perjantai 2. kesäkuuta 2017

Yksisarvisten värimaailma.
Kesäkuu on alkanut koleasti, mutta sehän ei kuitenkaan tarkoita sitä etteikö meikissä voisi väläytellä kesäisiä sävyjä. Tänään kurkataan vähän Isadoralta tulleita kesäuutuuksia, jotka tuovat mieleeni yksisarviset ja my little ponyt. Värimaailma on otettu juurikin näiden kahden hattaraisesta maailmasta.

Joku kyynikko voisi tuhahdellen sanoa, ettei mun ikäisen tädin enää kuuluisi kajota mihinkään pastellisävyihin tai helmiäisiin, mutta täti ei oikeasti kuuntele sellaisia puheita. Mä rakastan pastellisävyjä ja kaikki yksisarvis/ponijutut kolisee mulle aivan täysillä. Olen 80-luvulla lapsuuteni elänyt ja poneilla leikkinyt. Onneksi nykyäänkin saa leikkiä niillä, koska oma tyttö leikkii.Isadoran Get the Glow -kokoelman Gloss Glacé -huulikiillot saivat allekirjoittaneen hymyilemään leveästi kuin Irvikissa. Suurin inhoni huulikiiltoja kohtaa on loiventunut vuoden sisällä, johtuen varmaan siitä, että olen päässyt kokeilemaan oikeasti hyviä huulikiiltoja. Nämä kuuluvat ehdottomasti niihin myös.

Kokonaisuudessaan sarjassa on 14 huulikiiltoa ja kuvassa olevat sävynrot 24, 25, 26 ja 27 ovat kausisävyjä eli ovat rajoitetun ajan myynnissä.

Huulikiilloissa on todella paljon valoja taittavia, sateenkaaren väreissä hehkuvia hippusia, joiden avulla huulimeikistä saa lähes sadunhohtoisen upean. Nämä kiillot antavat fantastisen kiillon lisäksi aavistuksen väriä myös huulille (paitsi sävynro 24, joka on siis väritön). Itse tykkään käyttää näitä huulipunan päällä antamassa superhienoa efektiä.

Gloss Glacé -huulikiillon suositushinta on 13,50 € kpl.Get the Glow -kokoelmaan kuuluu myös aivan mielettömän upea korostuspaletti, Rainbow Highlights. Siinä on viisi erisävyistä korostusväriä, joita voi käyttää yksinään tai yhdistelemällä. Olen ollut jo aiemmin tosi vakuuttunut Isadoran korostus/varjostustuotteista ja tämä paletti vain vahvisti sitä. Sävynapeissa on mieletön pigmentti ja sävyt hohkaavat niin ikään sateenkaaren hologrammisia sävyjä.

Palettia voi käyttää kasvojen eri kohtien korostamiseen strobing -tyylisesti tai sitten luomiväreinä. Itse olen käyttänyt palettia kummallakin tavalla. Olen aivan hurahtanut näihin lumoavan kauniisiin pastellisävyihin.

Paletti on niin ikään kausituote eli poistunee myynnistä kesän jälkeen. Mikäli siis innostuit tästä, kipin kapin hakemaan siis omasi! Suositushinta on 29,90 €.Nämä upeissa väreissä hehkuvat kajalkynät eivät kuulu Get the Glow -kokoelmaan vaan Isadoran Blue Bliss -kesäkokoelmaan. Kajalit ovat Perfect Contour Kajal -rajauskyniä ja ovat kaikki waterproof eli vedenkestäviä.

Pigmentti näissä on ihan tajuton. Swatch-kuvassa kynillä on tehty kertaveto. Siis KERTAVETO. Kattoo nyt tuota mustaakin. Eipä paljon mustempi enää voisi olla. Nämä sopivat pehmeän ja pigmenttisen koostumuksensa ansiosta myös erinomaisesti sisärajauksiin.

Kaikki kuvassa näkyvät sävyt ovat niin ikään kausisävyjä ja niiden suositushinta on 10,90 € kpl.

Halusin ihan ehdottomasti tehdä näillä yksisarvisten värimaailman sävyillä meikin itselleni. Ja se näytti tältä:


Sävymaailma oli jollain tavalla tuttu omasta nuoruudesta, jolloin pastellisävyt olivat todella in. Silmämeikin tein korostuspaletin sävyillä ja rajasin silmät lilalla kajalilla, sävyllä 42 Lavender. Huulilla on pohjalla hempeän vaaleanpunainen huulipuna (Rimmelin viime vuoden mallia) ja päälle laitoin Gloss Glacé -huulikiiltoa sävyssä 27 Pink Glow. Lähikuvista näkee hyvin miten ihania kimaltavia hippusia kiillossa on mukana.

Kyllä tällainen ikäihminenkin saa innostua ponisävyistä ja niin hän tekikin! :D Kaikki, jotka kokevat samoin, kehoitan ehdottomasti tekemään pastellisävyisen meikin ja päästämään irti rohkeasti se oma, sisäinen ponityttö.

Mitä sinä tykkäät pastellisäyistä? Hot or not?

Tuotteet saatu maahantuojalta lehdistönäytteinä.

16 kommenttia:

 1. Vaikka en ole huulikiiltojen suuri ystävä, niin tuo Oyster Glacé-sävy miellyttää silmääni niin paljon, että sen voisin jopa hankkia :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on kuule sama homma! Mutta nämä kiillot saivat mun ajatukset vähän muuttumaan :D

   Poista
 2. En ole kyllä yhtään huulikiilto tyyppi, mutta kylläpä tuo Pink Glow pisti silmään *sydänsilmähymiö*

  VastaaPoista
 3. Aivan IHANIA! Apua <3___<3 ja ei, mitään "meikkisääntöjä" ei kyl pidä kuunnella. :) Kaunis olet!

  Charlotta x www.charlottaeve.com

  VastaaPoista
 4. Oyster glacé näyttää ihanalta! Ja tuo korostuspaletti myös, tosi kiva kokoelma ihan kaikkineen :)

  VastaaPoista
 5. Diamond on tosi upea huulipunien päällä, ihan lemppari näistä.

  VastaaPoista
 6. Kääk, ihania meikkejä! Eivät pastellisävyt ja kimalteet ole vain teini-ikäisille, kaikki saavat meikata juuri niin kuin huvittaa!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)