perjantai 9. kesäkuuta 2017

Kaikkeen auttava.


Uskoisin, että monet teistä ovat kuulleet ja varmasti käyttäneetkin paljon kehuttua Arganöljyä? Se on yksi maailman yksi tehokkaimpia öljyjä ja sen terveysvaikutukset ovat hyvin laajat. Berberinaiset ovat vaalineet öljyn käyttöä kauneussalaisuutenaan jo vuosisatojen ajan.

Arganöljy hoitaa sekä parantaa ihoa sen sisältämien korkeiden A- ja E-vitamiinipitoisuuksien ansiosta. Lisäksi öljyssä on mukana runsaasti antioksidantteja, Omega-6 :sta sekä linolihappoa. Öljy vähentää myös tulehduksia ja sen kosteustustehot ovat ilmiömäiset.

Sain blogin kautta testiin kaksi Arganöljyä sisältävää tuotetta, Okabo Organics vartalonkuorintasuolan sekä 100 % Pure Argan Oil -öljyn.  Tuotteilla on Fair Trade -merkki, joka edesauttaa tässä tapauksessa ilmastonmuutoksen vastaista toimintaa.

Okabo Organicsilla on omat sivut, jonne pääset tästä.


Okabo Organics 100 % Pure Argan Oil with Fresh Grapefruit Scent on heittämällä paras arganöljy, jota olen kokeillut. Isot plussat pumppupullosta ja siitä, että öljyyn on lisätty raikasta luomugreippiöljyä, joka tuo siihen raikkaan ja miellyttävän tuoksun. Arganöljyn oma tuoksu on hieman vedenjakaja. Toiset eivät koe sitä mitenkään epämiellyttävänä, mutta toiset eivät voi sietää.

Olen käyttänyt tätä öljyä seerumin tavoin yövoiteen alla ja voin kertoa, että toimii! Ihoni ei ole voinut pitkään aikaan niin hyvin kuin tämän kanssa. Arganöljy sisältää runsaasti E-vitamiinia, joka tehostaa ihosolujen uusiutumista ja sitä myöden ihon terveyttä. Kuiva ja kutiava iho hyötyy myös tästä ihmeöljystä, sillä sen sisältämät rasvahapot korjaavat vaurioita, ravitsevat ihoa ja ennalta ehkäisevät kuivuutta sekä ärsytystä. Olen saanut tästä öljystä myös apua tyttärelleni kenellä on atopiaan taipuvainen iho ja kuivia laiskuja ilmestyy silloin tällöin iholle. Hän osaa itse pyytää minulta tätä öljyä sanomalla äiti, laita sitä sitruunaöljyä :D

Itselläni ei iho ole peruskuivuuteen taipuva, mutta toki kosteusköyhempi, koska olen jo yli 40-vuotias. Arganöljy auttaa myös rasvoittuvan ja sekaihon hoidossa. Moni kenellä on rasvoittuva iho, kavahtaa herkästi öljyjen käyttöä, koska iho kiiltelee herkästi jo muutenkin. Mutta Arganöljyssä on salaisuus myös rasvaisen/sekaihon hoitoon, sillä öljy säätelee ja tasapainottaa ihon talintuotantoa. Samalla se hoitaa pintakuivuutta. Arganöljy on ns. kuivaöljy, joka ei rasvoita ihoa lisää vaan ainoastaan kosteuttaa. Eli se ei pakkaudu ihohuokosiin ja tuki niitä umpitukkoon.

Arganöljy on siitäkin ihanaa, että se sopii vauvasta vaariin aivan kaikille. Monet ovat saaneet apua tästä öljystä mm.vauvahierontaan, joka taas auttaa vauvan vatsavaivoissa. Raskausarpia voi myös hoitaa tällä öljyllä, kuten myös muutakin arpikudosta.

Arganöljyn pääset tilaamaan tästä.Okabo Organics Pure Argan Luxury Spa Body Salt Scrub -vartalonkuorinta sisältää myös luomugreippiöljyä ja on niin ikään ihanan tuoksuinen. Suolakuorinta on valmistettu aidosta Himalajan Vuorisuolasta eli Ruususuolasta, jonka terveysvaikutukset ovat myös huikeat. Olemme käyttäneet ruoanlaitossa Ruususuolaa jo useamman vuoden valkoisen perussuolan sijasta, joka on melkoista myrkkyä.

Vartalokuorintasuola kuorii ihosta kuolleen ihosolukon sekä muutkin kuonat. Suolaa voi käyttää mm. niin että sen hieroo kosteutetulle iholle ennen saunaan menemistä ja antaa sen vaikuttaa iholla löylyjen ajan. Itse kokeilin tätä ja tunne saunan jälkeen oli ihan mieletön! Oli kuin iholta olisi lähtenyt jotain taakkaa useampi kilo pois :)

Minulla on nivelspori, jonka vuoksi käsieni ja varpaideni iho on välillä aika hurjankin näköinen. Olen käyttänyt tätä suolakuorintaa etenkin varpaideni iholla ja saanut tästä ison avun psorin aiheuttamiin oireisiin.

Suolakuorinnan pääset tilaamaan tästä.


Minusta tuli näiden myötä lopullisesti suuri Arganöljyn fani! Uskomattoman loistava hoitoteho ja mielettömän mukavat käyttää. Mikäli tunnistat itselläsi iho-ongelmia, hiuspohjan ongelmia tai vaikka kuivat kynsinauhat, tämä ihmeöljy on kaikkeen auttava.

Suosittelen lämpimästi!

Onko Arganöljy sinulle tuttu?

Tuotteet saatu blogiin yhteistyön kautta. Linkit eivät ole mainoslinkkejä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)