keskiviikko 7. kesäkuuta 2017

Kananmunaa kasvoille.


Nyt on käsillä niin hauska ja kiva tuote, että minua hymyilyttää hyvin leveästi. Sain aivan hurmaavasta Bearel-nettikaupasta kokeiluun ihania, korealaisia kosmetiikkatuotteita. Käyn tuotteita teidän kanssanne läpi tässä lähikuukausina ja aloitan nyt tästä.

Kyseessä on siis Holika Holika Smooth Egg Skin Peeling Gel eli kasvojen kuorintageeli. Tämä on eittämättä yksi hauskimmista pakkauksista joihin olen ikinäkään törmännyt. Kuorintageeli on pakattu hieman normaalia kananmunaa isompaan kananmunan malliseen pakkaukseen ja keltuaisen kohdalla on korkki, josta annostellaan tuotetta. Geeli tuoksuu tosi ihanan miellyttävälle, eikä siis kananmunalle. Vaikka eihän kananmuna oikeasti edes tuoksu oikein miltään :D


Kuorintageeli on läpikuultavaa ja tosi geelimäistä. Se lupaa kirkastaa, puhdistaa ja kuoria ihoa sekä hillitä talineritystä. Lupaapa tämä munanen poistaa musta- ja valkopäätkin. En ole kuitenkaan käyttänyt tätä tuotetta vielä niin kauan, että olisin näissä kahdessa viimeksi mainitussa huomannut muutosta. Mutta haluan uskoa vakaasti, että näin tapahtuu!

Kuorintageeli ei sisällä mitään kuorivia rakeita vaan kuorintateho perustuu hedelmä- ja marjauutteisiin sekä Jiri-vuoren vapaiden kanojen munien sisältämiin ainesosiin (kuorijauhe ja kananmunan kuoren kalvo). Nämä kaikki yhdessä tekevät ihosta pehmeän, sileän ja joustavan.


Tässä näyte miten kuorinta toimii. Geeli kuorii iholta kuolleen solukon pois ja alta paljastuu pehmeämpi, uusiutunut iho. Kuorinta on hellävarainen ja iho ei ala punoittamaan sen jäljiltä ollenkaan. Ei ainakaan mulla ja mulla on kyllä herkkä iho. Ainesosaluettelosta löytyy loppupuolelta yksi happo, joka varmasti tekee osansa kuorintaprosessissa näiden kaikkein muiden ainesosien kanssa.

Itse suosin juurikin tämän tyyppisiä kuorintoja enkä niinkään ns. mekaanisia kuorintoja. Vartaloniholla mekaaniset eli selkeitä rakeita sisältävät kuorinnat ovat ok, mutta kasvojen iholla happoihin perustuvat kuorinnat ovat enemmän mun juttuni.

Kuorintaa voi käyttää kerran, kaksi viikossa, -ihan sen mukaan mitä oma iho vaatii. Itse olen käyttänyt n.keskimääräisesti kerran viikossa ja rakastan tätä kuorintaa! Itse muhittelen tätä iholla hetken ja sen jälkeen alan pyörivin liikkein työstämään tätä iholla, silmänympärysaluetta tottakai välttäen.

Se mikä Bearel -verkkokaupassa on erityisen kivaa, on se että nämä korealaiset kosmetiikkatuotteet eivät ole kamalan kalliita. Tämä kananmunakuorintakin on tosi hauska lahjaidea! Ja hintaa tällä on vain 9,95 €! Pakkauskoko on 140 ml.

Lisää kananmunakuorinnasta voit lukea täältä.


Tässä pikku sneakpeak parista muustakin tuotteesta, joita sain Bearlista, mutta niistä myöhemmin lisää. Korealaisen kosmetiikan pakkaukset ovat kyllä niin ihania, tällainen vähän vanhempikin täti on näistä ihan innoissaan!

Isot suositukset tälle kuorinalle! Itse olen ihan myyty!

Onko Holika Holikan tuotteet sulle entuudestaan tuttuja?

Kananmunakuorinta saatu blogiyhteistyön kautta. Linkit eivät mainoslinkkejä. Mielipiteet omia.

4 kommenttia:

  1. Voi miten hauskalta näyttää tuo kananmuna. Katsoin ensin, että on oikea :)

    VastaaPoista
  2. Mä rakastan aasialaista kosmetiikkaa! Tuotteet on yleensä just tosi söpöjä ja kaiken lisäksi toimii todella hyvin ♡

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)