tiistai 25. heinäkuuta 2017

Hiusnaamioiden kuningatar.


Kun vastaan tulee mahdollisuus testata hoitavaa ja uudelleenrakentavaa hiustuotetta, otan sen riemuiten vastaan. Hiukseni ovat kovia kokeneet; vuosien värjääminen ja vaalennukset ovat jättäneet jälkensä, joten mielelläni annan niille elvytystä sen minkä voin. Lisäksi hiukseni ovat luonnonkiharat, jonka vuoksi ne eivät koskaan ole silkkiset, kauniisti laskeutuvat ja sileät. Parhaimmillaankin ne ovat aina karkeat, karvaiset ja pörröiset.

Haastetta siis piisaa.

Sain blogin kautta kokeiluun puolalaisen Organiquen tuotteita ja tänään kerron teille sarjan hiusnaamiosta, joka on kuin puhdasta kultaa purkissa. Organiquen tuotteet sisältävät runsaasti luonnosta peräisin olevia ainesosia sekä uutteita. Suurin osa tuotteista valmistetaan käsityönä ja niiden valmistusprosessissa kiinnitetään erityistä huomiota laatuun sekä jokaiseen yksityiskohtaan. Sarja on todellinen spa-tuotteiden ylistys, sillä ne ovat ihanan ylellisiä, hyväntuoksuisia ja laadukkaita.Anti-age Hair Mask on pakattu 150 ml:n kokoiseen purkkiin ja olin ensin tästä purkin koosta hieman epäileväinen. Mahtaisikohan tämä tuote riittää minulla kovinkaan pitkään? Hiukseni imevät itseensä erittäin mielellään hoitoaineita ja koska niissä on pituutta, hoitoainetta saa lutrata tukkaan oikein vaan huolella. Toinen huolenaiheeni oli luonnonkosmetiikan hiustuotteet. Niistä ei kovinkaan moni ole ollut minun vaativille hiuksilleni sopiva. Kun silikonia ei ole, mun hiukset eivät vaan siliä.

Avattuani purkin ensi kerran ja nuuhkaistuani tuotetta, olin jo myyty. Hiusnaamion tuoksu on ehdottomasti parhain mitä olen koskaan vastaavissa tuotteissa koskaan tuoksuttanut! Päätinkin, että mikäli naamio ei sovi hiuksilleni, käytän tuotteen jotenkin muuten koska tuoksu on vain niin kertakaikkisen hurmaava.

Kun kokeilin tuotetta ensi kerran, otin sitä tottuneesti ison klöntin. Huomasin välittömästi, että otin tuotetta aivan liikaa. Naamio on supersupersuperhoitava ja ottamassani määrässä oli vähintään puolet liikaa. Tämä harmitti minua välittömästi hieman, koska en halunnut tuhlata tätä ihanuutta turhan päiten.

Annoin naamion vaikuttaa hiuksissa hieman yli 5 minuuttia ja huuhdeltaessa jo tunsin miten ihanaksi tämä teki hiukseni. Ihana tuoksu, johon hurmaannuin jo ennen kokeilua pysyi hiuksissa seuraavaan pesuun asti, uskokaa tai älkää. Hiukseni olivat kuin silkkiä ja sitä ne eivät ole koskaan!

Hiusnaamio sisältää rakastamaani arganöljyä sekä myös rypsiöljyä. Siinä on mukana niin ikään silkki- ja helmiäisuutteita sekä runsaasti vitamiineja. Naamion annostelussa vähempi on todellakin enemmän ja nyttemmin olenkin käyttänyt naamiota noin peukalonpään kokoisen nokareen, joka riittää hiuksiini erinomaisesti. Purkin koko 150 ml ei tunnukaan enää niin pieneltä.

Organique -tuotteita voit tilata näppärästi maahantuojan omasta verkkokaupasta ja tämän hiusnaamion pääset suoraan tilaamaan tästä. Sen hinta on 15 € eli todella kohtuullinen.
Koko verkkokaupan tuotevalikoiman pääset tutustumaan tästä.

Mikäli kaipaat todella runsasta ja toimivaa hiusnaamiota, suosittelen erittäin lämpimästi tätä. Omat, vaativat hiukseni rakastuivat tähän :)

Kaunista tiistaipäivää kaikille!

Hiusnaamio saatu blogiyhteistyön kautta, linkit eivät mainoslinkkejä enkä hyödy niiden klikkaamisesta rahallisesti. Mielipiteet omia.

2 kommenttia:

 1. Toi sun hiuskuvaus on suoraan mun päästä :) Yleensä en koskaan osta noin pientä naamiopurkkia, juuri siksi kun mullakin on tapana läntätä sitä sen verran reippaasti että 150ml on loppu hetkessä. Mielellään semmonen litran pänikka mulle , kiitos ;)
  Näyttää nyt kyllä vahvasti siltä että tätä on pakko kokeilla. Ja eikun tilaamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on kuule sama homma :D Mutta tämä on tosi tosi riittoisaa! Kuin tiivistettä :D

   Poista

Kiitos kommentistasi :)