maanantai 19. kesäkuuta 2017

Stick Foundation!Stagecolor on vilahdellut blogissani useamman kerran ja tänään taas nostan siitä sarjast yhden todella kivan tuotteen esille. Stick Foundation on kokenut uudistuksen ja sen myötä tämä puikossa oleva meikkivoide on entistä parempi.

Puikkomaiset meikkivoiteet ovat tuttuja jo sieltä 90-luvulta ja jopa 80-luvultakin. Itselläni oli silloin joskus aikoinaan Max Factorin Panstik tehokäytössä ja vannoin sen tyyppisen meikkivoiteen nimeen. Nyttemmin myös Isadora on julkaissut oman puikkomeikkivoiteensa ja nyt myös Stagecolor. Nämä ovat siis tulossa takaisin rytinällä.

Stick Foundation lupaa tehdä meikkipohjasta mattamaisen, helposti levitettävän ja peittävän, samalla kuitenkin pitäen meikkipohjan luonnollisena. Hmmm, aika isoja vaatimuksia. Katsotaan miten tämä toimi!


Sain testattavaksi sarjan vaaleimman sävyn Rose Beigen, joka on iholleni aavistuksen verran tumma. Mutta hyvin työstettynä sain sen istumaan kasvoilleni hyvin ja jotenkin se tässä swatchkuvassa nähtävä tummuuskin katosi. Kummallista!

Meikkivoide levittyy älyttömän hyvin ja se tekee ihosta tosi tasaisen. Sitä voi kerrostaa ja hakea sen avulla peittävämpää pohjaa. Itse käytin meikkivoidetta joissain kasvojen kohdissa enemmän ja sain sillä tosi hyvän peiton aikaan. Vaikka kyseessä on kiinteä meikkivoide, se elää iholla yllättävän vähän. Tarkoitan tällä sitä, että tämä ei ala liikkua huokosiin eikä juonteisiin ikävällä tavalla. Se on silikoniton, parabeeniton, öljytön ja hajusteeton. Meikkivoide sisältää blurraavaa jauhetta, joka tekee ihosta virheettömän näköisen helposti. Hevoskastanjauute laskee turvotusta ja E-vitamiini toimii antioksidanttisena ainesosana.

HUOM! Tätä tuotetta suositellaan myös miehille. Kirjoittelin viime viikolla juhlameikki-postauksessa lähinnä naisten lookista, mutta tässä huikkaan nyt vinkin kesän sulhoillekin! Tällä tuotteella saa myös miesten ihosta virheettömän ja mattapintaisen näköisen. Hääkuvissa myös sulhasen iholla on lupa näyttää hyvältä :)

Saatavilla on neljää eri sävyä ja suositushinta on 29 €. Jälleenmyyjät löydät tästä.

Tässä Stick Foundationilla tehty meikkipohja. Tummahko sävy asettui iholleni näin kivasti. Levitin meikkivoiteen meikkimunalla eli Beauty Blenderin avulla töpötellen iholleni. Meikkipohjan kiinnitin irtopuuterin avulla.

Tarkkasilmäiset varmaan huomasivat myös siipirajaukseni. Hahaa! Melkein 41 vuotta piti elää, että sellaista uskalsin kunnolla kokeilla. Ihan täydellinenhän se ei tosiaan ole, mutta jotenkin sinne päin. Olen nyt vielä vähän kahden vaiheilla otanko sitä vakkariohjelmistoon mukaan, sillä silmäni muoto ei jotenkaan vaan tue siipirajausta. Mutta katsellaan mitä tuleman pitää.

Mutta mikäli kaipailee helppoa meikkipohjaa, tässä olisi sellainen :) Suosittelen!

Tykkäätkö sinä kiinteistä meikkivoiteista?

Stick Foundation saatu blogin kautta.

4 kommenttia:

 1. Tosi kiva lopputulos, vaikka on peittävä ei ole yhtään raskaan näköinen. Ainoa kiinteä meikkivoide mitä olen käyttänyt ja käytän on Blascolta, joten jos koostumus on oikea niin kyllä käytän, varsinkin, jos on huono ihopäivä ja iho kaipaa enemmän peittoa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mä yllätyin kans tästä miten kevyen pinnan tällä sai aikaan vaikka onkin peittävä :)

   Poista
 2. Todella kaunis meikki. Kyllä sulle sopii noi rajauksetkin. Minä rajaan usein silmät noin :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)