maanantai 12. kesäkuuta 2017

Eroon mustapäistä.


Monet teistä on varmaan bongannut tässä viime aikoina mainoksia/nettivideoita mustasta peel off -naamiosta, joka putsaa ihosta mustapäät tuosta nuin vain pois. Markkinoilla on eri valmistajien versioita tästä ns. Black Maskista, jonka kehutaan tekevän ihosta täydellisen.

Itsellänihän asuu mustapäiden yhdyskunta nenässä ja leuassa, vaikka olen jo tällainen ikäihminen. Ihoni ei koskaan ole ollut muutoin epäpuhdas, mutta nenä sekä leuka ovat aina olleet mustapäiden valtaamat. Olen haaveillut juurikin tämän tyyppisestä tuotteesta, joka imaisee mukaansa kaikki epäpuhtaudet ja iho jää sileäksi ja puhtaaksi.

Sain mahdollisuuden blogin kautta testata MayBeautyn The Incredible Face Maskia, joka on juurikin tällainen mustapääimuri. Naamion pääraaka-aine on syvämeren muta ja naamiot ovat pakattu yksittäispakkauksiin. Yhdessä pussukassa tavaraa on 10 ml. Se riittää erinomaisesti koko kasvoille. Näitä peel off -naamioitahan voi siis käyttää myös paikallisestikin esim. vain nenässä ja/tai leuassa. Vaikka itselläni ongelma-alueet ovat juurikin näissä paikoissa, levitin kuitenkin naamion koko kasvoille, koska koin puhdistuksen olevan tarpeellinen kauttaaltaan.Böö vaan sullekin. Mieleeni tuli lapsuuden joulujuhlat, jossa Tiernapojat -näytelmässä aina yksi tyyppi näytti about tältä. Hehehe. Naamio on siis mustaa ja hieman geelimäisen tuntuista. Levitin sitä ensin paketin mukana tulleella sudilla, mutta jostain syystä sudista irtoili harjaksia ihan solkenaan ja ne sotkeutuivat ikävästi naamion joukkoon kasvoilleni, joten loput naamiosta levitin ihan sormin.

Koska kyseessä on peel off -naamio eli poiskuorittava naamio, sitä ei missään nimessä tule laittaa lähelle kulmakarvoja. Sy-alue on myös hyvä jättää rauhaan. Itse levitin naamion kuvan osoittamalla tavalla ja annoin kuivua 45 min. Pakkauksen takana naamion vaikutusajaksi suositellaan 30-45 min.

Naamio ei kiristä missään vaiheessa, mutta irti ottaminen saattaa tuntua kipakalta. Mulla on kipukynnys ehkä vähän korkea joten mä en huutanut tuskasta tätä irti repiessä. Naamio irtoaa hyvin ja sen saa irti jopa melkein yhtenä kappaleena. Itselläni naamio taisi repeytyä kahteen osaan, mutta siis kuitenkin. Minään pikkufliisuina tätä ei tarvitse nyhtää naamasta irti.

Katsotaannko mitä irtosi?No niin, inhorealismia kehiin. Odotin ehkä vähän isompaa evakuoitumista, mutta olen tyytyväinen tähänkin. Nämä kohdat ovat nenän kohdalta, missä mulla on se pahin ongelma. Naamion mukana irtoaa muuten ihokarvoja kiitettävästi, joten tämä on samalla kätevä naamaepilointi.

Pidin ennen naamion laittamista kuumalla vedellä kostutettua pyyheliinaa kasvoillani noin vajaan 10 min, jotta huokoset aukeavat hyvin ja näin ollen naamio pääsee vaikuttamaan paremmin. Luulenpa, että ensi kerralla pidän pidemmän ajan lämmintä pyyhettä tai höyryttelen huokosia auki.

Mikä on tuomioni tästä naamiosta? Kyllä mä tähän ihastuin. Iho oli naamion jäljiltä supersileä ja hyvinvoiva. Uskon, että säännöllisellä käytöllä iho puhdistuu hyvin ja alkaa voimaan paremmin. Sudista jäi vähän epämiellyttävä fiilinki, koska se hajoili käsiin aivan täysin, mutta onneksi naamion saa levitettyä ilman sitäkin.


Naamio siis:

-poistaa mustapäitä
-poistaa öljyisyyttä
-poistaa kuollutta ihosolukkoa
-ehkäisee aknea

Naamiota ei ole testattu eläimillä ja sitä voi käyttää myös raskaana ollessa.
Naamiota myydään eri kokoisissa seteissä ja hinnat vaihtelevat sen mukaan montako naamiota pakkauksessa on. Esim. 8 kpl naamiopakkaus maksaa 25 €. Koodilla nonnumask saat -30 % alennuksen tuotteista :) Toimitus on ilmainen.

Naamion INCI:
trietanoliamiini, karbomeeri, glyseriini, polyvinyylialkoholi, natriumalginaatti, etyylialkoholi, liquid germall plus-säilöntäaine (alkoholi, jonka ansiosta naamio on nestemäinen ja kuivuu tullessaan kosketuksiin ilman kanssa)

Mikäli mustapäistä tahtoo eroon, suosittelen kokeilemaan tätä! Verkkokauppaan pääset tästä.

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!

Naamiot saatu blogiyhteistyön kautta. Mielipiteet omia.

2 kommenttia:

  1. Tätä on pakko kokeilla. Tytär näyttikin tällaisesta naamiosta jonkin videon jo minulle. Kiva kuulla, että tämä oikeasti toimii.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)