perjantai 7. heinäkuuta 2017

Herkkä ja kevyt.


Tuoksupostaus aloitti tämän viikon ja myös lopettaa sen. Suurena tuoksujen ystävänä kirjoitan niin mielelläni näistä ihanista uutuuksista. Tuoksun ilosanomaa on niin hurmaavaa välittää eteenpäin.

Tämän päivän päätähti on legendaarisen Elizabeth Ardenin uutuus White Tea. Oma suhteeni Elizabethin kanssa ulottuu jo kauas menneisyyteen. Teinityttönä käytin sen ajan hittituoksua, Red Dooria pullon tai jopa kaksikin ja vajaa parikymmentä vuotta sitten ihastuin isosti Green Tea -tuoksuun, joka on sittemmin poikinut monta flankkeria.


White Tea on kertakaikkisen hurmaava ja lumoava tuoksu. Se on aavistuksen saippuamainen, mutta ei millään muotoa huonolla tapaa. Tämä tuoksu ei hyökkää päälle vaan sivelee hellästi, ikään kuin silittäisi lohduttavasti päätä. Tuoksu on erinomainen häätuoksuksi. Jälleen otan tämän hää-kortin esiin, mutta koska elämme häiden kulta-aikaa eli kesää, mielelläni vinkkaan kesän morsiammia kaikista häihin liittyvistä jutuista.

White Tea on puhdas, raikas, viaton, pehmeä ja lohdullinen tuoksu. Sellainen hyvältä tuntuva pumpulipeti, jonka sisään voi kellahtaa ottamaan makoisat päiväunet. Tämä tuoksu hymyilee iholla, se tuo hyvän olon tunteen, joka kestää läpi päivän.

Alkutuoksu pursuaa makeaa Italian mandariinia, pehmeää myskisalviaa, metsäistä japanin hopeasaniaista ja raikasta meren aromia. Sydäntuoksussa tuntuvat valkoisen teen uute ja valkoisen iiriksen häivähdys. Lopputuoksu on kolmen rauhoittavan myskin, tonkapavun öljyn ja Madraspuun lämpimien aromien liitto.Elizabeth Arden White Tea tuoksu on kertakaikkisen ihana. Tuoksu sinulle, joka pidät puhtaista, pehmeistä ja syleilevistä tuoksuista. Tuoksua myyvät mm. Stockmann ja Kicks.
Suositushinta 40 € / 50 ml.

Mikä on sinun Elizabeth Arden suosikkisi?

Tuoksu saatu lehdistönäytteenä.

2 kommenttia:

  1. Ihanan kuulonen tuoksu! Itselläni o EAn green tea ja itse tykkään juuriin sen tuoksun hempeydestä ja keveydestä!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)