tiistai 6. kesäkuuta 2017

Kesämeikkivoide!


Kesän tulo tuntuu edelleen vähän tahmealta, mutta yritetään päästä kesäfiilikseen näiden kesämeikkien avulla. L'Oréal Paris lanseerasi kesää vasten pari uutta meikkipohjauutuutta, Glam Beige -nimisen meikkivoiteen sekä sen kaveriksi sopivan puuterin.

Kyseessä on kevyt meikkivoide, joka antaa kasvoille kesäistä hehkua ja valoa taittavaa efektiä. Puuteri viimeistelee tämän kokonaisuuden samoilla ominaisuuksilla. Meikkivoide sisältää kukkaisöljyä, joka hellii ihoa ja antaa sille kuulaan, tasaisen pinnan. Kukkaisöljyn ansiosta meikkivoide tuoksuu hurmaavasti kukkasille.Sarjassa on myynnissä kahta eri sävyä 20 Light ja 30 Medium. Jälkimmäinen oli iholleni aivan liian tumma ja tämä vaaleampikin sävy hipoo hieman rajoja onko se ihonsävylleni täysin sopiva. Jos olisin hieman päivettynyt, tämä istahtaisi ihooni täydellisesti, mutta ihan luonnontilassa olevan ihonsävyyni tämä on aavistuksen liian pinkki.

Joka tapauksessa, tykkäsin kovin koostumuksesta ja siitä miten heleän meikkipohjan tällä saa aikaan. Mitään superpeittoa tällä ei saa kasvoille, mutta eihän kesällä sellaista kai kukaan oikein kaipaakaan. Mikäli sävy vain natsaa omalle iholle, tämä on tosi kiva tuote kesäiseen meikkiin ja soveltuu erinomaisesti myös juhlameikkiin. Valoa taittavat ominaisuudet tässä meikkipohjassa tekevät juhlameikistä superkauniin ja kuulaan.

Meikkivoiteessa on muuten SPF20, joka on aina plussaa. Etenkin kun kyseessä on kesään suunnattu tuote.Kasvoillani on tässä Glam Beige -meikkivoide sekä puuteri sävyssä 20 Light. Meikkipohja on kaunis ja luonnollinen sekä antaa kasvoille hehkua. Meikkivoide levittyi hyvin iholle eikä pakkaantunut juonteisiin pitkänkään päivän aikana. Se sopii kevyen koostumuksensa ansiosta ikääntyvämmällekin iholle, koska ei tee lopputuloksesta maskimaista ja paksua.

Meikkipohjan kiinnitin Glam Beige -puuterilla ja levitin sen sudin avulla kasvoille. Lopputulos oli ilmavampi niin. Rasiassa on mukana meikkisientä muistuttava puuterivippa ja se on kätevä apuri jos meikkiä pitää korjailla / lisätä puuteria päivän aikana. Itse koin puuterin levityksen sudilla hyvin miellyttäväksi ja käytän sitä tapaa myös jatkossa.


Kannattaa ehdottomasti kokeilla, etenkin jos heleä meikkipohja kiinnostelee. Meikkivoide on tosiaan kevyttä, mutta se tasoittaa ihoa ja saa lopputuloksen näyttämään tosi hyvältä. Puuteri antaa mattapinnan ja stoppaa ihon kiiltelyn kokonaan. Aika usein tämän tyyppiset tuotteet sisältävät shimmeriä, koska shimmerhän antaa kesäiholle kivaa kimalletta, mutta nämä eivät (onneksi) sitä sisällä. Tuotteiden antama hehku tulee kukkaisöljystä, joka tekee jotain ihanaa taikaa iholle :)

Kummankin hinta on reilusti alle 20 € ihan markettipuolella, Sokoksella näytti olevan 16,90 € kpl eli kivan hintaiset tuotteet kyseessä.

Iso peukku näille, kandee kokeilla!

Tuotteet saatu pr-näytteinä blogiin.

2 kommenttia:

  1. Oi miten ihana hehku näillä tulee iholle ja tuo meikkivoiteen koostumus ^_^ Sävy on kyllä itsellenkin liian tumma, voihan harmitus :( Täytyisi levittää kaulalle jotain sävygeeliä, mulla kaulan iho jää kesälläkin todella vaaleaksi :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tämä toimii hyvin jos on itsestäänruskettavaa alla :) Mutta tälle kalmankalpealle iholle tämä on vaan yksinkertaisesti väärä sävy :(

      Poista

Kiitos kommentistasi :)