maanantai 17. heinäkuuta 2017

Honey, I'm yours.Max Factor tuo tässä kuussa markkinoille uudenlaisen huulimeikin, jossa yhdistyy huulipuna, huulikiilto ja huulivoide. Näitä tämän tyyppisiä tuotehybridejä on tipahdellut myyntiin jo tovin eri merkeiltä joissa yhdistyvät monen eri tuotteet parhaat puolet.

Colour Elixir Honey Lacquer -huulimaalit antavat lakkamaisen huulimeikin, jota on aikojen alusta asti suosittu elokuvateollisuudessa. Kiiltävä ja kaunis huulimeikki näyttää hyvältä filmillä. Ennen vanhaan tämän tyyppisen huulimeikin teko vaati monta eri työvaihetta, mutta onneksi nykyaikana voidaan oikaista hieman.


Nämä punat ovat sanalla sanoen ihania. Rakastan kaunista huulimeikkiä ja innostun aina näistä uusista huulipunainnovaatioista. Suurin huulikiilto-inhoni on hieman laantunut joten näidenkin punien sisältämä huulikiilto-ominaisuus ei saanut sen isommin mua hyppimään seinille. Värit ovat todella runsaat ja pigmenttiset, mikä on hieno asia. Punat pysyvät huulilla pitkään eivätkä vaadi korjailua kovin usein. Puna tuntuu huulipunalta, mutta siinä huulikiiltomainen twist, joka antaa huulille upean kiillon, mutta ei ole yhtään tahmea. Puna on myös superpehmeä ja kosteuttava, jonka ansiosta huulimeikki on erittäin miellyttävän tuntuinen koko päivän (tai illan).


Punista on saatavilla kuutta eri sävyä, jokaiseen värimakuun sopivia. Omat suosikkini ovat ehdottomasti Floral Ruby, Honey Nude, Indulgent Coral ja Blooming Berry. Honey Rose ja Honey Lilac ovat minun ihonsävyyni liian nudet sävyt enkä saa niitä istumaan oikein minkään meikin kanssa kauniisti. Tummemmalle ihonsävylle ne kuitenkin sopivat erittäin hyvin, mutta minun kalkkilaivan kapteenin värille ei niinkään.Pari in action -kuvaa. Kaksi suosikkiani Honey Nude ja Floral Ruby ovat olleet tänä kesänä kovassa käytössä kumpainenkin. Floral Ruby hipoo täydellisyyttä punaisen sävynsä puolesta ja olen ihan hullaantunut siihen. Punaiset huulet sopivat aivan jokaikiselle naiselle, uskokaa pois. Ja jokaiselta naiselta tulisi löytyä punainen huulipuna sieltä omasta meikkipussukasta. Jos sellaista ei siellä vielä ole, suosittelen erittäin lämpimästi hankkimaan sellaisen. Ja tämä sävy on erinomainen siihen tarkoitukseen.


Honey Lacquer -huulimaalit ovat mielestäni täydellinen vastaisku vallitsevalle mattaiselle huulitrendille. Kokeilin hiljattain mattapunaa käytettyäni näitä pidemmän aikaa. Tunne oli tosi epämiellyttävän kuiva ja kova, kun oli tottunut näiden hunajaiseen pehmeyteen. Jos minulta kysytään, valitsen mielummin kosteuttavan ja kiiltoa antavan punan kuin kuivan ja mattapinnan antavan. Toki mattapunissakin on niitä miellyttävän tuntuisia, mutta usein ne jämähtävät huulille kuin mattainen lakka ja alkavat kiristää sekä halkeilla ikävästi päivän mittaan.

Nämä ihanuudet tulevat siis myyntiin tämän kuun aikana (jos eivät ole tulleet) ja suositushinta on 11,50 € kpl. Max Factoria löydät suurimmista marketeista ja tavarataloista.

Kumpaa suosit enemmän -kiiltoa vai mattaa?

Tuotteet saatu maahantuojalta.

4 kommenttia:

 1. Onpa mielenkiintoiset tuotteet ja tuon Honey Nuden voisin samantien hommata omaan meikkipussiini! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt äkkiä hommaamaan, se on ihana sävy :)

   Poista
 2. Minä vetäisen huuliin punat tai kiillot vähän fiilispohjalta. Kumpaakin siis käytän. Näissä näyttääkin olevan tosi hyvin pigmenttiä. Ihania sävyjä.
  Mukavaa viikkoa sinulle Jonna!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näissä on järkyttävän hyvä pigmentti! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi :)