteen nuottiin, jotka luovat tuoksusta upean kokonaisuuden. Alkutuoksussa tuntuvat jäinen greippi sekä makean mandariinin aromit. Sydäntuoksu on täynnä veden voimaa, suolaisen meren raikkailla vivahteilla sekä sen kaverina katajan metsäisen intensiivisellä tuoksulla. Lopputuoksu sulkee hienosti kokonaisuuden meripihkan ja myskin yhdistelmällä.

Alkuperäinen miesten Light Blue ilmestyi vuonna 2007. Eau Intense -version on luonut legendaarinen Alberto Morillas, jonka tuoksuluettelo on hyvin ansiokas.


Täynnä tunnetta, intensiiviset tuoksut. Nämä tuoksut ovat kuin pulahdus Välimeren aaltoihin. Mikäli kaipaat tuoksuhyllyysi raikkaampaa ja intensiivisempää tuoksua, suosittelen ehdottomasti tutustumaan tähän. Omaa mönsjöötä hemmottelisin ehdottomasti miesten versiolla, väitän että hän taatusti ihastunee tähän tuoksuun. Oma Mikkeni ainakin teki niin.

Dolce & Gabbana Light Blue Eau Intense -tuoksut sinulle ja hänelle saatavilla mm. Sokokselta

Pour Femme EdP 63,90 € / 25 ml
Pour Femme EdP 83,90 € / 50 ml
Pour Homme EdP 71,90 € / 50 ml

Mikä on sinun suhteesi Light Blue -tuoksuun?

Tuoksut saatu maahantuojalta, mielipiteet omia.

4 kommenttia:

  1. Mä en olisi ikinä uskonut sanovani tätä, koska alkuperäinen Light Blue on mun top10 suosikkituoksujani, mutta tykkään tästä Intense-versiosta melkein enemmän. <3

    VastaaPoista
  2. Raikkaista tuoksuista kyllä tykkään. Jotenkin nuo pullotkin ovat ihanan merellisen näköisiä <3
    Mukavaa alkanutta viikkoa Jonna!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)