torstai 8. kesäkuuta 2017

Sweet like Candy.Jos joku on kaipailee superherkullista ja ylitsevuotavan makeaa kesätuoksua, saanen siis esitellä teille sellaisen. Luksusbrändi Prada lanseerasi toukokuussa Candy -tuoksusarjaansa uuden jäsenen, Candy Gloss -tuoksun, joka on kuin pullotettua sorbettia. Tuoksu täydentää upealla tavalla Candy -sarjaa, johon aikaisemmin ovat ilmestyneet Candy -, Candy Florale - ja Candy Kiss -tuoksut.Saadessani tämän tuoksun ja suihkautettuani sitä iholle ensi kerran, silmäni levisivät suuriksi silkasta hämmästyksestä. Olen tuoksutellut elämässäni useita satoja tuoksuja, mutta en koskaan mitään tämän kaltaista. Tämä tuoksu avaa jo yhdellä nuuhkaisulla koko kirjon kaikkea herkullista. Tuoksu on hyvin omintakeinen, mutta todella helposti itseensä rakastuttava -erityisesti silloin jos pitää makeista tuoksuista.

Tämän tuoksun makeus ei kuitenkaan ole sellaista, jota tapaa usein nuorille suunnatuissa yltiövaniljaisissa tuoksuissa. Ehei. Tämä makeus on yläluokkaista ja Michelin tähtien arvoista. Alkutuoksu on täynnä kirsikkaa ja mustaherukan lehtiä, joiden kombo on lyömätön. Näiden kahden yhdistelmä tuo mieleen raikkaan, mutta makean sorbetin. Sydäntuoksu on hurmaavien kukkien juhlaa; appelsiininkukka ja ruusu täydennettynä samettisella persikalla. Lopputuoksussa piilee kuitenkin tämän tuoksun ydin; vaniljapaahdetut mantelit, heliotrooppi, myski ja benzoine kruunaavat tämän tuoksun täydelliseksi kokonaisuudeksi.Pullo hivelee myös esteetikon silmää aika häpeilemättä. Painava pinkki lasipullo kultaisine koristeineen on yksinkertaisesti fabulous. Vain Prada pystyy tällaiseen taidonnäytteeseen. Henkeäsalpaavan naisellinen, upea, kaunis ja jännittävä tuoksu.

Tuoksun kestävyys iholla on myös huikea. Vaikka kyseessä on edt sen kestävyys iholla on lähestulkoon edp:n luokkaa. Ihon lämmittäessä tuoksua, se muuttuu ajan kanssa yhä vain ihanammaksi ja hurmaavammaksi.


Jos olet vailla huikeaa ja ylellistä kesätuoksua, suosittelen ehdottomasti tätä. Itse olen totaalisen rakastunut tähän ja olenkin elänyt tämän kanssa melko yksiavioista suhdetta.

Prada Candy Gloss on tullut myyntiin toukokuussa. Pradan tuoksuja löydät mm. Sokokselta.

Prada Candy Gloss EdT 30 ml 63,90 €
Prada Candy Gloss EdT 50 ml 84,00 €

Pidätkö sinä Pradan tuoksuista?

Tuoksu saatu maahantuojalta.

11 kommenttia:

 1. Onpa kaunis ulkoasu hajuvesipullolla ja vitsit, miten makean hyvältä tuoksu kuulostaa! :)

  VastaaPoista
 2. Voisin melkein julistaa tämän parhaaksi Pradan Candy tuoksuksi. Sen alkuperäisen jälkeen, sopii kevyempänä täydellisesti kesään. :)

  VastaaPoista
 3. Tämä tuoksu on ylellinen, se siitä tulee mieleen. Aivan ihanan makea tuoksu!

  VastaaPoista
 4. Se originelli Pradan Candy on ihana ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en ole tuoksutellut sitä :O pitää korjata tilanne :D

   Poista
 5. Sun kuvaus sai mut himoitsemaan tätä! Harmi etten pysty tuoksuherkkänä käyttämään tuoksuja... pakko kuitenkin käydä Sokoksessa haistelemassa ♡

  VastaaPoista
 6. Kävin nuuhkimassa tätä tuoksua tovi sitten ja jotenkin siitä puski voimakas kirsikkamainen tuoksu? Todella makea ja voimakas. Itse ihastuin taas kovasti Prada Candyn kiss - tuoksuun; Utuinen, hattaramainen hento makea, hiukan puuterimainen. Ihan rakkautta! Puolen tunnin päästä laitosta alkaa tuoksun paras osuus. Fracranticasta tosin lueskelin, että kesto tässä tuoksussa on heikko. Saa olla kokoajan ruiskimassa. Täytyy antaa toinen mahdollisuus tälle Glossille :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)