keskiviikko 14. kesäkuuta 2017

Terre de Lumiére.


Olen tänä keväänä löytänyt oikein todenteolla L'Occitane -kosmetiikan. Sain blogin kautta kokeiltavaksi sarjan uusimman tuoksun, Terre de Lumiéren, josta kerron teille tänään. Tuoksu poikkeaa aikaisemmista sarjan tuoksuista olemalla hyvin parfyymimainen. Itse ihastuin tuoksuun jo heti ensinuuhkaisulta, mielestäni tämä on todella hienostunut ja naisellinen tuoksu.

Terre de Lumiére tarkoittaa valon maa. Se on saanut inspiraationsa kesäillasta, jolloin taivas värjäytyy kullan sekä purppuran sävyihin auringon laskiessa horisontin taakse. Provencessa - L'Occitanen alkulähteillä - tuo hetki tunnetaan nimellä Golden Hour -kultainen tunti. Siinä hetkessä ilman täyttää Provencen tuoksut sekä auringon viimeiset säteet. Terre de Lumiére on juurikin tuo hetki -raikkauden sekä lämpimien aromien sekoitus.


Alkutuoksu avautuu bergamontin raikkain nuotein ja mukaan sekoittuu roseepippuria sekä meripihkaa. Sydäntuoksussa on tämän tuoksun ydin; kultainen hunaja sekä Provencen ylpeys, laventeli. Niiden kahden liitto on tämän hurmaavan hajuveden syvin olemus. Lopputuoksu valloittaa myskin, akaasian, mantelin ja tonkapavun yhteisellä sekoituksella.

Terre de Lumiére on hieno tuoksu. Se on hyvin ajaton sekä universaali. Tämä tuoksu sopii erinomaisesti naiselle, kenellä on lämmin sydän. Tässä tuoksussa on jotain joka hymyilee. Kuin pieni pala aurinkoa olisi onnistuttu saamaan joukkoon. Tuoksusta tulee hyvä mieli, rauhoittunut olo ja sellainen tietynlainen turvallisuuden tunne. Kuin lämmin syli, jonne on ihana painautua.

Tuoksua voit tilata L'Occitanen verkkokaupasta, johon pääset tästä. Tuoksusta on myynnissä kahta pullokokoa, 50 ml ja ihanan iso 90 ml.

Itselleni tästä tuoksusta on tullut rakas. Suosittelen hyvin lämpimästi tutustumaan tähän ihanuuteen.

Mikä on sinun L'Occitane -suosikkisi?

Tuoksu saatu blogin kautta.

4 kommenttia:

 1. Tämä on siitä jännä tuoksu, että on vaatinut makustelua. Aluksi en oikein tykännyt, mutta hiljakseen kun olen tuoksutellut, olen jo hieman rakastanut. <3 Jotain suurta taikaa tässä tuoksussa on. Ihania kesäpäiviä Nonnula <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuoksut ovat niin henkilökohtainen juttu :) Mä taas ihastuin tähän heti, ihan mun tuoksu :) <3

   Samoin sulle ihana Tiia <3

   Poista
 2. L'Occitanen käsirasvat ovat maailman parhaita!
  Ihanaa keskiviikkoa sinulle Jonna ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja naamarasvat :) Tulossa juttua niistäkin! :) <3

   Samoin sulle ihana Outi :) <3

   Poista

Kiitos kommentistasi :)